Burtici fericite de septembrie-octombrie (161BUN!)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mai fetelor, am citit acum subiectul despre Iosup si am ramas asa putin trista. Oare chiar sa i se fi retras dreptul sa mai faca eco de sarcina? Eu chiar am avut si am incredere in el. Recunosc ca la ultima eco am ramas mirata cand am vazut ca nu mai aparea parafa lui pe ecografie ci a lui Tutunaru. Dar ma gandeam ca o fi vreo chestie de birocratie, legat de firma, de acte.

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+

AMR 2-3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Mai fetelor, am citit acum subiectul despre Iosup si am ramas asa putin trista. Oare chiar sa i se fi retras dreptul sa mai faca eco de sarcina? Eu chiar am avut si am incredere in el. Recunosc ca la ultima eco am ramas mirata cand am vazut ca nu mai aparea parafa lui pe ecografie ci a lui Tutunaru. Dar ma gandeam ca o fi vreo chestie de birocratie, legat de firma, de acte.

AMR 2-3 SAPTAMANI

Roxi, a fost reclamat la colegiul medicilor si i-au ridicat parafa... greu de comentat

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Offf, inseamna ca au fost mai multe persoane care l-au reclamat. Ma gandesc ca nu-i retrageau asa usor parafa. Si eu am avut atata incredere in el. Noroc ca m-au mai vazut si alti doctori in sarcina asta ca altfel as fi stat cu sufletul cat un purice pana la nastere.
Si totusi au fost atatea burtici multumite de ecografiile facute de el....

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

AMR 2-3 SAPTAMANI

Roxi, a fost reclamat la colegiul medicilor si i-au ridicat parafa... greu de comentat

monis 28
acum si cu poze

AMR 2-3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Vreau si eu linkul legat de Iosup pls!
Unde ati citit?

Eu am fost la eco la el pt ca am inteles ca e f laudat, mi-a pus un diagnstic pe care alti doi medici inainte cu 2 saptamni nu l vazusera si care nici apoi nu s-a confirmat la alti doi. Am fost un pic dezamagita ca auzisem ca e cel mai tare..
Oricum am vazut ca exista un"razboi" intre medicii ginecologi cu drept de eco si cei radiologi, imagisti specializati pe eco...ideea e ca cei ginecologi cred ca numai ei sunt in masura sa isi dea cu parerea corect despre sarcina cunoscand si alte aspecte legate de ea..nu doar interpreteaza o poza ca ceilalti..lucru constatat din diverse discutii..nu e parerea mea

38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Lullaby, Emy

Maria eu intelesesem din postul ei si mai rau: ca indiferent de bani (multi sau putini), faptul ca ai vrea sa stai acasa te face o femeie ratata, si de fapt asta inseamna ca nu ti-ai gasit cariera potrivita, sau esti prost in ceea ce faci la servici, etc. Dar nu mai am rabdare sa recitesc si recunosc ca aseara eram si somnoroasa si bucuroasa de nasterea in direct... si poate nu am fost atenta...

Si mai vreau sa-ti urez succes la scan, sa iasa totul bine!

Si culmea e ca, vorba lui Croco eu cunosc si femei care vor sa se intoarca la servici pentru ca nu au rabdare cu copilul acasa si li se pare degradant ce fac acasa. Si nu e vorba de carieriste, sunt niste personaje normale, carora le place la servici ca isi beau in liniste cafeaua cu colegii, mai povestesc cu unii, cu altii si e gata ziua... Deci sunt situatii si situatii, nu poti condamna pe nimeni.

Aida cred ca nu s-a putut sterge pentru ca sunt posturi in el. Deja scrisesera doua persoane cand a zis Elle ca mai este un capitol. O sa se rezolve cumva... Daca nu, la cat de multe capitole scriem pe aici, nu meritam si noi un 161 prim? Sau 161 barat?

Si legat de anestezie, pentru Camy din nou. Eu nu am avut faze din alea sa ma trezesc si sa nu pot respira. Am inchis ochii pe masa de operatie, cand tot vedeam cum imi coboara pulsul, si i-am deschis direct pe pat, pentru mine a fost o secunda... La prima operatie mi-a fost rau, la a doua nu. Anestezistul de la a doua a zis ca depinde de doza. Si intr-adevar, la prima operatie m-am trezit dupa cateva ore (era prea multa) si la a doua m-am trezit imediat dupa operatie, cand m-au dus la reanimare. Senzatia oricum nu e placuta, ca simti ca si cum ai fi rupt de beat si tu tot vrei sa te trezesti, si nu poti vorbi, si vrei sa spui celor din jur cate ceva, si ti-e sete si ei nu inteleg . Nu-i fain deloc, dar asta e...

Si eu sunt tare curioasa ce mai face Mihail. Nu se incumeta nimeni sa trimita un sms? Cineva care a cunoscut-o mai de aproape. Si daca nu intrebam ca babele, dar cat sa-i spunem ca ne gandim la ei tot timpul

Imi place tare ca mimika e activa pe aici si e pe baricade pentru sms-uri! Eu aveam impresia ca pe cand oi naste eu, voi cu bebeii veti fi ocupate sau obosite sa stati pe net la galerii . Mai vedem noi pana atunci, ca poate voi, proaspetele mamicute, nu veti mai sta nici macar langa calculator, veti fi in excursii cu piticii

Si pe mine ma puteti anunta la nasteri si travalii si tot tacamul. Ma bucur ca se mai anunta si cezariene, sa nu ne prinda noptile p-aci

Iulika cum mai esti? Hai, mami, ca nu mai esti cea mai noua mamica!

Lucia ce harnica esti! Sa ne zici cum a iesit praji!

Oana deci asta in loc de ser fiziologic. Chiar ce o fi serul ala fiziologic? Ce contine? Pai apa termala cred ca e super!

31+

Clar...o sa cer sa vorbesc inainte cu medicul anestezist..sa-i povestesc cum sta treaba la mine..sa-i spun ca nu vreau sa ma mai trezesc pe masa de operatie...sa vada ce face cand imi revin sa nu mai fiu intubata, legata la aparate care imi piuie in urechi, senzatii ca nu ma pot misca si asa mai departe...

Multumesc... multumesc mult..e bine sa stiu ca se poate si altfel..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Cred ca mancatoria e maxima intre dr... sigur e ceva in neregula cu retragerea parafei, am asa o senzatie ca s-au unit impotriva lui toti o/g care au impresia ca un internist habar nu are cum arata un fat la echograf...
Asta e discutia: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141285&whichpage=1

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

merci mult moni..

a sigur se mananca rau intre ei...stii ce mi a zis unu tanar la un eco la particular..ca e tare greu sa ajungi in spital cu un post..costa mult sau tre sa ai relatii...ca acolo ai si cazuri si bani la negru..
tipul mi s-a parut profi..si un pic frustrat ca nu poate sa patrunda in spital pt ca nu e nepotul cuiva insa a zis ca se focuseaza sa ajunga macar un ginecolog cu specilizare excelenta pe eco pt ca alta sansa nu are sa profeseze...acu...na..

38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

incredibil ce spune kay ....

Citat:
citat din mesajul lui kay

Haha, n-are competenta dw a realiza eco de sarcina, si nici n-a avut vreodata. Asta mi-a spus colwgiul medicilor ca raspuns la plangerea fcuta ! E un medic generalist cu aere de mare dr.. In final e doar un ratat cu mustat;)

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

omu' asta nu are competenta sa faca eco de sarcina ... colegiul medicilor dixit .. pai de ce naibii il mai lasa atunci?

Doamne fereste ..

eu am auzit si de bine si de rau de el .. poate cum le-a fost norocul fetelor care au facut eco la el .. uff .. ca nici nu stii unde sa te mai duci ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Salutare! se pare ca mesajele mele n-au nimerit unde trebuia..mi-a lasat Raluk offline..acum ma duc la cap 160, sa vad ce trebuie sa fac..

Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

E o poveste lunga si complicata cu dr astia. Eu am avut toata increderea in Iosup. Acum n-am mers la la el, pt ca a mers pe mana ginecologului care ma urmareste acum (ca o paranteza, nici dr care mi-a facut eco morfologica, nu scrie pe parafa ca are competenta de eco de sarcina). Daca as fi fost urmarita de un medic care lucreaza cu Iosup, ma duceam la Iosup...
Cred ca e mai mult un razboi impotriva omului Iosup si nu a medicului Iosup...

Loredana 34+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput