Burtici fericite de septembrie-octombrie (161BUN!)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Somn usor si noapte buna si tie!

Sunt sigura ca Aida ne face un capitol acum... Sau ea anunta de obicei?

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

Fete dragi, eu sunt din categoria celor care cred in valori si Dumnezeu a fost bun cu mine si pana acum mi-a scos in fata valori in fiecare domeniu. Ca nu e totul roz, asta e, insa frumosul e printre noi, iar eu tare fericita sunt sa-l contemplu, chiar daca sub forma unor pasari rare.
De cand e lumea si pamantul nu au fost multi oameni minunati pe lumea asta (si asta nu numai prin tarisoara asta, ca am colidat multi ani si pe afara, in speranta ca voi gasi seminte de oameni mai luminati si mai frumosi si zau daca am gasit diferente mari la capitolul oameni), insa vreo 2-3-4 de samanata, acolo, au fost mereu, iar eu dupa astia am umblat si cand i-am gasit, am tinut strans de ei, astfel incat sa nu ma fiu mahnita de buruienile mari si inalte existente mai peste tot.
Deci seninul din gandurile mele sa stiti ca este dat de oamenii frumosi si capabili peste care am dat si sunt extrem de realista si cu picioarele pe pamant cand spun asta.

Cu optimism inainte, va doresc si voua sa aveti parte de ei, indiferente prin ce colturi ale lumii asteia dati de ei......

Foarte frumos spus. Optimism curat. Bravo tie ca inca nu ti-ai pierdut speranta intr-o lume mai buna.

Laura .

Multumesc Raluk. Eu zic sa mai stati un pic cu capitolul nou. Am incredere ca de data asta va fi totul ok cu noul capitol.

Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Monikus noapte buna si somn usor!

Laura 30+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ok
intru sa fac un capitol

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Fiul unui seic studia in Bucuresti. Intrabandu-l parintii cum se simte, le-a raspuns ca in general bine, dar se jeneaza un pic cand el vine cu Mercedesul 500 la scoala, iar profesorul lui coboara din tramvai. Peste cateva zile primeste un cec de 1 milion de dolari si o telegrama: "Nu ne face numele de rusine! Cumpara-ti si tu un tramvai!..."

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Apropo de optimism, e o vorba inteleapta care spune cam asa:" vrei o lume mai buna, fa-o in tine pentru inceput, apoi fa-o mai buna alaturi de cei dragi tie, fa-ti o familie mica mai buna si apoi mareste-o, cat poti de mult".
Sa schimbi lumea nu vei reusi niciodata, dar schimbari mici, la nivel personal, la nivelul ograzii tale, mereu vor fi posibile, prin intelepciune, moderatie, bunatate si alte d-astea....

Am multe filmulete cu povesti cu talc superbe despre viata, din acelea care in 2 cuvinte iti schimba complet viziunea asupra lucrurilor, dar sunt total off topic....

Caldurile astea ma duc la o vorbarie.... Dar maine iar zbor spre Valcea, asa ca am stat mai mult cu voi acum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Fiul unui seic studia in Bucuresti. Intrabandu-l parintii cum se simte, le-a raspuns ca in general bine, dar se jeneaza un pic cand el vine cu Mercedesul 500 la scoala, iar profesorul lui coboara din tramvai. Peste cateva zile primeste un cec de 1 milion de dolari si o telegrama: "Nu ne face numele de rusine! Cumpara-ti si tu un tramvai!..."

Cea mai fericita 36 + cu

Laura 30+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Cea mai fericita 36 + cu

super tare.

Aida, pup pt capitol nou.

Acum chiar plec la culcare.

Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

162 e gata

Mergi la inceput