Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
freedelia spune:
In sfarsit ma simt in stare sa ies din casa -- si ma duc sa mananc o shaorma!!!! Intru cand ma intorc sa va spun cm a fost.
Pupici si o seara placuta!
dayanara spune:
Selina, La Multi Ani sotului!
ce.ai facut cu analizele de tiroida?
eu azi m.am trezit din somnul de dupa amiaza cu niste greturi groaznice, asa cu greata si durere de cap de nu ma puteam misca din pat, nu stiu daca.s greturi de sarcina sau altceva , dar sunt groaznice
roxana
6+ si
ivan (2.12.2006)
vladimirescu spune:
Dragelor, tocmai am venit de la ecografie cu un doctor nou (second opinion conteaza la mine intotdeauna!). M-am programat eu la 4D, dar el tot 2D transvaginala mi-a facut, chiar daca aparatul e 4D, ca cica la virsta asta desarcina asa se face si gata. Ok, am inteles!!
Am o veste buna si una mai putin buna.
Incept cu ce area, ca sa scap de ea: hematomul se mai vede, s-a vazut si pata din aia albastru electric sau rosu tare pe ecarn alb-negru care arata circulatie de singe, adica se pare ca putin-putin singe mai curge prin uter si se va elimina ca maroniu sau rosu inchis sau cheaguri mai mari chiar daca nu se elimina regulat si se stringe mai mult. Bref, mi-a cam taiat avintul de duca la birou, o sa mai stau in pat si-o sa lucrez ca laptopul in brate si mobilul la ureche... Asta e, atita vreme cit nu mai am iar hemoragie si bebe e bine, totul e in regula, sa stai cumint ein pat e enervant dar zic eu ca e un sacrificiu minuscul, zau... Si cica sa nu ma enervez, sa nu-mi creasca tensiunea si, in general, sa nu ma stresez ca va fi bine.
Si vestea buna: i-am vazut minuta cu 5 degete!!!! URA!!! Se tot misca el prin saculet, i-am vazut iar minutele si picoarele ca niste lopatele scurte, si la o rasucire a prins doctorul pe ecran o minuta minuscula de copil, a marit imaginea si am vazut 5 degetele cit se poate de omenesti!!!
la masuratori continua sa fie mai mare decit ar arata calclul dupa UM, pina acum de fiecare data mi-a afisat ecograful 6-9 zile in plus, asa ca probabil am avut o ovulatie foarte grabita si bebe are de fapt 10 s nu 9s si 2 zile cum iese dupa UM... In fine, DPN a aparut la eco de azi 15 martie, nu 24 martie... dar pina la noi ordine stau in pat si nu schimb semnatura "mica"...
Stiti, eu cred ca gindirea pozitiva si increderea ca stie el Dumnezeu foarte bine ce lucrare are de facut acolo in burtica nu poate face decit bine!
Si daca mai sta pest eburta un copilas dragastos, un catel iubitor sau o pisica alintata cu atit mai bine, se inmultesc undele pozitive!
Va pup si va doresc numai bine, haideti ca acusi trecem toate in trimestrul 2 si huzurim!!!
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
andira spune:
Selina - La Multi Ani, sa-ti traisca!
Babyangel - Nati a luat fantastic in greutate in primele 3 luni, mama ajunsese sa ma intrebe daca nu e prea grasa
.
Si acum tot asa sunt, Irinei i-au ramas putin falcutele de bebe, dar e lungana si zvelta, iar Nati e cea pufoasa (adica nitel pe invers fata de cum au fost la nastere).![]()
Acum, daca tot m-ati omorat cu retetele cu peste, macar spuneti-mi unde gasesc peste proaspat in Bucuresti. N-am avut niciodata curaj sa fac, pentru ca nu aveam siguranta ca e proaspat. Dar poate imi dati idei.
Ah, ce m-am saturat de greturile astea...
andira spune:
Vladi - deci ti-a facut cu manutza!!
Super tare - nu v-a facut poza?
Iar cu hematomul - multa odihna si rabdare iti doresc sa ai, si vom ajunge la capat toate cu bine.
Inteleg inca nu te-ai hotarat daca va fi Peste sau Berbecutz ![]()
andira spune:
Freedelia - saorma?!? Bravo, inseamna ca perioada grea a trecut, deja poti sa iti faci de cap.![]()

dayanara spune:
vladimirescu felicitari pentru manuta cu degetele ,mare bucurie si emotie tre sa.ti fi dat, ma bucur ca e bine bebe
cu hematomul , eu din alte experiente citite, inteleg ca unele se formeaza tot datorita decolarii sacului, adica si eu e posibil sa am, daca s.a dezlipit sa fi cur sange si sa ramana intre perete si sac un hematom, care cu cat creste sarcina il expluzeaza sau e absorbit de corp
vladimirescu tu ai vazut unde e hematomul?
freedealia pofta buna la saorma
pe mine m.a apuca pofta de hamburgeri de pe la fast food
stiu ca sarcinile difera unele de altele, dar cu ivan doamne cate n.am facut, din prima zi si pana ultima m.am urcat si mi.am spalat faianta si dulapurile si.,am carat aspiratorul din 2 in 2 zile, apoi m.am mutat, si in afara de mobila, toate bagajele cu haine eu le.am carat in luna a 6.a pe scari peste tot...scos geamuri si spalat si altele
roxana
6+ si
ivan (2.12.2006)
vladimirescu spune:
ANDIRA, peste proaspat e la Carrefour, unde e si cel mai ieftin, sint toat esoiurile si se cumpara mult zilnic, deci ar trebui sa fie chiar proaspat. mai e pe la Metro, am inteles ca poti lua si viu din bazin - dar mie sincer mi-e tare mila de pestii aia chinuiti gramada intr-un pic de apa, cu gurile in sus dupa aer - nu cumpar asa ceva ca nu vreau sa incurajez tipul asta de tratament al pestilor (stii tu, daca scade cererea, scade si oferta si mai putini pesti vor suferi :) Si in general orice piata trebuie sa aiba o pescarie, iar pestele de pe gheata e proaspat.
PONT LA PESTE: daca e peste cu cap, desfaceti branhiile si va uitati inauntru, Daca-s rosii inseamna ca pestele e proaspat, daca-s maronii sau decolorate - eu prefer sa nu cumpar :)
DAYANARA: cind am vazut prima data hemaomul (la 6s+) era cam la 1 cm deasupra sacului cu embrion, apoi nu s-a mai vazut bine pt ca a crescut sacul si l-a acoperit, hematomul a ramas cumva intre membrane... Se pare ca pe acolo e si acum, nu se vede efectiv, doar un loc cu singe care susra, resctiv acolo e, nu s-a linistit de el... Lasa ca le dovedim noi pe aceste hematoame!!
Pup!
9+
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
dayanara spune:
vladimirescu, exact acolo era si al meu, deasupra sacului adica desprins deasupra, cica ar fi fost mai simplu dedesubt , ma refer la decolare nu la hematom
sa fie cum zici tu sa le dovedim, ca ma omoara psihic chestia asta
roxana
6+ si
ivan (2.12.2006)
andra_s spune:
vladi ce frumos !!! ti-a facut cu mana!!!
vrem si noi!!!
oana hai zi-ne cum a fost la eco? o manuta, un piciorus, ceva?
aveam de gand sa scriu mai multe, dar nu mai stiu ... ![]()
va spuneam mai devreme ca muream sa manac mititei, ei bine, nici nu a trecut o ora dupa ce i-am savurat si au ineput greturile si arsurile, Doamne, Doamne, mi-am zis ca nu mai vreau sa vad mici in viata mea ... si stiti cu ce mi-am stins arsurile??? cu un pahar cu bere
, in 5 min, gata raul 
11+