Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

of m-am grabit, am scris mici un singur "i" graba, sa nu ma certati dna invatatoare!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

andra,sa-ti fie de bine!

Maria 8+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Nikole pe tine vreau sa te felicit in primul rand pentru vestile bune Pacat ca ti-au facut asa emotii doctorii si prapaditele de sangerari. De acum va fi totul bine si Albastrel va avea o surioara sau fratior sanatos.

Vad ca sunt multe gravidute noi in zona - Le felicit din inima si le doresc la toate sarcina usoara si bebelusi sanatosi

Dupa ce m-am plans ca nu prea am simptome m-au apucat si pe mine greturile. Am facut ieri niste pulpe de pui cu cartofi la cuptor si de la mirosul de usturoi am crezut ca mor. Azi am citit repede repede peste pagini intregi aici cu retete cu pesti si usturoi ca imi simt stomacul in gat.
Eu tocmai am terminat de facut si un tort cu crema de vanilie, capsuni si fileuri de mandarine ca e ziua sotului meu, asa ca va poftesc si pe voi la o felie cu un pahar de suc langa

Mami 5+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ancadragoman, ai facut testul? stiu ca de mult timp munciti la bb2.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Andra eu nu mananc mici niciodata nu am mancat in viata mea, dar si la sarcina trecuta si vad ca si la asta ma topesc dupa mirosul de mici!! Si cand facem gratar e musai sa avem si mici si eu stau si miros carnea aia cruda stau pe langa garatar pana se fac si gata, imi trece pofta, de mancat nu pot manca dar de mirosit mi se par excelenti!!!
de cand am aflat ca sunt gravida am avut pofta in 2 seri de bere si am baut cate un pahar
la sarcina trecuta nu mi-a placut berea in schimb vinul rosu mi se parea cea mai buna bautura de pe pamant si cand il puneai in pahar culoarea aia rosie .....eram in extaz!!!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Buna fetelor!Vreau sa va spun ca si eu de vreo 2-3 zile simt fluturasi in uter,fara sa le simt cu mana,si asta cand sunt mai linistita in pat,adica dimineata si seara.Mama mi-a zis ca de fapt bb2 misca mai repede,adica se simte mai devreme.Saptamana viitoare plecam la mare,sper sa avem vreme buna.Pupici.

mami de David Andrei 02.10.07 si 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami25_7

Buna fetelor!Vreau sa va spun ca si eu de vreo 2-3 zile simt fluturasi in uter,fara sa le simt cu mana,si asta cand sunt mai linistita in pat,adica dimineata si seara.Mama mi-a zis ca de fapt bb2 misca mai repede,adica se simte mai devreme.Saptamana viitoare plecam la mare,sper sa avem vreme buna.Pupici.

mami de David Andrei 02.10.07 si 12 sapt

Sa stii ca si eu l-am simtit pe bb, si parca Oana intreba daca ar fi posibil sa il simta( ea are 13S) Da, este posibil , si ar fi posibil si la prima sarcina, doar ca nu stii exact ce sa astepti...ca acum nu chiar joaca fotnal la 12 saptamani, nu?

Anca
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Dayanara stau destul de aproape de ai tai: in militari.
BB_yasmi,Kitzy ce e cu voi pe aici? Sa nu ziceti ca vrei cate o "fratioara" pt Yasmina si respectiv Diana?
MSymo si eu patesc la fel ca si tine: ma dor ovarele exact ca la ciclu. Din pacate dr mi-a zis ca nu am incotro decat sa ma obisnuiesc cu durerea, ca un ovar e marit iar celalat are chistul ala pacatos . Dar nu ma vait, bine macar nu am greturi, asa cum am citit pe aici pe la unele fete (imi dau seama cat e de greu pt ele )
Azi am fost sa fac analizele de sange ..si acum sunt intepata in 2 locuri si tare vanata ca nu vroia sangele ala sa curga deloc. S-a chinuit tanti aia ceva timp: sotul statea la usa, si cand am iesti avea o moaca de nu va zic. Era convins ca am lesinat in cabinet!
Dragi burtici, noi de maine o tulim cateva zile spre Cazane. Sper ca atunci cand ma intorc sa citesc numai vesti bune despre voi si puiutii din burtica.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danmin spune:

Citat:
citat din mesajul lui selina-d

Eu tocmai am terminat de facut si un tort cu crema de vanilie, capsuni si fileuri de mandarine ca e ziua sotului meu, asa ca va poftesc si pe voi la o felie cu un pahar de suc langa

[/url] 5+ si Victor (31.08.2007)

La Multi Ani!! Multa sanatate si un bebe frumos si sanatos.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Selina, Sa ii de DD sanatate si sa fii fericita alaturi de el..cat despre tort, nu mi-e pofta pentru ca mi-am facut sio eu un tortulet extra....diferenta ca nu e ziua nimanui L-am facut pentru mine, bb si Lucky..Mentionez ca am mancat doar o felie...

Anca
11+

Mergi la inceput