Burtici fericite de septembrie-octombrie (161BUN!)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Deci... am vorbit la telefon cu Ralu. Oare am uitat sa va spun dimineata ca atunci cand am vorbit cu ea la 2 jumate azi-noapte ea deja mersese pe coridor, pe picioarele ei?

Ea e foarte foarte bine fizic, mi-a spus de mai multe ori asta. Atata doar ca era mai trista decat azi-noapte din urmatorul motiv: ea ar fi vrut salon la spital (garsoniera). Si acum toate erau ocupate. Si a zis ca plateste cat trebuie pentru un apartament (125 de euro pe noapte, cum a zis ea, mai scump decat un concediu all inclusive). Asta pentru ca Adinuta e foarte afectata de lipsa ei si ar fi vrut sa doarma si ea la spital. Azi-noapte Adina a dormit in masina pentru ca de cate ori voia sotul Ralucai sa o scoata de acolo, ea plangea ca nu o lasa pe mami singura la spital. Si azi toata ziua au stat impreuna la spital, au stat pe afara, etc. Si acuma vorbise cu ea la telefon si Adina plangea in continuu.

Ei, si cu apartamentul: chiar daca apartamentul e gol si e criza financiara, nu se poate inchiria decat daca doctorul tau vorbeste cu directorul spitalului. Si doctorita Ralucai plecase deja, dar a incercat in fel si chip sa rezolve prin telefon si nu a putut. Au incercat doctorii care au ramas in spital sa rezolve si nu s-a putut. La director nu se poate ajunge, ca de la secretara incolo nu se mai trece. Si e foarte clar ca ei nu pot inchiria apartamentul.

Aspectul asta, adancit de supararea Adinei, o intristeaza pe Raluca noastra. Si a zis ca mai e si foarte foarte cald in salon si nu se poate dormi noaptea.

A zis ca azi nu ne-a sunat ca s-a gandit ca sigur dormim dupa noaptea trecuta si a fost si ea obosita. Ramo, mi-a mai spus ca ti-a trimis dimineata la 6 poza prin mms, dar ca unii prieteni ai lor au primit, altii nu. Si nu stia daca ai primit sau nu.

A zis iarasi ca e tare frumusel Stefan, blond si tare micut. Dar ca abia asteapta sa ii lase acasa, ca il creste ea mare

Am intrebat-o cand o lasa acasa sa scape de stresul ala cu spitalul si cu Adina, si a zis ca din moment ce ea e ok, mai depinde doar de Stefan si spera sa ii lase sambata. Era stresata ca poate cand ajunge acasa Adina va dori sa stea numai cu ea, si atunci nu va putea sa se ocupe cum trebuie de Stefan sa creasca in greutate. Eu i-am spus ca mie mi se pare ca Adina ar fi deja fericita si linistita ca e mami acasa, si nu ar mai fi posesiva. S-a bucurat putin, a zis ca nu s-a gandit si la varianta asta. Eu sper sa am dreptate, ca experienta nu am .

A zis ca are foooaaarrttteee mult colostru-laptic. Si mananca Stefan de numa. A vomat azi si au zis acolo (doctori/asistente cred) ca e pentru ca se acomodeaza incet incet cu viata din afara si poate totusi a fost putin cam devreme sa se nasca. Acuma la ultima masa nu a vrut sa pape si au zis asistentele ca vor mai incerca pe la 12, de asta a zis Ralu ca nu se culca pana atunci. Eu m-am gandit ca daca a supt asa cu pofta, la stomacelul lui poate s-a saturat tare, mai ales ca a si dat afara surplusul.

Nu stiu daca am uitat ceva, poate imi voi mai aminti pe parcurs. Aaaaaa, a zis ca va pupa pe toate

Deci sa speram ca ii vor lasa acasa sambata, ca parca acasa scapa si de stresul si nervii cu spitalul, scapa si Adina de suparare, si cum e ea experimentata si optimista, sunt sigura ca nu vor mai fi deloc probleme

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Laura ridic si eu doua degetute pentru anuntarea marii vesti!!!

Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

Da, iubita, era de pe un alt forum de mamici si zice ca e reclama.
Uite in engleza, eu iti gasisem in romana: http://en.wikipedia.org/wiki/Apgar_score
Dar cauta pe net dupa test Apgar si gasesti tot ce-ti doreste inimioara....

Foarte interesant ce scrie aici. Ai si tu dreptate cu cautatul pe net dar a fost mult mai usor sa va intreb pe voi.

Aida chiar ma intrebam pe unde esti ca nu are cine sa ne ajute cu capitol nou . Asa-i ca ne ajuti?

Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ralukmultumim mult pentru vestile bune. Imi dau seama ce trebuie sa fie in sufletul ralucai cand o aude pe Adina plangand. De chestia asta imi este si mie f f teama. Offf. Ma bucr ca Stefan este sanatos si mancacios. Si noi o pupam cu mare drag si o asteptam cu nerabdare pe forum.

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+

AMR 2-3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Raluk multumim de vesti. Imi pare tare rau ca nu s-a putut rezolva cu apartamentul. Am vazut-o pe aia mica cat de atasata e de mamica ei si cred ca le e foarte greu amandurora. Doamne ajuta sa fie bine si sa plece repede acasa ca sa reintre totul in normal.

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Multumim Ralu pentru vesti! draguta de Adina, cum ii lipseste ei mamica draga..sa speram ca ii lasa totusi sambata acasuca!

Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Raluk multumim de vesti. Imi pare tare rau ca nu s-a putut rezolva cu apartamentul. Am vazut-o pe aia mica cat de atasata e de mamica ei si cred ca le e foarte greu amandurora. Doamne ajuta sa fie bine si sa plece repede acasa ca sa reintre totul in normal.

VARSTA BEBE

Acum poti merge linistita la culcare

31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui monikus

VARSTA BEBE

Acum poti merge linistita la culcare

31+

Cam asa ceva.

Va doresc o noapte linistita si odihna placuta. Stiu ca vin acusica fetele de pe celalalt meridian asa ca... activitatea nu va fi intrerupta

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Fete dragi, eu sunt din categoria celor care cred in valori si Dumnezeu a fost bun cu mine si pana acum mi-a scos in fata valori in fiecare domeniu. Ca nu e totul roz, asta e, insa frumosul e printre noi, iar eu tare fericita sunt sa-l contemplu, chiar daca sub forma unor pasari rare.
De cand e lumea si pamantul nu au fost multi oameni minunati pe lumea asta (si asta nu numai prin tarisoara asta, ca am colidat multi ani si pe afara, in speranta ca voi gasi seminte de oameni mai luminati si mai frumosi si zau daca am gasit diferente mari la capitolul oameni), insa vreo 2-3-4 de samanata, acolo, au fost mereu, iar eu dupa astia am umblat si cand i-am gasit, am tinut strans de ei, astfel incat sa nu ma fiu mahnita de buruienile mari si inalte existente mai peste tot.
Deci seninul din gandurile mele sa stiti ca este dat de oamenii frumosi si capabili peste care am dat si sunt extrem de realista si cu picioarele pe pamant cand spun asta.

Cu optimism inainte, va doresc si voua sa aveti parte de ei, indiferente prin ce colturi ale lumii asteia dati de ei......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Raluk multumim ca ne dai vestile despre Raluca.

Din pacate si eu ma gandesc cu groaza ce va face Ramona, desi la mine ea este obisnuita cu soacra mea...dar poti sa sti?

Multumesc Dana15 si Monikus o sa va bag in telefon

Laura 30+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput