Burtici fericite de septembrie-octombrie (161BUN!)
Raspunsuri - Pagina 17
Dana15 spune:
Adela doamne ajuta! sa mai stea bb, daca se mai poate, dar poate ar fi bine sa mergi la spital, sa te vada cineva..nu neaparat medicul la care ai fost lasata, dar cine este de garda acolo..iti face un control, o ecografie si iti spune ce si cum; tinem pumnii!
asteptam vesti de la tine!
Dana 33s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Iulika imi pare rau ca ai problema aceasta cu lapticul..nu am experienta, vorbesc si eu din ce am citit..incearca sa-l mai pui la san inainte de a-i da formula..ca el va trage fiindu-i fomica si poate stimuleaza astfel lactatia; incearca sa te mai si mulgi, cumpara o pompa, ceva (sau inchiriaz-o..poate ca la voi exista aceasta posibilitate) si bea multe lichide, odihneste-te mult, ar fi minunat sa nu te stresezi (sunt factori care se pare ca scad productia de laptic); Ceaiul de chimen si fenicul stimuleaza lactatia; intreba la farmacie, la supermarket..trebuie sa se gaseasca si la voi! Te pup cu drag ![]() Dana 33s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Am pompå.. ma mulg de 3 zile..Si de supt abia il trezesc så ii dau så pape pt ca asa mi-au zis så nu il la smai mult de 3 ore si så ii dau pap..si ma chinui så il trezesc daca il pun la tzitzi suge 3 secunde si gata somn..si iar ma chinui så il trezesc så isi ia portia de formula..Si apoi doarme iarasi linistit ..doarme mai toata ziua .. mai sta ziua cate 2 ore adunate si vb vrute si nevrute..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08)
miha74 spune:
seara buna burtici!
BB STEFAN BINE AI VENIT PE LUME! sa ai o viata frumoasa , usoara si fericita.
Ralu FELICITARI!
uau ce emotii ati trait voi noaptea trecuta
.
sabina-
sa ne spui cum a reactionat Erika la sosirea Lisei.
asta si pentru ca au venit in vizita la mine (de fapt la mama, ca mai nou acolo m-am cazat) finii nostri cu bb Eric (nascut prematur) iar Matei s-a repezit la cosulet, sa il ia de picioare, sa puna el mana...a trebuit efectiv sa ne chinuim sa il tinem la distanta. Asa ca m-a pus pe ganduri cum ma voi descurca ....
iulika - nu ceda, pune-l la san mai des. trebuie stimulata lactatia.
noi suntem tot la promotie, se pare ca functioneaza bine schema dr meu, alternand cu nospa, gynipral si scobutil din 2 in 2 ore. Mai am 7 zile ![]()
multumim Cristina pentru griji si pt telefon 
. Oricum daca se intampla ceva va tin la curent.
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
36+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
monikus spune:
Iulika eu zic sa nu cedezi si sa il mai pui la san de cate ori ai ocazia. Daca e sa nu mai ai laptic, asta e. E pacat dar nu e un capat de lume. Sunt multi bebei sanatosi care nu au supt deloc. Te rog sa nu mai fii trista si sa incerci sa gandesti pozitiv. Eu una iti tin pumnii sa mai vina nitel laptic.
Monica
30+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
miha74 spune:
adela - ma alatur si eu fetelor si iti spun sa mergi al camera de garda sa te vada cineva. oricum stai cumintica

de bb Mihail de MariaI ati mai avut ceva vesti?
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
36+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
kemsy spune:
Buna si de la mine...dupa vreo 6 capitole
. Pai daca scrieti intr-o veselie??!
STARCHI SI RALUCA_U 

sa va traiasca bebelusii, si fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Si recuperare rapida voua!
Nu am reusit sa mai citesc tot din urma pentru ca intru mai rar...
Noi suntem bine....bebe e activ, isi scoate diverse prin burta
, insa...cred ca iar s-a intors cu capusorul in sus 

Marti noapte nu am dormit de durere de spate, si atunci cred ca a facut marea mutare. Oare pana cand? Se va mai intoarce?

In rest va
, sper ca Adela sa fie bine si Iulika sa aiba laptic.

Gianina
34+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii
Dana15 spune:
Iulika dar cand te mulgi cu pompa, vine laptic, nu? ca tot mai bine sa-i dai din bibe laptic de-al tau..stiu ca este greu ca nu-l poti avea la san![]()
eu nu prea reusesc sa inteleg treaba asta cu trezitul bb pt a-l hrani..stiu ca asa scrie in carti, dar tot mi se pare in neregula;
sa nu renunti! poate este o faza acum, poate ai fost stresata si cu icterul..nu stiu..
si daca va fi sa nu fie, asta este! cati bebelusi nu au crescut frumos cu formula?! numa' inainte de a te fixa pe ea, mai incearca..
poate mai apar mamici experimentate si ne mai spun niste sfaturi minune..
Dana 33s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monikus spune:
Miha, Kemsy ma bucur ca sunteti bine si voi si puii vostri.
Kemsy eu zic ca asa cum s-a intors acum ar putea sa se mai intoarca si cu capul in jos. Daca tu vrei sa nasti natural, tin pumnii sa fie cuminte bebelul si sa se intoarca cu capul in jos frumusel. 
Monica
30+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
santorini spune:
Am intrat si eu repede ca acum am ajuns acasa de la control (am luat si masa in oras dupa
) sa va dau vestea: bebele e bine, are 3300 si luni la ora 10 sunt programata pentru cezariana . Ufff am niste emotii de mama mama. Acum ne ducem in vizita la socrii sa le spunem si lor, va pup si vorbim maine!
37+ cu 
nazdravanul meu
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui santorini Am intrat si eu repede ca acum am ajuns acasa de la control (am luat si masa in oras dupa 37+ cu ![]() nazdravanul meu |
Scoatem majoretele pt tine luni. Sa fie intr-un ceas bun si sa nasti un bebe sanatos si mancacios. Doamne ajuta. Imi imaginez ce emotii sunt acum pe capul tau.

Si Angela Panduru are programata cezariana tot luni. O sa scoatem majoretele si pt ea.

Monica
30+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE