Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Babyangel - pai, ideea e sa fie cat mai bine pt tine (si pt bb, evident). Eu vreau sa-ti spun ca am resimtit diferenta din plin, la a doua nastere. Mult mai usoara, fara chinul de la prima, care a fost chiar traumatizanta.
In schimb, cand am vazut-o pe Nati prima data, mai aveam putin si o intrebam pe asistena "si??? asta e toata???". Nu falcutze, nu copanele, un bb mic si fragil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

Buna fetelor!
Eu sunt ok acum, greturile, usoare cei drept, au trecut si parca dau navala poftele...! Azi mi-am luat rezultatele de la analize si toate sunt bune! De azi sotul are concediu 12 zile si vom pleca din Bucuresti la Buzau, mai precis la o prietena la Basca, unde e superb peisajul su cateva zile la mare, la Eforie Nord
M-am gandit eu mai bine si, in conditiile crizei de acum, cred ca ar trebui sa ma intorc la munca inainte de terminarea concediului de crestere si ingrijire copil..eu sunt bugetar in invatamant!
Multi pupici si sarcini usoare in continuare!

Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!

Mergi la inceput

fetelor am si eu o intrebare...
Cum pot sa modific semnatura???
Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danmin spune:

Fetele,
Voi aveti febra?
Eu sunt ceas. In fiecare seara la ora 18.00...incepe...simt ca scot flacari la fiecare respiratie. Temperatura 37,2 - 37,4. Mi-am sunat doctorul si mi-a spus ca e normal pana la 37,5gr. Febra de sarcina, a spus, sa fiu bucuroasa ca o am. Mai este careva in aceeasi situatie?

Pe 31.08 m-am programat la eco. O sa ii ascult bataile inimioarei

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Vai Doamne, n-aveti pic de mila ptr oitele ratacite, vb lui Gabi...asadar eu vreu la Vladi acasa acum, sa pap minunatia aia de peste cu de toate prin-mprejur...

sau, in muntii Apuseni, cu o ciorba de burta in fata...

cum teleportarea nu s-a inventat inca,nici proectiile astrale nu-s domeniul meu, stau acasa cu greturile mele, si cu juma de pepene in fata, bun si asta de altfel

va pup pe toate, si va multumesc ptr tot, a se citi sprijin si ganduri bune

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Babyangel - pai, ideea e sa fie cat mai bine pt tine (si pt bb, evident). Eu vreau sa-ti spun ca am resimtit diferenta din plin, la a doua nastere. Mult mai usoara, fara chinul de la prima, care a fost chiar traumatizanta.
In schimb, cand am vazut-o pe Nati prima data, mai aveam putin si o intrebam pe asistena "si??? asta e toata???". Nu falcutze, nu copanele, un bb mic si fragil.

Adevarul e ca este mult mai usor cu un copil mai maricel...am 2 fini( baiat si fetita) nascuti la 1 zi diferenta in 2008: fetita a avut 4700g si baiatul 2700...Crede-ma ca am avut feelingul ala ca mi-e "groaza" sa-l iau in brate pe baietel, de mic ce era..
Dar sanatos tun!

Anca
11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catus76_ro

Multumesc anticipat!

Catus, hai ca m-au invatat si pe mine fetele...intri la profil personal, si acolo este rubtica editeaza profil.
Te duci in josul paginii si ai sa vezi obtiuni...dai pe + si acolo vei vedea semnaturica...

Anca
11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Citat:
citat din mesajul lui catus76_ro

Multumesc anticipat!

Catus, hai ca m-au invatat si pe mine fetele...intri la profil personal, si acolo este rubtica editeaza profil.
Te duci in josul paginii si ai sa vezi obtiuni...dai pe + si acolo vei vedea semnaturica...

Anca
11+

Am uitat sa-ti spun ca profil personal gasesti in "contul meu"

Anca
11+

Mergi la inceput

Multumesc Anca!

GINA, mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007 si de viitor prunc pretios de mar-apr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

salutare burtici!

apropos de pofte si mancaruri, hai sa va spun ce am facut eu azi!
m-am dus in Halele Centrale din Ploiesti, unde gasesti tot ce vrei si ce nu vrei, inclusiv o terasa cu gratar pentru mititei. vai, am trecut pe langa, si credeti-ma, mi s-a pus un nod in gat si mi-au dat lacrimile de pofta, si mi se pareau ca sunt asa mari si suculenti !!! si pentru ca nu am mancat niciodata mici de pe strada nu am avut curaj sa imi iau, na, cine stie cu ce ma pricopsesc si doar asta nu mai imi trebuia acum. sun acasa si le spun sa scoata o caserola de mici de la congelator, ca nu stiu ce se intampla daca nu am micii pe gratar cand ajung. si ca sa fie tacamul complet mi-am cumparat farfurioare de carton, ca sa fie exact ca mici din Hale!!! of grea incercare, acum sunt satula, si am baut si un pahar de bere , ce bine mi-a picat! asta in conditiile in care nu cred ca am mai pus gura pe bere de ani buni - nu imi placea gustul deloc.

sper ca nu am facut pofta nimanui, ca doar s-a mai discutat despre mici, dar atunci simteam ca nici macar nu ii pot mirosi de greata.

va poop pe burticute

11+

Mergi la inceput