Burtici fericite de septembrie-octombrie (161BUN!)
Raspunsuri - Pagina 6
mimika spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
E pentru prima data cand aud asa ceva ...de parca bebelusii nu te-ar lasa sa dormi Cea mai fericita 36 + cu |
Nooo, am jucat Zuma toata noaptea
hi5
poze
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Ellenutza, eu nu te gasesc in lista...ce DPN ai? Las' ca nici pe mine nu ma vrea nimeni! ---------------------------------------------- Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
doo dejte...mai ales ca nasc in curand si voi avea potential internaut maxim......
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
AMR 5zile - azi e ultima zi de joi ca 3in1
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
doo dejte...mai ales ca nasc in curand si voi avea potential internaut maxim...... Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si AMR 5zile - azi e ultima zi de joi ca 3in1 |
Tu erai trecuta din oficiu, ca noi astea cu cainii....avem ceva, asa in comun!
Plus ca si la mine s-ar putea sa fie cezariana programata, dar asa, in caz de urgenta.Sper sa nu fie cazul.
----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui alex25 Ellenutza, eu nu te gasesc in lista...ce DPN ai? Las' ca nici pe mine nu ma vrea nimeni! ---------------------------------------------- Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
m-am sters din lista dintr-un acces de nervi ...
am DPN 2 octombrie ...
daca vrei, ne "imperechem" .. dar sa vedem cum facem daca nastem in zile apropiate .. poate imi pun internet pe telefon ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
M Oana spune:
Am mai rezolvat o problema, astfel incat sa nu stau cezarienata, ca n-am cu ce sa sterg copila la nas si ochisori.
Solutia finala e produsul de la Uriage pentru nas si ochi, 20 de fiole a cate 5 ml, la 21 lei, Help net. Contine apa termala de aceeasi natura cu serul fiziologic si nu are mirosuri si nu-s ce chimicale. O fiola se desface, dar are si dop, deci nu se arunca dupa primele picaturi.
Fiind sub forma de fiola se pun cateva picaturi la baza nasucului, sa nu speri pruncul cu pulverizatorul.
Multumesc din suflet mamicilor care m-au ajutat sa ajung la concluzia finala...
Ellenuta spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Roxxy80 Uite ca te vreau eu de pereche. Ti-am introdus deja numarul. Nu mai plange ca nici pe mine nu ma vrea nimeni
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+ AMR 2-3 SAPTAMANI |
ba eu te vreau! gata .. ne-am "imperecheat"!
fug sa iau nr tau!
Eva
papa bun
alex25 spune:
Ellenutza, si eu tot 02.10, eu ma prinsesem ca schimbi semnatura odata cu mine.....o sa trec si eu numarul tau, cine stie, poate nu ne potrivim deodata!
Tu cum o sa nasti?
----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
techila spune:
Tu erai trecuta din oficiu, ca noi astea cu cainii....avem ceva, asa in comun! Plus ca si la mine s-ar putea sa fie cezariana programata, dar asa, in caz de urgenta.Sper sa nu fie cazul. ---------------------------------------------- Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
corect!!!
eu o sa am net la spital...sper sa pot sta pe mess cu voi
gata...adorm
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
AMR 5zile - azi e ultima zi de joi ca 3in1
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui alex25 Ellenutza, si eu tot 02.10, eu ma prinsesem ca schimbi semnatura odata cu mine.....o sa trec si eu numarul tau, cine stie, poate nu ne potrivim deodata! Tu cum o sa nasti? ---------------------------------------------- Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
cel mai probabil cu cezariana .. a ramas sa ma vad cu dr pe 20 sept, la spital sa decidem data interventiei .. eu o sa insist ptr 29.09.2009 sau 01.10.2009 .. vedem cum se prezinta colul, bebelusa ..
Eva
papa bun
selen80 spune:
ma duc la somnic ca dup-aia vreau sa fac o supica, deci trebuie sa fiu in forma
37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!
nunta