Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Luni dimineata merg la eco, am niste emotii...nu mai trece timpul asta! Ah, am uitat sa va spun ca de doua zile ma dor tzatzileee... (apropo eu sunt aia stresata rau pe care n'o durea nimic, nu avea simptome...)

6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Vladi, suna extrem de bine reteta ta sigur o sa o increc si eu sapt viit.
la sarcina trecuta nu mi-a placut pestele dar acum as manca mereu, sunt si eu interesata ce pesti avem voie si ce nu.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

La ultima eco, adica vinerea trecuta aveam fix 6 sapt si nu s-a vazut decat saculetul - 7mm. Ovarul drept este mult mai mare decat stangul, drept pt care aseara cand am zis ca ma plimb si eu putin la mall, ma durea ingrozitor. Voi ati patit asa ceva?
Eu dintotdeauna am simtit o durere surda in ovarul drept, mai ales inainte de ciclu...

6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Vladi - somon....mmmmmmmmmm. Mie imi place simplu prajit in putin ulei. Dar daca fac nu suport mirosul, asa ca ar trebui sa-l gateasca altcineva si eu sa-l pap rece.
Azi am mancat ciorba de perisoare ( din carne de curcan).Defapt doar ceva zeama ,cum am dat de un dovlecel mic mic cum ma luat greata si inca mai ma tine . Dar tot e o realizare.

Denisa, 7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Vladiiiiiii, salivez aici pe birou...
Eu mi-am comandat o ametita de pizza...

6 +

Hai symo ca pizza e foarte buna...si eu as manca una...poate mai taziu...

Anca
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Luni dimineata merg la eco, am niste emotii...nu mai trece timpul asta! Ah, am uitat sa va spun ca de doua zile ma dor tzatzileee... (apropo eu sunt aia stresata rau pe care n'o durea nimic, nu avea simptome...)

6 +

Symo, eu la prima sarcina am avut tzatze dureroase din S7 pana in S16..dar stii cum ma dureau de tare?..Nu suportam nici plapuma sa ma invelesc(era iarna), si nu puteam dormi fara sutien..
Acum sant fericita ca m-au durut doar din S6 pana in S8-9, si nu a mai fost asa de rau...Acuma pot dormi linistita pe burta ,si fara sutien..

Anca
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana eu stiu ca ton, rechin, peste spada, macrou, meluciu ne cum recomandate din cauza continutului mare de mercur. Eu sunt fan rechin si macrou, m-au uitat pe punga, scie peste de cultura, deci nu e crescut in ocean, mai e pericolul de intoxicatie cu mercur ???
O sa intreb maine doctora.
Cica manicile ca mananca peste or sa aiba bebelusi cu un IQ ridicat.

Denisa, 7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Ma omorati cu retetele voastre delicioase,
Cred ca o sa merg si eu sa ma consolez cu o pizza-daca pot fugi de la servici...
miam-miam,iar imi urla burtica,desi n-au trecut 2 ore de cand am mancat...fructe,ce-i drept...

Maria 8+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Mie pastravul imi place cel mai mult cu mamaliguta si usturoi.

Symo, eu ti-am zis ca dn sapt 6 incep simptomele. Si ca acum zici iar, eu in ziua cand am facut 6 saptamani am avut sangerarea, am fost la urgente si sacul avea 7 mm, nici urma de embrion. Apoi am fost la 6 sapt si 3 zile avea o urma de embrion. Abia a doua zi la o clinica privata cu un eco super performant s-a vazut embrion cu inimioara. Deci stai linistita.

Oana 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

MSYMO, da, dintotdeauna m-a intepat sau durut ovarul din stinga - doctorita zice ca se poate sa fi eun ligamnet mai intins acolo, nu e musai ovarul, ca uterul nu sta perfect simetric in bazin, si e agatat in ligamente... Dar daca te doare RAU, atunci vorbeste cu un doctor.

Dragelor, sinteti foarte dragute cu mine ca mi-ati laudat amarita de reteta! E cel mai usor din lume sa gatesti la cuptor daca ai talent sa pui aromele care trebuie si sa faci combinatii putin mai fanteziste - si iese spectaculos, cu minim de efort!
Cind n-am dovleac sau andive, pun la fel de bine linga cartofi ardei taiati pe lung, dovlecei pe lung, prazul merge tare bine acolo...

PESTI care se pot mina: toti pestii cu conditia sa fie proaspeti si bine gatiti (termic). Eu nu maninc nici un fel de carne care se vinde congelata, cu atit mai putin peste, ca nu e nici o garantie ca nu s-au decongelat la transport de exemplu si apoi s-au recongelat, asa ca nu vreau sa mor! - congelez eu la mine acasa daca vreau, macar stiu ce am cumparat!

Peste de ocen prefer, dorada, lup de mare, somon etc, facut la cuptor, indelung, sau gratar (dar mai binedupa ce nasc), sau peste romanesc, crap prajit bine cu tone de usturoi, sau hamsii mititele, sau amestec de pesti fierti (un bors acru cu 4 feluri de pesti, ce ziceti? guvizi, scrumbie, chefal, somn ca-i mai gras... sau peste rasol cu o tona de mujdei si lamiie si ceva iuteala?) Sa nu mincati la gratar decit daca aproape-l ardeti, nu afumat, nu marinat... numai trecut bine prin tratament termic, ca pestii sint cei mai mari purtatori de tot delul de paraziti.

Ce peste NU AS MINCA:
- ton, peste spada: sint pesti de mare adincime care au mari sanse sa fie plini de mercur (extrem de rau pt bebe mercurul)
- pangasius si orice peste despre care stiu ca e crescut cu tone de hormoni (evitati din principiu pestele de crescatorie industriala)
- sushi, tartar, carpacio - tot ce e din peste crud (jn mod obisnuit as minca tone, dar nu in sarcina)
- peste afumat, marinat - buni, dar sint semi-cruzi totusi

Gata, ca mi-am scos pirleala deja la off-topic, azi sint campioana!
(stiti, de miine ma cam duc la birou si n-o sa mai pot sta pe net prea mult, deci de miine n-o sa mai scriu asa de mult, am facut execes azi ca-i ultima zi "la pat" )
9+

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput