Burtici fericite de septembrie-octombrie (161BUN!)
Raspunsuri - Pagina 10
Dana15 spune:
Andre multumesc frumos! acum ma duc sa vad PM-ul!
Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Andrecluj spune:
Oricand
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Andre multumesc frumos! acum ma duc sa vad PM-ul!Dana 33s mamica mandra de Thank God I'm a woman!www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
anco spune:
na bine ca v-am ajuns
sa traiasca stefan!!!!!!sa fie sanatos si cuminte
devila, felicitari ca o aduci pe lisa acasa.
moni, asteptam vesti de la control.
mary07, la multi ani la sotz si nu te mai stresa cu data ca stie DD cand tre sa vina piciul
ciorbite...imi faceti pofta si eu nu mai pot sa gatesc
despre iosup asta, eu nu stiu nimic decat ce am auzit de la voi, ca na...sunt din provincie .
iar despre sooooooooomn , cat incape. abia imi mai tin ochii deschisi.
deci, v-am citit, v-am scris, acum ma duc la somn.ne vedem mai tarziu.
anco 35+???? si
poze
anamaria1979 spune:
Buna ziua si de la noi!
O sa avem cezariana pe 5 sau 6 septembrie.
Fetelor care ati trecut prin asa ceva deja please dati-mi sfaturi.
+ 37
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Luto, tare scumpa esti. Ma bucur ca ti-a placut praji, dar nu se face in yena ca nu se prajeste bine. "Mami de Chiara" e cu ochii pe voi, se bucura alaturi de voi si are emotii, dar nu prea stie ea ce sa va spuna. |
Pai era ca dimensiune cea mai potrivita tava...
Si sunt sigura ca ai ce sa ne spui dar esti tu asa mai timida....
Uite de exemplu nu stii ce buruieni a pascut doamna aceea de a nascut natural in 2 ore ? ca pare foarte interesant....
Cea mai fericita 36 + cu
lutoniana spune:
citat din mesajul lui M Oana Dar va avertizez ca eu sunt fire echilibrata, nu veti vedea in postarile mele nici rautate extremista nici lauda fara merit...... |
..atunci unde e farmecul ?
Cea mai fericita 36 + cu
Andrecluj spune:
Nu erau buruieni ca e homeopatie, dentistul meu le spune "grauntze", sunt niste bilutze de alea micutze, albe. Dar trebuie sa ti le prescrie homeopatul in functzie de fisa pe care ti-o face. Pe mine tare m-a incurajat, adica primul copil, 37 de ani, si cu drum cu tot a durat 2 ore!!!
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
|
lutoniana spune:
citat din mesajul lui anamaria1979 Buna ziua si de la noi! O sa avem cezariana pe 5 sau 6 septembrie. Fetelor care ati trecut prin asa ceva deja please dati-mi sfaturi. + 37 |
yuhuuuuu....eu nu am experienta dar cred ca te taie nenea doctorul pe burtica, scoate bebelusul si tu devii mamica fericita cu copilul in brate....
cred ca alte sfaturi cautai, asa-i ?
Inseamna ca deja ne programam si pt primele zile ale lui septembrie.....dar intre 25 august si 01 septembrie nu se baga nimeni ?
Cea mai fericita 36 + cu
lutoniana spune:
Andre sa nu ma spui ca vine acum Ralu16 si-mi da doua palme ca nici macar nu stiu care e diferenta intre homeopatie si buruieni ...offff....
Dar acum ca mi-ai spus inseamna ca sunt bilute ca cele de la Osciloccinum....
Hmmmm....sa cred ? sa nu cred ?
Mai bine nu ma pronunt ...eu parca mai mult as inclina catre o cura cu musetel sau patrunjel .....de exemplu.
Mai astept si alte pareri
Cea mai fericita 36 + cu
alex25 spune:
Am tras un somn de nu stiu de capul meu, nici nu stiam unde sunt cand m-am trezit!
Ellenuta, eu nasc la CFR2.
Despre Iosup nu mai zic nimic, desi am ramas putin masca si nu imi vine a crede ce se zice, dar asta e lumea in care traim, din pacate nu ma mai mira nimic.
Anamaria, nu stiu ce sfaturi sa iti dau ca acusi ma programeaza si pe mine la cezariana, dar sa dea DD sa iesim cu bine si noi si bbelusii.
Eu va las, ma pregatesc ies mai tarziu in oras cu niste prieteni dragi, probabil o sa va recuperez de dimineata, sa fiti cuminti.
----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase