Burtici fericite de septembrie-octombrie (161BUN!)
Raspunsuri - Pagina 11
Andrecluj spune:
Iti spun eu dupa ce nasc, poate te ajuta la BB 2
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Andre sa nu ma spui ca vine acum Ralu16 si-mi da doua palme ca nici macar nu stiu care e diferenta intre homeopatie si buruieni ...offff....Dar acum ca mi-ai spus inseamna ca sunt bilute ca cele de la Osciloccinum....Hmmmm....sa cred ? sa nu cred ? Mai bine nu ma pronunt ...eu parca mai mult as inclina catre o cura cu musetel sau patrunjel .....de exemplu.Mai astept si alte pareri Cea mai fericita 36 + cu |
selen80 spune:
Gata somnicul...Elle, pai supica de-a ta vroiam sa fac si eu doar ca eu o sa arunc si cateva bucatele de piept de pui, ca al meu sotz e cam carnivor ...
Dana, dopul geltinos poti sa-l "ratezi" in cazul in care il pierzi la WC, tragi apa, si s-a dus iar cu epidurala asa este, iti baga doze treptat, cat sa nu te doara contractiile de la dilatatie 4-5-6 pana aproape de 10, dupa care le lasa mai moale, ca sa simti sa impingi....tu vroiai sa nu simti nimic pan la sfarsit, sa inteleg, smechera mica ce esti
ma duc la bucatarie...desi n-am nici un chef
37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!
nunta
alex25 spune:
Am sters si eu mesajul de la cap gresit, daca il sterge si Marianna, cred ca se poate sterge cu totul de pe userul comun!
----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
devylla spune:
Azi a citit pe diagonala...nu raspund nimanui ca sigur o dau in bara
Pana ne obisnuim cu noua viata in 4...cer rabdare
Multumim tutror de urari.
Un balant scurt pt ziua de azi:intr-un cuvant:merge
In sensul ca ma asteptam sa fie ceva mai greu...sa vedem cum trecem noaptea si cum ne vom descurca de acum incolo.
Erika a fost mai cuminte decat m-am asteptat...a avut cateva iesiri,in sensul ca in loc de manghaiere ii dadea una peste cap Lisei.Insa cu multe explicatii am reusit sa o fac sa inteleaga...am asa o banuiala ca maine o luam de la capatInsa e foarte intelegatoare si cuminte...nici nu m-am asteptat sa inteleaga atat de bine...se pare ca poate mai mult decat banuiam eu.
Iar mogalneata Lisa e o mancacioasa.Papa f bine,sper sa am si eu lapte cat este si cererea.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
ionika spune:
BINE AI VENIT PE LUME STEFAN!
FELICITARI RALUCA!
De Monica ce mai stiti?
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 33+
techila spune:
m-am trezit...dar m-as culca la loc...m-a mancat burta si mi-a stricat tot somnul...ma duc sa citesc si eu despre iosup, desi nu il cunosc. oricum sunt sigura ca adevarul e undeva la mijloc, fiecare ar avea dreptate in felul lui si argmuente sa-si susutina cauza....
acum daca a nascut raluca, pana la urmatoarea nastere iar vafi activitate slaba pe aici....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
AMR 5zile - azi e ultima zi de joi ca 3in1
Dana15 spune:
M-ai prins Selen!
pai, sa vezi cum am cugetat io: nu mai bine sa ma doara tot timpul? mai stii?!! m-oi obisnui ..decat sa fiu toata un zambet si un banc pe parcursul travaliului (urmarind in acelasi timp cu groaza sa nu-mi taie nenea anestezistu cel rau doza de extaz) ca apoi sa ma trezesc "WTF!!! ce naiba este asta?! ajutoor!! vreau acasa!!"
in fine..eu fac pe viteaza acum si spun ca nu vreau epidurala, dar nu este nimic batut in cuie! vreau sa incerc si daca vad ca ma dau de ceasul al rau sunt convinsa ca nu o sa-mi fie rusine sau nu ma voi simti vinovata daca sar la gatul alora si le zic "baga repede cateterul ala!"
vom vedea...
Auzi Andre dar vroiam sa te mai intreb...de ce trebuie nenea doctorul homeopat sa te adoarma? face ceva hipnoza?! sau ai glumit si eu ca nu m-am prins?!!
a venit barbatu' de la servici..si nu a gasit nimic de papa (emoticon din ala de face hi-hi si da din gat)..acum e in bucatarie intoarce la jnitele si freaca piureul (hi-hi)..si nici nu-i suparat!
Imediat mai bagam un episod din "Laugh and learn.."
Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui devylla Azi a citit pe diagonala...nu raspund nimanui ca sigur o dau in bara Pana ne obisnuim cu noua viata in 4...cer rabdare Multumim tutror de urari. Un balant scurt pt ziua de azi:intr-un cuvant:merge In sensul ca ma asteptam sa fie ceva mai greu...sa vedem cum trecem noaptea si cum ne vom descurca de acum incolo. Erika a fost mai cuminte decat m-am asteptat...a avut cateva iesiri,in sensul ca in loc de manghaiere ii dadea una peste cap Lisei.Insa cu multe explicatii am reusit sa o fac sa inteleaga...am asa o banuiala ca maine o luam de la capatInsa e foarte intelegatoare si cuminte...nici nu m-am asteptat sa inteleaga atat de bine...se pare ca poate mai mult decat banuiam eu. Iar mogalneata Lisa e o mancacioasa.Papa f bine,sper sa am si eu lapte cat este si cererea. |
Sabina ma bucur pentru vesti!! si ca mogalneata Lisa papa bine!
Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
selen80 spune:
eu n-am reusit sa fac nimic ca mi s-a terminat butelia am pregatit ingredientele si le prepar cand vine sotz....sa aiba si el rabdare, o sa manance pe la 8-9 probabil
Dana vezi ca atunci cand esti in dureri mari deja o sa fie greu sa-ti puna cateterul (ne-a povestit dr cum au intepat-o pe una saraca de 5 ori pana sa-l bage unde trebuie...), pt ca tb sa stai nemiscata, cu spatele arcuit, si dac ai contractii mari ti-e imposibil....si eu ma gandeam la varianta sa incerc fara, iar dr ne-a recomandat sa punem totusi cateterul de la inceput, sa fie acolo bagat, si in fct de cum suport sa bage sau nu anestezic....
37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!
nunta
vik-cj spune:
Felicitari Raluca si bine ai venit bebe Stefan!!! Ss cresti mare si sanatos!
Am ratat nasterea asta...ca pe Iulika am urmarit-o aproape pas cu pas...
Felicitari si Sabinei ca si-a dus fetita acasa...acum asteptam impresii zilnice...
Eu dupa 2 ore la dr de familie (din care una pe hol of course) am venit acasa cam speriata....ca am puls marit si degeaba ma indop cu medicamente ca nu vad nici o schimbare. Bebelina mea e tot transversala si mi-a confirmat dr de familie ca asa ramine...ca nu mai are loc de "manevre", am 100 cm peste burta!!!! si 11 kg acumulate pina acum...abia astept sa ajung la eco luni sa vad cat mi-a crescut fata....sper sa apucam sa povestim si despre nastere si data...Oricum am o burtica maaaare da mi-i asa de draga...
Intreb si eu...nr cui il pot pune in tel ptr vesti? Desi eu sper sa nu nasc mai repede de 26-27 septembrie....
Vai si ce va invidiez pe cele care puteti dormii...eu am insomnii noaptea si ziua sunt zombi...dar nu pot sa dorm!
Ma duc sa citesc si eu blog-ul lui alice din urma ca am pierdut subiectul dezbatut de voi...
32+ cu