Burtici fericite de septembrie-octombrie (161BUN!)
Raspunsuri - Pagina 12
raluk16 spune:
Am revenit sa vad ce mai faceti. Am asa un somn si o oboseala... cred ca va veni ploaia, ca de obicei atunci imi scade tensiunea...
Si nu mi-am notat nimic, asa ca nu mai stiu ce am citit.
A, Camy sper sa fie ok anestezia, dar tot nu inteleg de ce nu-ti face locala. Eu am o prietena care a facut acu o luna ceza la tg-mures cu epidurala.
Lucia sa-ti fie de bine!
Andre multumesc mult! Te rog trimite-mi si mie pe PM datele doctorului din Cluj. Pentru sarcina asta e prea tarziu, ca nu mai fac drumuri, dar sa stiu la urmatoarea. Noi avem unul singur homeopat care nu e foarte bun. Sa inteleg ca tu iei tratament, din moment ce ne-ai zis ca o sa ne spui dupa nastere daca a functionat?
Lucia homeopatele astea sunt grauntele alea . Si mie imi plac mai mult buruienele (remediile naturiste). Pentru ca homeopatele astea sunt pe principiul vaccinului, adica ti se da ceva virusat sa trezeasca anticorpii din organism. De exemplu, astea de gripa in general sunt din pasari gripate . Nu zic, ca mai bine asa ceva decat antibiotice. Dar cum eu nu pap carne de mila animalelor... incerc intai la o raceala cu miere, lamaie, echinaceea, usturoi, etc. Majoritatea homeopatelor sunt din animale.
Aici e ca dilema cu vitamina D pentru mine. E clar ca prefer sa o iau de la soare. Dar iarna, daca sunt "pe minus" prefer sa iau vitamina D sintetica sau pilule de ulei de ficat de cod? Astea din urma se absorb sigur , dar omoara astia o gramada de cod sa ii ia doar ficatul, la fel cum fac cu rechinii pentru cartilaj.
Sabina ne bucuram tare ca mai intri sa ne dai de veste cum sunteti . Daca ai putut intra, eu zic ca e excelent!
Dana felicitari pentru instruirea sotiorului!!! O sa-ti prinda bine ca oricum va trebui sa faca asa ceva dupa ce vine bebe, si macar nu o sa se intample toate schimbarile astea deodata, sa-l enerveze
Nu mai stiu ce am citit sau ce si cui am vrut sa spun cuiva... Aaaaa, apropo de betivanul asta: am si eu in sfarsit acid de sarcina Imi vine sa dau cu apa rece peste gatul meu, dar am impresia ca asa numa i-as creste nivelul si mi-ar sta numai in gat...
31+
raluk16 spune:
A, mai voiam sa-i spun Oanei ca-i multumesc pentru detaliile despre ser
Si vik poti sa ma anunti si pe mine! Dar mai e pana atunci!
Va las, ma mai ridic de aici, ca tot ma fatzai dintr-o parte in alta, am impresia ca daca plec dintr-un loc, acidul va ramane acolo
31+
Roxxy80 spune:
Vik, este binecunoscut faptul ca spre sfarsitul sarcinii pulsul este marit. Eu am mereu 100 si un pic, desi tensiunea este mica (9 sau 10 cu ceva).
Si ca sa vedeti ce multa incredere am eu in doctorii d efamilie, vreau sa stiti ca eu nu o cunosc pe a mea. O trimit pe mama mea vitrega mereu la ea sa-mi ia ce am nevoie si nici nu ma intereseaza sa o cunosc. In legatura cu sarcina, conteaza numai si numai parerea dr ginecolog.
In ceea ce priveste alegerea pediatrului pentru bebe, sfatul meu ar fi sa gasiti un doctor care lucreaza intr-un spital de copii. Din cea am vazut si in parc si in cazul meu, doctorii pediatrii care lucreaza in policlinica nu prea le au cu stabilirea unui diagnostic bun, o mare parte din ei se arunca la antibiotic la primii mucusori etc. Cei din spital se confrunta zilnic cu diverse cazuri si stabilesc mai bine diagnosticul. Bineinteles ca si ei se pot insela f rau.
Citat: |
citat din mesajul lui vik-cj Felicitari Raluca si bine ai venit bebe Stefan!!! Ss cresti mare si sanatos! Am ratat nasterea asta...ca pe Iulika am urmarit-o aproape pas cu pas... Felicitari si Sabinei ca si-a dus fetita acasa...acum asteptam impresii zilnice... Eu dupa 2 ore la dr de familie (din care una pe hol of course) am venit acasa cam speriata....ca am puls marit si degeaba ma indop cu medicamente ca nu vad nici o schimbare. Bebelina mea e tot transversala si mi-a confirmat dr de familie ca asa ramine...ca nu mai are loc de "manevre", am 100 cm peste burta!!!! si 11 kg acumulate pina acum...abia astept sa ajung la eco luni sa vad cat mi-a crescut fata....sper sa apucam sa povestim si despre nastere si data...Oricum am o burtica maaaare da mi-i asa de draga... Intreb si eu...nr cui il pot pune in tel ptr vesti? Desi eu sper sa nu nasc mai repede de 26-27 septembrie.... Vai si ce va invidiez pe cele care puteti dormii...eu am insomnii noaptea si ziua sunt zombi...dar nu pot sa dorm! Ma duc sa citesc si eu blog-ul lui alice din urma ca am pierdut subiectul dezbatut de voi... 32+ cu |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+
AMR 2-3 SAPTAMANI
Andrecluj spune:
Dana15, nu te adoarme homeopatul . Spuneam ca te adoarme in sensul ca vorbeste foarte incet, e genul care adoarme", adica iti da senzatia ca e un mega tantalau. Intelegi acum? 24 + Chiara Ada
gegea spune:
Buna ziua si la buna "revedere" !
Bun venit, bb Stefan! F. emotionant si reusit mesajul care anunta finalul travaliului si iesirea triumfala a micutului grabit !
Felicitari, Raluca! sa fiti sanatosi toti 4 si sa va bucurati de minunea mica, frumoasa si grabita nou aparuta in vietile voastre!
starchi, am recitit mesajul tau ca sa fiu sigura ca te referi la sarcina asta si nu la cea anterioara. Felicitari, sa fiti sanatosi si fericiti in noua formula!
devylla, bun venit bebelinei Lisa acasuca, acomodare usoara, o surioara tot mai intelegatoare si mult laptic curgator!
monica, tinem pumnii sa fie totul bine bine cu tine si cu bebelinul dulcic si frumos!
Imi pare rau ca nu am fost in legatura directa cu voi, a trebuit sa bag azi recuperari masive sa ajung la zi, dar zau nu ma mai plang... e deja obisnuinta.
Eu am avut zile fff proaste, cu stari de indispozitie si ganduri aiuritice.
In alta ordine de idei, sunt absolut convinsa ca odata ce soseste bebe, imi va fi imposibil sa mai tin pasul cu voi.
Pt sms-uri si telefoane, eu am deja numarul ralukai16, dar voi mai lua si alte 3-4 numere, ca sa nu o extenuez pe fetita asta dragalasa si devotata, anunt din timp pe cine si cum.
Merg sa bag activitati cu fetita, am neglijat-o destul.
Va pup pe toate
Geani 36+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
Poze
madalina84 spune:
DEVYLA felicitari ca ti-a venit printesica acasa,cred ca si surioara va intelege curand cum trebuie sa alinte piticuta
CAMY eu una nu am avut probleme dupa anesteziile generale desi am vreo 4-5(la accident ma anesteziau mereu),dar stai linistita ca sigur va fi totul bine
RALUK imi pare rau ca iti scriu asta dar sper sa nu nasti la Baia Mare,inca odata mi s-a confirmat cat sunt de neprofesionsti si nepasatori
Fetele si eu sunt aici pt anunturi,iar pt cele care s-au plans ca nu le doreste nimeni,eu una m-am uitat dupa cine are dpn dupa mine dar na nu se stie niciodata,o sa trec mai multe nr in tel si neaparat trebuie sa trec id-uri de mess
Deci indiferent cat as incerca sa dorm noaptea nu reusesc,desi aseara muream de somn pe la 2,abia abia m-a luat somnu la 4-5,plus ca am simtiti niste lovituri in col de-mi venea sa plang,desi sunt mai rare bataile lui bebe sunt mult mai puternice
Va si sunt prin preajma
34+ IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
Andrecluj spune:
Raluk16, ai PM. Tratament nu iau inca pentru nastere usoara, se incepe doar cu cateva zile inainte de termen. Mi-a tratat doar durerea de masele pana acum, in sarcina. Dar daca se va arata de nastere naturala la mine, cu siguranta voi incerca, nu am ce pierde. 24 + Chiara Ada
crocodana spune:
fetelor ma bag si eu sa vad dvd-ul.. cat voi reusi!poate gasesc acolo raspunsul la urmatoarea intrebare "delicata":pe care o adresez
totusi, celor cu experienta:
inainte de nasterea naturala e obligatorie clisma? se face la noi in spitale? zau daca mai tin minte daca s-a vorbit sau nu..
insa ma macina dintr-un anume motiv...si el la fel de delicat...ne-a spus moasa la curs si am si citit...senzatia cand iese bebe este ca trebuie sa impingi ca atunci cand mergi la clo pt nr.2...si nr. 2 poate iesi...un pic asa inainte de bebe...chestie care mi se pare absolut jenanta dar cu care am citit ca medicii si personalul sunt absolut obisnuiti....oricum nu te lasa sa te duci la clo si sterilizeaza locul imediat...
acum eu imi doresc tare un bebe norocos..dar..intrebarea e cu ce pret????
eu am fost operata in 2006 tot la giulesti, ceva relativ simplu dar cu anestezie generala..o conizatie si inainte cu o seara de operatie nu am scapat de clisma..
cat despre cezariana iar nu stiu daca e obligatorie sau nu...
38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
aidaciolac spune:
Fetelor , fara suparare , acum am citit si eu in diagonala despre Iosup.Nu am inteles insa ce specializare are el sa faca ce face ... mai caut si o sa incerc sa ma explic.
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
alecsxa0208 spune:
Ellenutza,Titi143,Alex25 pot sa va anunt pe voi cand nasc ?Pe voi v-am retinut ca v-ati oferit.Doar sa nu aveti DPN-ul intre 31 aug-5 sept.Luni sper sa ma programez si eu.
Desi la mine cu cezariana n-o sa fie prea spectaculos,tot vreau sa anunt fetele de pe DC printre primele,ca tare dragi imi sunteti,v-am urmarit de la inceput,si simt si eu ca fac parte din gasca voastra
Oare la Elias o fi posibil sa vorbesc putin inainte cu anestezistul,ca un fel de consultatie,cum e la privat?Daca cer eu in mod expres banuiesc ca se poate...
37 sapt+ cu Irina Maria