Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Vladi, dar pastravul?

Oana 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Mie pastravul imi place cel mai mult cu mamaliguta si usturoi.

Oana 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mama mia Oana, dar ce bun e cu usturoi...Si mie mi s-a pus pata pe mujdei facut cu smantana si patrunjel si am mancat intr-o seara ca sparta (cu gratare) si a doua zi...am devenit vegetariana pentru ca mi-a fost rau....si eu in general nu am greturi de la mancare...
Dar si acuma as manca ceva cu usturoi

Anca
11+

Mergi la inceput

Vladi sa stii ca e mare lucru sa stii ce sa pui pe peste ca sa fie gustos..eu nu am stiut niciodata, asa ca iti dai seama ca am facut ochii mari sa vad ce pui tu, ca suna tareeee bineeee

Anca
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

In curand devenim cele mai bune bucatarese! Vor spune barbatii ca ne sta bine asa gravidutze... avem imaginatie la bucatarie, suntem gospodine desavarsite!

6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Pastravul si toti pesti de apa dulce sunt buni.
Mie imi place pastrav prajit dat prin malai si cu smantana si malaliga si usturoi.

Denisa, 7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Io in curand n-o sa mai pot tine pasul cu voi...

Babyangel - nu e obligatoriu ca al doilea copil sa fie mai mare, si nici burtica. La mine prima fetita a avut 3950g (nastere naturala), si am luat cam 13-14 kg, iar a doua fetita 3080g (deci aproape 1kg diferenta), cu 9,5 kg luate pe tot parcursul sarcinii. Sper sa nu iau mai multe nici acum.

Dianami - ma bucur ca esti optimista, sa fii asa pana la sfarsit! Da, si eu tot la bb3 acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Deci suntem mai multe virgine in devenire.

Asta mi-a placut!!
Io am avut 6 luni de pauza la ultima sarcina, ne cam iesisera ochii din cap da' nah', ce nu faci ca sa fie bb bine

M-ati omorat cu pestele, eu sunt fan absolut!!
Da' scrumbie nu gateste nimeni? Asta e preferata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

OANA, pastravul stiu ca e foarte sanatos, doar sa nu fie crescut industrial cu hormoni de crestere - asta u omoara pe nimeni, dar nici bine nu-i face kui bebe. Cu mamaliguta si usturoi e bun, evident, (si usturoiul am uitat ce contine dar e bun la bebe!) Mie-mi mai place pastravul prajit in unt cu felii de lamiie si portocala bagate in burta, fara multa sare sau altceva, pt ca e un peste dulce, cu gust nu asa de puternic, si orice ingredient "tare" cu gust puternic linga el ii cam omoara gustul ala fin...

Bref, zic asa: prajit si cu usturoi merg pestii cu gust simiros puternic, cum e crapul, guvizii, hamsiile, rosioarele ... pestii "po****ri" ca sa zic asa.

Cu condimente f tari cum e cimbrul, ceva acru sipoat esi iute, merg pestii cu carne ferma, bogata, si cu gust puternic, cum e somonul, tonul, somnul, calcanul etc.

Pestii "finuti" la gust (care nici macar nu plac la toata lumea), cum e sole-ul mai ales (limba de mare cred ca se traduce), dar si dorada sau fructele de mare (sepiile, calamarii etc) mie imi plac facuti in unt, sau la gratar cu lamiie si niste salata verde alaturi, cu sosuri aromate dulci-acrisoare pe baza de unt de pus pe ei, chiar cind se servesc...

O, Doamne, am inebunit de tot! Eu de fapt nu-s asa priceputa la facut mincare cit la mincatul in sine, am un pic de talent a la Ratatouille sa recunosc ingredientele din mincaruri, si cum plec (plecam) des pe la Paris si mincam deseori in restaurante cu bucatari celebri... (nu-s fitoasa, meseria me are legatura cu protocolul si e n fel de sarcina de serviciu sa duc niste oameni sa manince chestii premiate :)... sint groaznic de pofticioasa si se pare ca mi-am gasit o placere perversa in a scrie amintiri despre mincare... GATA, jur ca nu mai scriu un rind off-topic! PUP!
9+

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira

Babyangel - nu e obligatoriu ca al doilea copil sa fie mai mare, si nici burtica. La mine prima fetita a avut 3950g (nastere naturala), si am luat cam 13-14 kg, iar a doua fetita 3080g (deci aproape 1kg diferenta), cu 9,5 kg luate pe tot parcursul sarcinii. Sper sa nu iau mai multe nici acum.

Ce sa zic Andira?Eu nu as vrea sa fie mai mare, mai ales daca nasc natural...Si stiu ca medicul meu , daca e copilul mare , ma baga la cezariana...

Anca
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

M-ati omorat cu pestele!!!! Il trimit iar pe tata la cumparaturi. Si cu mujdeiul...

Eu azi am mancat mazare cu sos de rosii si marar -- am ras 2 farfurii, am luat o pauza de calculator si ma mai duc sa mananc una.

Mie imi place mult sashimi, insa fiind crud, nu pot manca in sarcina si ii duc mult dorul. La prima sarcina nu am stiut si am mancat la greu. La a doua nu am mancat (ca stiam) pana in ajun de Anul Nou (aproape 7 luni aveam) cand am mers la un dinner la un restaurant japonez si mi l-au pus in fatza. Am salivat vreo cateva minute, apoi m-am infipt. DOar atunci am mancat, darcred ca am mancat juma de kil...

Andira si Dianami, si eu tot la al treilea copil -- ne-am adunat toate astea cu "famelii" mari la Odiseea asta :)

Va pup si ma duc inapoi la mazare.

Mergi la inceput