Burtici fericite de septembrie-octombrie (161BUN!)
Raspunsuri - Pagina 13
claucia spune:
[quote
Fetelor, cine se ofera sa primeasca mesajele de la mine cand am nascut? Nu as vrea sa aleg eu din lista ca mi-e teama sa nu deranjez. In principiu, eu voi naste intr-una din primele 10 zile ale lunii septembrie.
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+
AMR 2-3 SAPTAMANI
[/quote]
si eu si eu vreau sa primesc de la tine!
Clau 35+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
angelli spune:
Crocodana ai pus punctul pe I.Si pe mine ma intereseaza cum sa fac.La Andreas am luat repede Forlax acasa(laxativ)si am rezolvat cumva problema. La spital mi s-a propus si am refuzat cu indarjire!Dar nu stiu daca e suficient si vreau sa depasesc momentul acesta cu eleganta.Oare nu se poate face asta acasa?
Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis
alecsxa0208 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelli Crocodana ai pus punctul pe I.Si pe mine ma intereseaza cum sa fac.La Andreas am luat repede Forlax acasa(laxativ)si am rezolvat cumva problema. La spital mi s-a propus si am refuzat cu indarjire!Dar nu stiu daca e suficient si vreau sa depasesc momentul acesta cu eleganta.Oare nu se poate face asta acasa? Adrianasi Andreas(28.07.2006) baby Iannis |
Fetelor,eu cred ca nu exista o regula clara,depinde de spital si de pretentiile medicului.In principiu stiu ca e bine sa consumi cu o zi inainte numai alimente lichide,iar dimineata te "rezolvi" acasa cu supozitoare cu glicerina sau Forlax,in cazul in care e programata treaba.
37 sapt+ cu Irina Maria
claucia spune:
Gata, am tiparit si eu listuta, abia astept sa o utilizam. in principiu si eu nasc in primele 10 zile (poate chiar 5 zile) din septembrie asa ca o sa fiu online cu experiente proaspete. Si mai fac ceva: imi re-instalez yahoo messenger, eu mi-am dat ID de mess dar nu aveam instalat ca mi-a facut probleme la un moment dat.
felicitari bb STEFAN!!!! ca nici nu am spus.
Bun venit acasa LISA!!! astept cu drag si infrigurare impresii ale surioarei mai mari, pun eu cumva o reflectie asupra noastra...
varsta bb2
MangaGirl spune:
gata, m-am intors de la spital...ce marfa era tamisa si Big Ban=ul. nu m-as mai fi intors la munca. Au fost niste zile superbe aici si cald...de m-am copt in metrou. Deci...alt scan la tiroida...am ajuns la diagnosticul pe care mi l-a pus profesoara de la iasi acum 5 ani...nodulii nu sunt ei chiar noduli...adik unul e mai mare...si nu e bine definit. ea crede ca nu e nodul si doar o zona intarita a tiroidei, cum a zis ea...a regresat tiroida de la atata tratament si e 0.9mm ceea ce inseamna ca nu s-a marit in sarcina si nu cred ca voi face punctie. sper...si ma bucur ca nu s-a marit...ca de obicei se maresc in sarcina.
asa...mi-a mai luat sange again...si pentru prima data in viata mea...a bagat acul ala pana fund si nu curgea sange in eprubeta. prevad o mare vanataie din nou. astept programarea de sp viitoare sa ma intalnesc cu medicul meu sa vedem ce zice.
ma gandeam asa venind agale ca mare noroc am ca sunt aici. pai cati bani cheltuiam pana acum numai pe analizele la tiroida. aici totul free, nu astepti la cozi, nu impingi plicul si e si spital super mare si recunoscut. deci, sunt o norocoasa.
despre doctori homeopati...stiam si eu o doamna la focsani, unde mergeam cu ai mei cand eram in facutlate. Doamna docotr te diagnostica privind cu o mare lupa in iris. spunea ca afectiunile se vad in petele de pe ochi. pe cuvant ca nu mintea. si mi-a spus doamna aia si de tiroida si de fierea mea cea lenesa si de altele multe. Si intr-adevar graunte mancam. nu cred ca mi-au facut rau. :) de fapt si medicul nostru de familie tot pe tratamente homeopate o da cand mergem la control. ea crede mult in medicina alternativa si de cte ori are ocazia ne prescrie graunte.
Sabina ai fost simpatica cu Erika.
ma duc sa mai muncesc un pik
MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Lullaby_2009 spune:
Manga ce vesti bune! Bine ca nu trebuie sa faci punctie si ca nu a evoluat.
Monica cum esti? Astazi spuneai ca mergi pentru analize.
Si burtica mea se apropie de 100, asta inseamna ca e mare?
31+ cu
Roxxy80 spune:
Pai noi nastem in aceeasi zi, vom sta impreuna la postoperator si, de asemenea, vom sta in acelasi salon. M-am facut inteleasa?
Citat: |
citat din mesajul lui claucia [quote Fetelor, cine se ofera sa primeasca mesajele de la mine cand am nascut? Nu as vrea sa aleg eu din lista ca mi-e teama sa nu deranjez. In principiu, eu voi naste intr-una din primele 10 zile ale lunii septembrie. Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+ AMR 2-3 SAPTAMANI |
si eu si eu vreau sa primesc de la tine!
varsta bb2
[/quote]
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+
AMR 2-3 SAPTAMANI
Dana15 spune:
M-am lamurit Andre..nu-i nimic daca vb incet, numa sa vorbeasca bine! o alta intrebare am acum in cap: ce faci daca nasti mai repede? (si atunci nu apuci sa iei grauntele..) adica de ex cum s-a intamplat cu raluca, la 36 sapt..stiu ca nu ai tu toate raspunsurile si ca trebuie sa merg la el si sa ma lamuresc..intrebam asa;
Vik poti sa ma suni si pe mine..numa sa nu ne apuce in acelasi timp, ca mie tare mi-ar place sa nasc in jur de 20 sept, desi DPN-ul este 3 oct;
Claucia si tu poti sa ma suni
Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
ionika spune:
Mai fetele, de vreo cateva zile au inceput sa mi se umfle mainile si sa respir greu. Voi ce ceaiuri "bagati" pentru dezumflare?
Adevarul e ca nici apa nu beau cat ar trebui...
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 33+
crocodana spune:
angelli intr-adevar "eleganta" e cuvantul potrivit...
cand e programat cum sunt fetele la ceza, daca e cazul, ca nu stiu sigur..e relativ simplu...
dar ce te faci cu naturalele? eu ma gadeam sa imi cumpar un kit e la farmacie sa am in casa....dar daca mi se rup membranele sau incep contractiile o sa ma preocupe pe mine asta? adica o sa acord eu juma de ora - o ora acestui aspect cand o sa fiu cu telina cu frunze cu tot si nu o sa stiu cum sa plec mai repede la spital?
daca incep contractiile si sunt rare mai treaca mearga dar altfel...nu vad cum
in afara de faptul ca am citit mi-a povestit o prietena ca s-a intamplat asta si ca nu a fost nici o pb ca medicul nu a lasat-o sa coboare pt ca au fost cazuri cu bebe scapat unde nu trebuie...o tipa care a plecat fara acordul nimanui la clo si care nu stia ce i se poate intampla...dne fereste..
ps. sorry exemplul cu telina in acest context nu este tare bun.....adica o sa am emotii MARI..mi-e somn de mor si nu am vazut nici dvdul..si uite asa a trecut ziua...
38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea