Burtici fericite de septembrie-octombrie (161BUN!)
Raspunsuri - Pagina 18
miha74 spune:
santorini- uau ce veste!
o sa fie un week-end tare lung si pentru tine. pregatim agitatele, ca se pare ca saptamana viitoare avem treaba.![]()
acum o intrebare off topic: fetele care ati mai nasit bb de curand, cam cat mai costa o slujba de botez??? ca am stabilit data botezului, pe 24 octombrie, si acum trebuie sa gasim biserica, si nu as vrea sa fac credit sa platesc juma de ora de slujba
ca am auzit niste scoruri

Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
36+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
lutoniana spune:
seara buna fetele,
eu totusi am niste nelamuriri....
Santorini dar de ce asa repede ?
Sa fie toate bune si luni sa aflam vestile minunate. Sa fii curajoasa.
iulika nu te lasa ....incearca sa-l pui la san cat de mult....asa ziceau moasele noastre. La spital sau acasa nu a venit nimeni ca sa-ti spuna ce sa faci ? Un sfat ceva, ce sa bei ...cumsa stai...ma rog ....sate ajute cu ceva ?
Hai nu fi tristuta, fruntea sus, pieptul inainte si Bruce-ulica va avea ce sa suga 

Adela mami, teoretic nu mai e asa mult pana luni dar eu sunt de parere ca daca tot te-a lasat pe mana cuiva sa il suni pe om sa-i spui ce si cum ....poate iti spune ce sa faci si cum sa actionezi.
Ma gandesc ca nu se repede el sa te nasca ca sa ii ia banii de la gura doctoritei tale ![]()
Hai fii barbata .....
Fetelor (ala care-si roade unghiile) se pare ca ne-am relaxat noi azi dar vin zile pline de emotii.
Cea mai fericita
36 + cu 
anamaria1979 spune:
Santorini luni suntem pe baricade pentru voi.
Iulika este normala trezirea lui la 3-4 ore, stiu ca o prietena a avut copilasul cu icter si era somnolent iar ea nu l-a trezit si a scazut mult in greutate dupa nastere ca nu i-a spus nimeni sa-l trezeasca. Dupa ce l-a vazut iar pediatrul i-au spus ca cei care au icter sunt usor somnorosi si trebuie treziti chair dc nu le place asta.
Dc poate cineva sa-ti trimita din tara ceai ptr stimularea lactatiei de la Fares (din plante anason, fenicul, chimion, urzica..). Se pare ca este bun ptr inducerea lactatiei, probabil completata cu punerea lui bebe la piept.
Adela du-te la spitalul unde lucreaza doctorita la camera de garda. Spui ca esti pacienta cutaricai si au obligatia sa te monitorizeze macar.
+ 37
monikus spune:
Luto, Santorini e in sapt 38. Nu mi se pare prean devreme pt cezariana. Si mie dr mi-a zis ca cel tarziu in sapt 38 ma baga la cezariana daca bebe e ok dpdv al greutatii.
Si da...saptamana viitoare va fi una plina de majorete
.
Monica
30+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monikus Luto, Santorini e in sapt 38. Nu mi se pare prean devreme pt cezariana. Si mie dr mi-a zis ca cel tarziu in sapt 38 ma baga la cezariana daca bebe e ok dpdv al greutatii. Si da...saptamana viitoare va fi una plina de majorete . |
Eu vreau la 40 de saptamani.... ....oare sunt deplasata ?
Pana acum se pare ca nici o fata nu a ajuns pana acolo ....

Cine a citit pe la odiseea de iulie - august poate sa-mi spuna daca au fost si fete la termen ? Intreb si eu de curiozitate

Cea mai fericita
36 + cu 
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui anamaria1979 a avut copilasul cu icter si era somnolent iar ea nu l-a trezit si a scazut mult in greutate dupa nastere ca nu i-a spus nimeni sa-l trezeasca. Dupa ce l-a vazut iar pediatrul i-au spus ca cei care au icter sunt usor somnorosi si trebuie treziti chair dc nu le place asta. |
Uite, mi se pare logic ceea ce spui tu,
ca bebe este somnolent cand are icter..ficatul lui nu metabolizeaza anumite chestii si de aceea; eu am si uitat ca Bruce are icter, cand am scris ca nu inteleg de ce trebuie trezit;Santorini tinem agitatele pe aproape! sa ai un we minunat!

Dana 33s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
ionika spune:
Iulika, trebuie sa ai incredere si rabdare. Din experienta iti spun ca mi-au trebuit 2 saptamani pentru a intra cat de cat in normal cu alaptatul...A fost greu, mai ales ca mama mea, in loc sa ma incurajeze, imi spunea ca nu am lapte, sa trec pe formula si sa nu flamanzesc copilul si eu pana la urma am facut mastita de cat produceam.
Ideea e sa fii perseverenta, adica multe lichide sa bei(ceaiurile de chimen si fenicul stimuleaza lactatia), pune-l la san inainte de a-i da formula, eventual poti sa incerci ca o zi sa ii dai numai de la san, cat de des vrea, sa vezi ce se intampla. Este foarte normal ce "patesti" acum, ai incredere ca vei lua decizia corecta pentru puiul tau.
Adela, eu as merge la spital si de acolo, daca e cazul, as suna dr. sau va fi sunat de medicii de acolo. Ideea e ca, daca il suni, tot la spital te trimite sa te vada un medic.
Santorini, tinem pumnii! Ce fel de anestezie iti va face?
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 33+
monikus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Eu vreau la 40 de saptamani.... ....oare sunt deplasata ? Pana acum se pare ca nici o fata nu a ajuns pana acolo .... ![]() ![]() ![]() Cine a citit pe la odiseea de iulie - august poate sa-mi spuna daca au fost si fete la termen ? Intreb si eu de curiozitate ![]() ![]() Cea mai fericita 36 + cu ![]() |
Nu cred ca esti deplasata. M-am uitat acum la odiseea de iulie-august si am vazut cam 6-7 fete care au nascut peste 40 de sapt si chiar peste 41. Au fost destul de multe la 40 de sapt. Nu te ingrijora ca se poate ajunge la 40 sapt. Dar la cezariana e normal sa fie mai devreme sa nu te duci cu membranele rupte sau cu apa rupta la operatie.
Monica
30+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Cine a citit pe la odiseea de iulie - august poate sa-mi spuna daca au fost si fete la termen ? Intreb si eu de curiozitate ![]() ![]() |
Da Lucia in odiseea de iulie-august sunt mamici care au ajuns la 40 sapt..cel putin asa era cand mai intram eu pe acolo; si albinutele au avut ceva de genul 41+, deci se poate!!!
vorbeste si tu cu universul poate, poatedesi si eu as vrea sa nasc cat mai tarziu, parca mi-ar fi teama de un 41+..cred ca as fi tare nerabdatoare; stiu ca celei cu 41+ i-au indus nasterea pana la urma..
Dana 33s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
adela2006 spune:
parca parca e mai bine
ma duc sa ma bag in pat sa dorm poate ma lasa de tot
va multumesc mult de raspunsuri 
va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
38+ cu
calin andrei