Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (325)
Raspunsuri - Pagina 18
gabitz78 spune:
rodica - felicitari mamico!sa-ti traiasca printiorul mic, sa fie sanatos si sa va dea numia ocazii de bucurie.

cecilia L spune:
La multi ani, sarbatoritilor de azi.
papanash, multumesc, asa este am reusit sa o printez pe imprimanta mea, a mers mai greu dar important este ca a mers, maine este gata de predat, miercuri este cel mai usor, ii dau nr. de inregistrare si o predau, abia peste cateva luni vine greul.... ![]()
De azi Cristi doarme in patutul lui, cica doarme in masinuta, a adormit relativ repede, cu mine langa el, evident
, sper sa nu se trezeasca peste noapte....desi ma cam cauta noaptea cu mana pe la gat
. Fug si eu la nani, ca sunt chiauna, am uitat cum este sa stai cu ochii in calculator cu orele....
daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
Sabina spune:
Rodica, felicitari! din toata inima!!
sa-ti traiasca Emanuel Marcu, ce nume frumoase! Si de la junior, n-am mai auzit demult numele asta;)
Sa fiti sanatosi, fericiti, linistiti!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
sim_stoian spune:
Asaaaa, precum am promis, am revenit. Multumim de urari,
pentru toata lumea ca mi-a fost dor de voi.
Nana,
Fluturasului. Am vazut ca va pregatit de gradi si voi, sper sa se adapteze repede Andrei.
Papanash, sanatate multa lui Ghighi, tare greu trebuie sa va fie.
Si acum, impresiile si poveshtirile. A fost absolul minunat in concediu, desi am alergat (bine, mai mult sotul
) dupa Stefan, am reusit sa ne relaxam. Eu, cel putin, m-am refacut psihic binisor dupa toata agitatia de la servici din ultima perioada. Am avut telefonul de servici inchis, deci nu m-a deranjat absolut nimeni.
Stefan a manacat de a spart pe acolo - si din mancarea lui si din a altora
, s-a jucat mai mult cu Eliza (deh, Maria statea cuminte [:)). Si cand spun ca s-au jucat = au alergat in mare parte a timpului. Musiu a fost plimbat in acest concediu cu bacul de la Meersburg la Konstanz, cu trenul de la Lindau la Bregenz si cu vaporul de la Bregenz la Lindau. Cireasa de pe tort a fost Rodelbahnul, puteti sa vedeti www.huendle.de/sommer/sommerrodeln.html" target="_blank">aici cam ce inseamna. Poze nu am facut acolo pt ca s-a dat cu mine. A fost o experienta f placuta, dar e cam greu sa tii si un copil pentru ca tii picioarele incordat, motiv pentru care nu a mai pupat a doua tura desi vroia si incerca sa se strecoare in 4 labe printre picioarele supraveghetorilor ca sa se urce in bob
. Am fost si la strand in Bregenz, cel la care visam de anul trecut. Ei bine, anul asta m-am dat pe topoganul de acolo, m-am balacit in piscine. Si aici micul sef si-a facut de cap, adica s-a dat si el din proprie initiativa pe topoganul unde se dadeau copiii mai mari. Avea vesta pe el, dar asta nu l-a impiedicat sa plonjeze nitel sub apa, insa nu prea l-a deranjat. Am bifat si o inghetata in Bregenz, nu o puteam rata. In Viena am fost la Haus des Meeres si la zoo la Schönbrunn.
In loc sa se cuminteasca si el putin (asa cum speram in adancul inimii
), este la fel de zurliu. Ba s-a invatat din nou in carucior - in concediu le-a confiscat fetelor pe rand trasuricile ca sa stea 'Fafan cashior', asa cum spune el. A cerut si acasa si l-am pus cateva zile in el, dar i-am explicat ca el e mare si nu ii mai trebuie si pare sa fi inteles pt ca acum spune singur: Fafan nu cashior.
A invatat sa numere in germana pana la 10; l-am invatat pe drum si nu credeam ca va tine minte, dar repeta si acum. A mai prins si 3 cuvintele in germana - Hallo, Wasser si Danke. Dupa ce am plecat de la strand era haios ca tot spunea: Bye, bye wasser!
O mare achizitie din acest concediu este faptul ca a renuntat de buna voie la bibele de dimineata, ultimul pe care il mai avea in program. Laptele in bea rece in cana la micul dejun sau pe parcursul zilei si il cere singur.
Inutil sa mai spun ca a venit rupt de oboseala si doarme si el dimineata pana la 10.30 (nu mai tin minte de cand nu am mai pupat asa ceva) si mai doarme si la pranz 2-3 ore
. Eu tot strang si spal rufe de cand am venit, e ceva de groaza.
Maria, Daniel, Eliza si Michasunt niste dulci, a fost o experienta foarte placuta. Imi pare rau ca nu avut timp sa stam prea mult cu Micha&Co, au sosit abia joi seara.
Sa va spun cine a fost cel mai cuminte copilas? Daniel, bineinteles, care doar manca si dormea. E un scump si jumatate.
Incarc acusi pozele si va anunt.
Jurnal de calatorii
ramonaiani spune:
Cat inca nu trece ziua -
Yanissa

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Happiness_4_us spune:
Papanashule, gata cu antibioticul. Slava Domnului ca s-a refacut, nu mai are nici rosu in gat si nici urechiusele cu otita.
Un
ptr Ghighi cel neastamparat si un
si mai mare ptr mami care sufera ca un caine in momentele astea. Offf. O sa treaca si asta!
Sim, dar v-ati distrat nu gluma! Ma bucur tare! Mereu e o placere sa vad poze cu voi iar Stefan este baiat mare!
Doamne ce a mai trecut timpul.![]()
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
ramonaiani spune:
Si pt ca in Rom deja e 25 august, vreau sa urez din toata inima La multi ani fericiti Mariei si lui Stefan.
Pupici multi de la Eliza si Dania-dene
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
sim_stoian spune:
Multumim, Mariana. Sa stii ca pe drumul de la Arad la Bucuresti, il apuca deodata de Stefan si imi face: shhhhhht si pune degetul la buze. Eu in intreb: Ce e, Stefan? La care el: Danie(fara l) bebe nani! Si mi-a mai zis acasa de bebe Danie de m-a zapacit. Se pare ca la el e cu efect intarziat. ![]()
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Gata, am incarcat cateva poze si am trimis un link pe mailul comun.
Ar mai fi multe de povestit, dar nu are rost sa va plictisesc cu prea multe detalii.
Si daca tot e trecut de 12,
Maria
Sa fii mereu vesela si inconjurata de dragoste.
PS. De la Fafan: Bem si noi un Radler de ziua noastra?
Noapte buna, ma duc la nani.
Jurnal de calatorii
bernix spune:
La multi ani fericiti numai cu bucurii
Olivia Ioana de Alinkav
Cristian de Afibebe
Yannisa de Marunzika
Maria de Luy
Stefan e Sim!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)