Burtici fericite de septembrie-octombrie (161BUN!)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lullaby, Emy

Maria eu intelesesem din postul ei si mai rau: ca indiferent de bani (multi sau putini), faptul ca ai vrea sa stai acasa te face o femeie ratata, si de fapt asta inseamna ca nu ti-ai gasit cariera potrivita, sau esti prost in ceea ce faci la servici, etc. Dar nu mai am rabdare sa recitesc si recunosc ca aseara eram si somnoroasa si bucuroasa de nasterea in direct... si poate nu am fost atenta...

Si mai vreau sa-ti urez succes la scan, sa iasa totul bine!

Si culmea e ca, vorba lui Croco eu cunosc si femei care vor sa se intoarca la servici pentru ca nu au rabdare cu copilul acasa si li se pare degradant ce fac acasa. Si nu e vorba de carieriste, sunt niste personaje normale, carora le place la servici ca isi beau in liniste cafeaua cu colegii, mai povestesc cu unii, cu altii si e gata ziua... Deci sunt situatii si situatii, nu poti condamna pe nimeni.

Aida cred ca nu s-a putut sterge pentru ca sunt posturi in el. Deja scrisesera doua persoane cand a zis Elle ca mai este un capitol. O sa se rezolve cumva... Daca nu, la cat de multe capitole scriem pe aici, nu meritam si noi un 161 prim? Sau 161 barat?

Si legat de anestezie, pentru Camy din nou. Eu nu am avut faze din alea sa ma trezesc si sa nu pot respira. Am inchis ochii pe masa de operatie, cand tot vedeam cum imi coboara pulsul, si i-am deschis direct pe pat, pentru mine a fost o secunda... La prima operatie mi-a fost rau, la a doua nu. Anestezistul de la a doua a zis ca depinde de doza. Si intr-adevar, la prima operatie m-am trezit dupa cateva ore (era prea multa) si la a doua m-am trezit imediat dupa operatie, cand m-au dus la reanimare. Senzatia oricum nu e placuta, ca simti ca si cum ai fi rupt de beat si tu tot vrei sa te trezesti, si nu poti vorbi, si vrei sa spui celor din jur cate ceva, si ti-e sete si ei nu inteleg . Nu-i fain deloc, dar asta e...

Si eu sunt tare curioasa ce mai face Mihail. Nu se incumeta nimeni sa trimita un sms? Cineva care a cunoscut-o mai de aproape. Si daca nu intrebam ca babele, dar cat sa-i spunem ca ne gandim la ei tot timpul

Imi place tare ca mimika e activa pe aici si e pe baricade pentru sms-uri! Eu aveam impresia ca pe cand oi naste eu, voi cu bebeii veti fi ocupate sau obosite sa stati pe net la galerii . Mai vedem noi pana atunci, ca poate voi, proaspetele mamicute, nu veti mai sta nici macar langa calculator, veti fi in excursii cu piticii

Si pe mine ma puteti anunta la nasteri si travalii si tot tacamul. Ma bucur ca se mai anunta si cezariene, sa nu ne prinda noptile p-aci

Iulika cum mai esti? Hai, mami, ca nu mai esti cea mai noua mamica!

Lucia ce harnica esti! Sa ne zici cum a iesit praji!

Oana deci asta in loc de ser fiziologic. Chiar ce o fi serul ala fiziologic? Ce contine? Pai apa termala cred ca e super!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Ellenutza, si eu tot 02.10, eu ma prinsesem ca schimbi semnatura odata cu mine.....o sa trec si eu numarul tau, cine stie, poate nu ne potrivim deodata!

Tu cum o sa nasti?

----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

cel mai probabil cu cezariana .. a ramas sa ma vad cu dr pe 20 sept, la spital sa decidem data interventiei .. eu o sa insist ptr 29.09.2009 sau 01.10.2009 .. vedem cum se prezinta colul, bebelusa ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

E clar, daca mai vrem si amandoua cam aceleasi date, slabe sanse sa nu ne nimerim....acum vorba ta, depinde cum ne prezentam pana atunci!

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Uite ce contine serul fiziologic de la Sicomed: Nume: SER FIZIOLOGIC
Producator: Sicomed

Compozitie: Fiole de 10 ml continand 0,09 g clorura de sodiu (9 mg/ml); solutie izotonica sterila, ce contine cate 154 mEq/ l Na+ si respectiv Cl)

Iti dau imediat si ce contine cel de la Uriage Indicatii: Isophy picaturi pentru nas Uriage are efect calmant, fiind ideal pentru igiena nasului si a ochilor la copii.

Contine Apa termala Uriage 11 g/l, saruri minerale, avand o compozitie asimilara cu a serului.

Se aplica cateva picaturi in fiecare nara, iar pentru ochi se aplica o compresa dupa care se curata ochii.

Si daca mai cauti pe net (gasisem, dar nu mai am timp acum sa dau link), vei vedea ca scrie ca nu are parfumuri si alte alea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Ellenutza, si eu tot 02.10, eu ma prinsesem ca schimbi semnatura odata cu mine.....o sa trec si eu numarul tau, cine stie, poate nu ne potrivim deodata!

Tu cum o sa nasti?

Bbelusa cea iubita

cel mai probabil cu cezariana .. a ramas sa ma vad cu dr pe 20 sept, la spital sa decidem data interventiei .. eu o sa insist ptr 29.09.2009 sau 01.10.2009 .. vedem cum se prezinta colul, bebelusa ..

Eva

papa bun

E clar, daca mai vrem si amandoua cam aceleasi date, slabe sanse sa nu ne nimerim....acum vorba ta, depinde cum ne prezentam pana atunci!

Bbelusa cea iubita

tu unde nasti?

Eva

papa bun

Mergi la inceput

auziti ... da' ciorbica mea de rosii nu v-a placut?? parol ca e ff gustoasa ... daca mananca pana si fii-mea .. ea care e o mofturoasa si jumatate ..

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:

auziti ... da' ciorbica mea de rosii nu v-a placut?? parol ca e ff gustoasa ... daca mananca pana si fii-mea .. ea care e o mofturoasa si jumatate ..

Eu fac asa ceva foarte des si stiu ca e delicioasa. Cu o mica diferenta la manopera dar ingredientele sunt aceleasi.

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Daca tot am vazut ca e baby expo intre 23-27 septembrie, m-am dus sa verific si eu sa vad ce mi-a spus Iosup depsre DPN.
Si am constatat ca la morfofetala II mi-a zis pe 27 septembrie, iar la morfofetala III mi-a zis 24 septembrie, iar daca creste copila ca pana acum, iese chiar fecioara, deci AMR-ul deja scade......

35 (AMR vreo 36 de zile )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Lucia ce harnica esti! Sa ne zici cum a iesit praji!

A iesit foarte buna cred ca trebuia sa o mai las putin ca am pus-o intr-o tava de yena si la fund a ramas un pic umeda necoapta asa bine.....dar asta nu m-a impiedicat sa pap din ea ..cu lapte rece de la frigider.
Data viitoare am sa o fac in tava clasica ca sa se rumeneasca si la fundulet

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Am terminat cu tortul,sunt fff mandra de mine,e pt prima data cand il facsi mi-a iesit f bine (sa speram ca si la gust va fi la fel de bun)

Ellenuta, chiar azi am de gand sa fac ciorba de rosii....n-am mai facut niciodata,sper sa-mi iasa

Multumesc de urari la adresa soatei

Lucia, dejaba,dejaba...niciun semn

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 38+, cu -Razvan

_

AMR 5 zile

Mergi la inceput

mary sa-ti traiasca sotiorul! sa fie sanatos si fericit alaturi de sotia lui frumoasa si cei doi feciori perfecti!

cds .. sunt sigura ca o sa-ti iasa .. si o sa va placa!

lucia deci si tu esti amatoare de ciorbic de rosii ...

oana e gen spray ceea ce spui tu acolo?? o dai pe compresa si stergi ochii, nasul lui bb?

Eva

papa bun

Mergi la inceput