Burtici fericite de septembrie-octombrie (161BUN!)
Raspunsuri - Pagina 16
Lullaby_2009 spune:
Adela ar fi bine daca poti sa-l suni pe doctor. Eventual noteaza-ti cat de dese sunt contractiile ca sa ii poti spune si el te va sfatui ce e de facut. Stali linistita, dar vorbeste cu doctorul, poate bebe doar se pregateste si o va astepta pe doctorita ta. 
31+ cu 
Roxxy80 spune:
Daca contractiile devin mai regulate si la distanta mai mica una de cealalta, parerea mea e sa-l suni neaparat pe doctorul inlocuitor. In cazul in care nu-ti raspunde, te duci la maternitate ca s ate vada cineva. Stai in pat linistita si monitorizeaza-ti contractiile. Intre timp, roaga-l pe sot sa-ti puna intr-o geanta cate ceva in cazul in care se intensifica contractiile.
| Citat: |
| citat din mesajul lui adela2006 raluca felicitari , bun veniut bebe stefan ![]() ![]() fetele am si eu o intrebare de azi-dimineata am contractii am luat deja vreo 3 no-spauri si vad ca tot nu trece din moment ce nu am doctorita eu cum naiba procedez ? adica sa ma prezint la spital sa le zic la aia ca nasc ? sau sa-l sun pe doctorul la care m-a lasat ? daca totusi nu e de nascut , si sunt doar asa niste contractii nu as vrea sa deranjez omu eu sper din tot sufletul sa treaca sunt contractii neregulate dar dureroase asa n-am panicat , NU VREAU SA NASC ACUM VREAU SA STEA BEBE ACOLO PANA LUNI MACAR SA NASC CU DOCTORITA MEA ![]() si nici bagaj nu am , logic va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 ) 38+ cu calin andrei POZELE NOASTRE![]() AMR ......24 august |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 36+ AMR 2-3 SAPTAMANI
MangaGirl spune:
iulika nu-ti face grija de icter. trece. eu am fost galbena rau cand m-am nascut si nu cred ca erau lampi pe vremea aia. m-a scos mama afara grupa mare dar mi-a trecut foarte greu ca era f pronuntat.
ma duc acasa ca e tarziu. ieri in loc de mer la film, am adormit pe canapea ca bleaga.
MangaGirl :-)
34+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Iulika29 spune:
Påi da ce så facem daca el cere?? si cere muult..Am zis papa cam 70 80 ml la maså cateodata si 90ml Si doarme non-stop
..Si il trezesc ca sp ii dai mancare la 3-4 ore ca altfel doarme busteann..Eu nu l-as trezi ca se trezeste si singurel dar asa mi.au zis ca e bine så ii dau la 3 ore papa..In fine asta este..De icter da stiu ca trece..Mai merg si maine la test..Sper så nu mai ramanem in spital så stam iaråsi la ''soare''
Må duc så fac un dus ca acusi tre så imi trezsc baietul så ii dau så pape...formula..
Cå am incercat så ma mulg si nu a mai iesit decat 10 ml ca mai supsese el la masa de dinainte oleak si nu am mai fost..Si de lactatie nu stiu ce sa ia ei nu imi recomanda nimic..Nici nu stiu ..Så mai sper sau nu?
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08)
monikus spune:
Adela eu as suna la dr meu, la dr inlocuitor sau chiar la spital. In ordinea asta. Nu e de joaca cu contractiile dureroase. Tin pumnii sa fie totul bine.
Monica
30+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
crocodana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Croco eu zic sa bagi un nanel scurtut si apoi sa te uiti la dvd..ia-l si pe sot, daca se poate...v-am mai zis ca o ador pe tipa asta, Sherry?!! cum eu nu am fost la cursuri prenatale, ma ajuta enorm!! in episodul pe care l-am vazut acum (era vorba despre fazele travaliului) spunea, printre altele, de chestia aceasta cu presiunea simtita la nivelul rectului si ca atunci simti nevoia imperioasa de a impinge..dar, daca nu esti complet dilatata medicul/moasa nu te lasa sa impingi ..si tu esti super contrariata "vreau sa impinggggg"..este bine sa incerci concentrarea pe respiratie in acest moment, pentru ca daca impingi pe un cervix incomplet dilatat este posibil sa se produca edematierea acestuia (se strange oarecum) si atunci este nasol..spunea ca sunt femei care ajung la cezariana datorita acestui lucru; Andre inseamna ca eu ar cam trebui sa iau legatura cu domnul doctor...brrrrrrr! saptamana viitoare.. Dana 33s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
dana si eu sunt extrem de incantata de dvd si de modul in care prezinta....
nu am reusit sa atipesc si m-am uitat pana acum....inca nu am ajuns la fazel travaliului dar cand am fost la cursuri ne-a spus moasa (o tanara studenta la facultatea de moase) exact acealasi lucru...si ne-a invatat si cum sa respiram in momentele acelea in care nu trebuie sa impingem, usor si des ca si cum am incerca sa mentinem o pana la nivelul buzelor sa nu cada..sunt curioasa cum va prezenta aici...
38+ fericita mamica de
jucausaMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
diamar78 spune:
Mangagirl, ma bucur ca e in regula cu tiroida.
Referitor la clisma, mie nu au apucat sa-mi faca pt ca s-a intamplat totul destul de rapid dar eu facusem treburile acasa, inainte sa merg la spital. Si referitor de impinsul asa ca si cand ai face kk, eu am impins de numa, dar am ramas cu un hemoroid de toata frumusetea de nu puteam sa stau in pat si umblam cracanata. Acum vad ca iar e acolo si o sa se mareasca cand o sa nasc.
Iulika, eu zic sa bei cat mai multe lichide si sa-l pui tot timpul la san si doar daca vezi ca nu se satura sa treci pe formula. Asa nici eu daca ma mulgeam nu obtineam o productie prea mare dar uite asa am reusit sa alpatez pana la 1 an si 8 luni.
33+ cu
Matei sau Teofil (ne mai gandim noi) si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
vias spune:
Aida cata dreptate ai... spunceva acum si sper sa nu-mi iau suturi...am mers de 2 ori la pop... prima data mi-a zis ca este bine bebe...ca nu are cat trebuie in greutate dar e bine, poate sa recupereze..buuun...am mers si a doua oara...bebe perfect...dar placenta calcifiata, gr 3 de imbatranire, cu zone pline de necroze si nu mai stiu ce...merg la Tg Mures..la dr meu..care cica e f bun acolo ( ce sa zic??????....macar asta a salvat niste copilasi si mamici)... si ma pune la ecografie..nu am nimic, placenta arata f bine, nici gr de imbatranire, nici calcifiata nici nimic...totul perfect!
Apoi cand termina eco, merge cu pozele atat ale lui cat si ale lui Pop sa intrebe colegul cum i se pare placenta...celalalt dr zice ca super in ambele cazuri...
si incepe banderas (medicul meu din Tg Mures) sa ma certe...si sa ma intrebe "dar cine e Pop asta????..ca eu nu am auzit de el??" 

.."doamna, dvs va-ti uitat la parafa lui??????..scrie ca este radiolog...doamna asta se ocupa de altceva, nu de morfologii fetale " 

..si asa mai departe...
..asa e in tara asta..mergi la dr pt constiinta ta...ce e inauntru...aflam mai tz... si ne rugam la DD sa fie sanatos...ca altfel...

Sa va povestesc de ce mi-au auzit urechile azi...am vb la teklefon cu mama lui Alex, baietelul ce va fi operat la inima... cum am mai spus o cunosc de la Tg mures, de cand eram internata cu darius...
Dupa ce a murit darius...ea a intrebat medicii din Institut..de ce l-au trimis pe Darius pe sectie???????..ca era la fel de grav ca si copilul ei..de ce pe Alex l-au tinut la institut si lui darius i-au dat drumul...si au raspuns " pentru ca Darius facea zilnic stopuri cardiace..daca ar fi trait, ar fi fost un om nenorocit pe toata viata"..asa ca ei au ales sa mi-l trimita pe Darius la moarte sigura...s-au gandit la mine..cica...
Ce am simtit azi cand am aflat??????...scarba..ca nu sunt ei dumnezei... era copilul meu..al meu...si eu l-as fi iubit oricum.. 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Dana15 spune:
Iulika imi pare rau ca ai problema aceasta cu lapticul..nu am experienta, vorbesc si eu din ce am citit..incearca sa-l mai pui la san inainte de a-i da formula..ca el va trage fiindu-i fomica si poate stimuleaza astfel lactatia; incearca sa te mai si mulgi, cumpara o pompa, ceva (sau inchiriaz-o..poate ca la voi exista aceasta posibilitate) si bea multe lichide, odihneste-te mult, ar fi minunat sa nu te stresezi (sunt factori care se pare ca scad productia de laptic);
Ceaiul de chimen si fenicul stimuleaza lactatia; intreba la farmacie, la supermarket..trebuie sa se gaseasca si la voi!
Te pup cu drag
Dana 33s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monikus spune:
Cami cu cat citesc mai mult despre doctori cu atat imi dau seama cat de limitati sunt. Problema ce mai mare e ca nici macar nu iti spun ca nu stiu ca sa te mai interesezi. Iti spun ca e asa chiar daca nici ei nu sunt siguri de nimic. Imi e pur si simplu sila. Imi pare sincer rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva si acum sa afli ce ai aflat. Numai Dzeu stie ce a fost si ce e in sufletul tau. Sper din toata inima sa iti gasesti alinare in bebe care e pe drum.
Monica
30+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE