Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-12
Raspunsuri - Pagina 6
lavinia78 spune:
anna_chris stii ca dna Uscatescu va fi joi (maine) la spital? Ca eu am fost azi la recoltat si m-au chemat abea pe 4 sept la interpretare. Mi-au spus ca dna dr este plecata. Eu macar am obtinut numarul de mobil al uneia dintre asistente care mi-a zis sa o sunt cu o zi inainte care sa imi spuna cand sa vin (dimineata sau dupa-amiaza).
tuturor
cris_81 spune:
Profa, ai dreptate nu sunt bune. Am incercat si eu luna asta cu ele , mai mult de curiozitate. Am facut 5 si toate pozitive asa ca..... doar n-oi fi multiovulatorie
.
Bani nu am dat asa multi plus ca am si un test de sarcina gratis, care cred ca e la fel de "bun"![]()
Mcrissa ma bucur ca sunteti bine.
Pup toate fetele 
anna_chris spune:
lavinia78 iti multumesc din suflet ca mi-ai zis ca nu e dna. doctor. eu nu stiam si mai faceam un drum degeaba. am sunat la spital si asa e.. revine dupa 3 septembrie. probabil pe 4 o sa merg si eu sa vorbesc cu dansa si poate ne vedem pe acolo. tu stii daca vinerea o gasim pana la 3-4?
mcrissa tie de ce iti mai da tratamentul cu clexane daca s-au normalizat rezistentele? mie mi-a zis ca daca se normalizeaza nu o sa imi dea, desi sincer am dubii ca asa ar fi..
profa 
mcrissa spune:
anna_chris inca nu am ajuns sa vorbesc cu dr Uscatescu s avad ce zice acum ca fluxurile sunt normale, macar sa imi mai scada din doza, ca de cand fac 0.6 imi curge sange din nas, imi sangereaza gingiile la periat.
revin cu o poza cu explicatii aici
profa concediu placut , sa te intorci cu forte proaspete
19+
Minunea din burtica
Puisori
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
Avalon spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mcrissa anna_chris inca nu am ajuns sa vorbesc cu dr Uscatescu s avad ce zice acum ca fluxurile sunt normale, macar sa imi mai scada din doza, ca de cand fac 0.6 imi curge sange din nas, imi sangereaza gingiile la periat. revin cu o poza cu explicatii aici profa concediu placut , sa te intorci cu forte proaspete ![]() 19+ Minunea din burticaPuisori Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia |
asta da surpriza! e baietel!
am vazut de ieri putulica dar am ezitat sa te felicit pentru ca uitasei caruciorul roz la semnatura si eram in dubii... FELICITARI pentru baietel! sa creasca mare si frumos!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
26+ 
Avalon spune:
Profa
, despre planurile tale nu ne mai spui nimic? Bine ai venit din concediu!
bateriile sunt incarcate, deci?
Cris81
, intra la subiectul teste de ovulatie ca am scris acolo un pomelnic despre ele, sper sa te ajute. La intrebarea despre anaconda, ai facut foarte bine conexiunea situatiei tale cu a ei, ea a pierdut mai multe sarcini mici din cauza trombofiliei... ti-am raspuns acolo unde ai intrebat despre ea, acum probabil ca e in pregatiri pt nastere si nu mai are timp sa intre...
Miki
, cu numele am o listuta de preferinte comune cu sotul. Sa speram ca va fi bine pana la capat, cu numele nu e problema
Merci pentru urari
toate bune tuturor
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
26+ 

mcrissa spune:
da avalon, avem si noi putzica
nu am mai pus la semnatura ca e baietel ca daca se schimba iara.cu toate ca la 13 saptamani a zis doctorul "sexul probabil feminin", iar acum a zis ca sigur e baietel.asa arata la eco si putzulicele de la baieteii tai?
EDIT:avalon, parca tu ai schimbat utrogestan cu duphaston?ca eu iau 6 utrogestan pe zi si nu prea mai suport, as trece si eu la duphaston.
19+
Minunea din burtica
Puisori
cris_81 spune:
Avalon, multumesc pentru raspuns
Mcrissaam vazut eu ceva in poza, dar m-a derutat caruciorul roz si nu am mai zis nimic
Felicitari pentru baietel atunci, ca pana acum te-am felicitat pentru fetita![]()
Fetelor voi cum luati utrogestanul pe gura sau vaginal?
Cum e mai eficient?
mcrissa spune:
criss_81 multumim pentru urari.ne obisnuisem cu fetita, acum ne vine sa radem cand stim ca are putza![]()
eu utrogestanul il iau intravaginal, e mai eficient asa, dar am ajuns sa nu mai suport sa il bag de 3 ori pe zi, daca il beau imi e foarte rau de la el si de asta as cam vrea sa trec pe duphaston.
19+
Minunea din burtica
Puisori
lavinia78 spune:
anna_chrisuna dintre asistente mi-a dat numarul de mobil si mi-a spus sa o sun cu o zi inainte ca sa imi spuna cand ar fi mai bine sa vin ca sa fie dna dr mai libera. Asa ca o sa-ti trimit PM pe 3 seara. Ar fi super sa mergem impreuna 
Intre timp, fetelor, am fost la un doctor naturist care "citeste" in iris. Am ramas cu gura cascata cum a putut doctorul respectiv sa imi spuna toate deficientele organismului meu si in plus si care sunt ereditare si care dobandite. Mi-a dat pentru inceput un tratament prin care sa elimin rezidurile biliare din circulatia periferica si stimularea acesteia unde sunt deficitara, pentru somn si stres. Pentru bebe a zis ca imi da data viitoare (15 octombrie) niste proceduri care sunt cam neplacute dar foarte eficiente. Eu de nauca ce eram nu am intrebat in ce constau asa ca acum trebuie sa astept. Totul este pe baza de plante asa ca nu are ce sa-mi faca rau. Pentru mutatii nu are ce sa imi faca si mi-a zis sa continui tratamentul ca nu influenteaza ca mi-a dat el. Acum sa vad. Macar sa fiu cu constiinta impacata ca am incercat tot ce se putea.
Astept concediul ca nu mai pot, e crima la serviciu si de treaba si de stres iar pana pe 20 sept mai eeee 
multi tuturor