Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (325)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

oooooooooooooooo, ce de vesti frumoase

felicitari Erina , Yaia imi cazura ochii pe lista de noi viitoare mamici ! Ce frumos!!!!! Ma bucur asa de mult pentru voi !

Carpatina , o fi zis Doamne Doamne , tu hai mai colinda ca nu te-ai hotarat ! Acum Erina s-a intalnit si cu mine cand a venit Roxali . Sa vedem pe cine a mai corupt Roxali, Luy , Ancasilv , ceva noutati?

am dat si eu hainute bebe caci la noi tanti care face curatenie are burtica de septembrie !

Felicit tot papanasii si dulceturile sarbatorite in aceasta saptamana , le urez sa fie sanatosi , norocosi si fericiti !

Roxana , tare frumos a fost la voi in concediu , niste peisaje...si apa de smarald ! Iar frumosii m-au convins ca e de mers la kikimite (michey mouse)

Mandarinutza , apropos de peisaje , sunt tare curioasa daca limba aia de pamant din pozele tale facute in grecia este cumva in vourvourou?

Papanash , ce zi de cosmar ai avut ! Refacere grabnica lui Adi

Salut toate mamicile , mai vroiam sa raspund dar m-a lasat memoria si nu-mi mai amintesc cui trebuia! Recuperez , nu las nedat raspuns , nu se prescrie
ma duc sa beau niste cafea

bine ai venit pe lume Emanuel Marcu ! Viata lunga si frumoasa ! Felicitari Rodicamaries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Felicitari Rodica!!Refacere rapida si sa-ti traiasca morosenii!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

La multi ani PUPPY ENERGIA!!!
Felicitari mami si tati!

Multumim de aprecieri la adresa pozei.Intr-adevar clipe ca acelea sunt unice!

Sabina am sa-ti trimit poza si tie imediat.Multumesc de sfaturi...incerc sa tin cont de ele pe cat posibil.

Daniela dau copy-paste ce am scris si la odisee despre Lisa si Erika,adaug doar ca Erika nu pare sa doreasca lapte in plus...si nici sa suga din tzatzi sau din bibe...chiar ma asteptam la contrariu.

Ieri a facut o luna,si mama ei mandra tare a fost.
In general e cuminte.Plange doar cand ii este foame si nu poate sa adoarma singura.
Daca papa bine,doarme si trei ore legate.Insa din pacate deocamdata nu ii ajunge doar sanul.La cateva mese ii mai completez si cu bibe.Incerc pe cat posibil sa renuntam la bine pana se termina si provizia de lapte muls din congelatior.A fost obisnuita in spital cu lapte din bibe,care se suge mai usor...iar acum nu trage cu atata spor din tzatzi.Eu sper totusi sa ne obisnuim una cu alta.Avem numai 4 zile impreuna,de la externare...inca suntem in perioada de acomodare.
Iar cand nu poate sa doarma,dat fiind faptul ca ea inca trebuia sa fie in burtik si ca o luna nu m-a avut aproape...cum o pun la pieptul meu se linisteste instant,adoarme si are un chip angelic...gata gata sa o pap cu fulgi cu tot(cra-cra).
Chiar ma gandeam...ca ai privi un bebelus ore in sir fara sa te plictisesti,sunt atat de linistiti,atat de inocenti,niste ingerasi.
Erika se comporta bine,e ascultatoare si cuminte cat timp eu ma ocup de Lisa si nu ii pot acorda atentie.
Mai are cateva accese de gelozie,dar pe care le consider normale.Clipe cand plange si cere in brate,clipe cand vrea sa stau doar cu ea.Isi simte teritoriul atacat si reactioneaza:)
Azi spre exemplu o alaptam pe Lisa,a venit la mine si a cerut in brate...i-am spus ca acuma Lisa papa si dupa ce termina ne jucam,o tin in brate.La care ea imi arata patul Lisei si imi spune sa o culc acolo ca sa o pot tine pe ea in brateAlteori e foarte atenta,imi aduce batista,pampers,servetele,cand ii cer.Incerc sa o implic cat mai mult ca sa nu se simta neglijata.Ma ajuta cu drag si e bucuroasa sa fie laudata.Cand Lisa plange sau tuseste se duce la ea si o bate pe spate,o manghaie pe cap si ii spune "draga-draga".

Ma ingrijoreaza Adimercedes nu a mai dat nici un semn...ultima data scria de ceva contractii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

La multi ani Yanissa-Energia, sa ai numai zile senine ! Sanatate si noroc !

La multi ani papanasilor care s-au aniversat in weekend, si bun-venit pe lume Emanuel Marcu !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Adi s-a iritat tare la mana rupta, multe bubite rosii de la caldura. Ieri am foast iar la urgente si i-am schimbat bandajul, sub el nu e prea iritat dar pe langa el sunt numai bubite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

minte obosita ce am !

La multi multi ani impreuna Mandarinuta, Roxana , Yaia (v-am asezat albabetic )

Danuta , Miru a venit cand o asteptai mai tare , eu am rh+ si l-am asteptat si asteptat pe Sebastian....

Bikmaria concediu placut

apropos de alice nastase
eu faceam conversatie cu soacra-mea si-i spuneam ca stau prost cu nervii si ma mai gandesc si la al 2-lea . La care ea senina : ce , vrei sa te transformi in casnica?
cam asa ma intereseaza pe mine ce-a scris fata aia.Imi inspira ca a scris sa se convinga pe ea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Adimercedes ce mai zici? Ce mai faci?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Citat:
citat din mesajul lui devylla
Ma ingrijoreaza Adimercedes nu a mai dat nici un semn...ultima data scria de ceva contractii!

Carpatina, Devylla, multumesc de apel . Sunt bine, doar ff obosita si ocupata pana peste urechi. Suntem inca 2-in-1, desi am fugit la spital pt o monitorizare ca bb a decis ca vrea sa leneveasca vreo 2 zile, deh, eram si eu ff obosita si cu nervii in pionieze :( Insa totul e ok.

A venit si tatal meu de 1 sapt si suntem in perioada de acomodare. Mai mult eu si el, ca Lisa e fericita ca are pe cine alerga in plus, desi asta nu inseamna ca am eu mai mult timp .

Acum iar e trecut de 12 noaptea la mine si fug sa fac un dus si sa cad lata, ca maine merg la gine pt control. Faza e ca Lisa mai nou se trezeste noaptea pe la 3-4-5 si vine la noi, ma ia de mana, imi spune sa mergem in pat la ea si sa pun capul pe perna de acolo. Apoi se culca linistita. Insa eu adorm chircita langa ea, ma trezesc "flenduri" si rupta. In plus, nu am mai dormit ziua cu ea decat 1 data sau de 2 ori de cand a venit tata , asa ca ma resimt.

Insa incerc sa intru maine si sa scriu mai multe, ca am ramas fff in urma si am citit pe diagonala si am vazut ca am pierdut evenimente ff importante. cu drag si dor!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Rodica, felicitari si sa-ti traiasca minunea! Refacere rapida!

Marunzika, sa iti traiasca Yanissa Milena, sa creasca mare, sanatoasa si sa va bucurati de ea! La multi ani!

Sim, un ptr tizul nostru si bine ati revenit!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Buna tuturor!

N-am mai scris de mult timp,stiu...Nu prea resusec sa-mi fac timp si nu stiu ce sa scriu..Adevarul ca niciodata n-am fost o 'scriitoare'...
Noi sunte bine,sanatoase...Crestem...
Va scriu ca sa ajutam acest copil..http://www.alexdamian.com/p2-Donatii

Va pupam!

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Rox, la multi ani fericiti impreuna, sunteti o familie frumoasa cu 2 copii reusiti .

Nana, ce-mi place cand mai scrii si aici ! Ce mai face fluturasul, mai ia antibiotice ?

Cecilia, multa bafta pt miercuri. Gasesti tu o varianta pt printat lucrarea, sunt convinsa.

Sim, bine ati revenit ! Asteptam detalii .

Mergi la inceput