Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
briza marii FELICITARI!!!! sarcina usoara iti doresc!!! 

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
ancadragoman spune:
Am vb cu Ramona,burtica este bine si nu s-au intors de la mare.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
vladimirescu spune:
DAYANARA: eu am avut intr-o dupa-amiaza singerare ca la ciclu abundent, m-am dus acasa si m-am bagat in pat, am luat Duphaston si Nospa cum a zis doctorita. Dupa asta n-a mai picurat nici un strop, dar a doua zi dimineata la ora 6 a venit brusc o mega-hemoragie co cheaguri uriase, am fost sigura ca am dat afara embrion cu sac, plus jumatate de uter asa de rau a fost... m-am dus la spital si m-au pus la pat ciu injectii anti-contractii, nu m-am miscat 3 zile decit pt pipi. Dar dupa faza asta a continuat sa curga cite putin, ca in ultima zi de ciclu, de exemplu, sa zicem ca daca nu mi-ar fi pasat de igiena ar fi fost suficient un tampon menstrula nomal pt 24 h. Deci n-a mai curs mult, dar a curs in fiecare zi, de cit eori mergeam la baie consumam 7-10 hirtii si tot ramineau urme rosu-inchis pe ele, cu mici vinisoare solide...
(Scuze fetelor, dar mi s epare important pt cele care au probleme sa le fac descrieri cit mai exace, ca sa compare cu ce au ele...)
Deci, draga mea, timp de vreo 10 zile am singerat dupa aia f usor, apoi inca vreo 8 zile urme gen gem de visine sau mai maronii... pina si azi dimineata am avut o urma f slaba maronie... Si toate astea in conditiile in care nu m-am miscat din pat decit pt pipi si mers la doctor (avind masinala la scara :)
Ce trebuie sa stii e ca doctorita mi-a zis de la inceput ca o sa mai singerez, sa nu ma astept ca hemoragie si gata, poate o saptamina, poate o luna, poate toata sarcina, ca s-au mai vazut cazuri, dar sa am sperante mari ca cele mai multe cazuri se incheie cu bine.
Deci: stai linistita cit poti tu de mult - am inteles ca nu poti sa zaci, dar totusi intreaba-te inainte de fiecare miscare daca chiar trebuie sa t emisti si daca chiar se darima lumea daca ramii nemiscata in pat... Si ia un antispastic, Nospa sau chiar Scobutil, cere la farmacie si zi pt ce e ca-ti dau ele, apoi citeste cu atentie prospectul sa t easiguri :)
Pup si sanatate, dar ai RABDARE!!
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
dayanara spune:
vladimirescu, multumesc din suflet , intr.adevar asa am patit si eu mai putin hemoragia, mi.a fost de foarte mare folos descrierea cu lux da amanunte, si asa mi.a spus si mie la spital ca e foarte posibil ca voi mai sangera , dar in majoritatea cazurilor iese bine
merci inca o data
roxana
6+ si
ivan (2.12.2006)
CoriMami spune:
Intrebare pt mamicutze:
- un loc bun de facut gimnastica?
- Lamaze de calitate unde se face?
- voi cand vreti sa incepeti o gimnastica anume?
Pup
Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
DPN 19 martie 2010
vladimirescu spune:
Acum imi pare rau ca v-am amenintat cu retete sa lesinati de pofta... m-am bazat ca o sa va speriati si o sa incetati, asadr nu va trebui chiar sa ies cu retele la inaintare :))) Ca nu cred ca-s mai gustoase decit ce faceti voi pe acasa, mai ales ca, daca e sa fim sincere, pofta cea mare ne-o fac mincarurie pe care ni le facea mama acasa cind eram mici: sarmale, ciorba de fasole, musaca de vinete (eu mor dupa asta!), etc... Iar eu incerc sa maninc chibzuit acum, adica fac meniul dupa ce cred eu ca trebuie sa bag in mine ca substante importante pt bebe :)
Deci a ce miroase in casa mea acum??
S-a pus o mare tava la cupor cu rondele de somon proaspat (pt untura de peste cu acizi grasi esentiali, importanti in trim 1 pt copilas), cu cartofi taiati sferturi pe lung (cu tot cu coaja, spalati cu buretele de vase inainte), cepe de apa din alea lungi taiate si ele pe lung in 4, andive subtiri puse intregi si citeva cuburi de bostan (dovleac) din ala pt Haloween :)
Pus sare peste ele, putin piper, nucsoara rasa, cimbru si busuioc verde bogat (ca sa nu mai miroase nimic a peste sau ceapa), un pic de vin alb, ulei de masline destul si un pic de apa. La cuptor, foc mediu, cam 2 ore. Daca intri acum in casa la mine lesini de cum miroase, parol!
ELLA, imi pare rau pt tine, dar azi am peste dupa cum vrei... Dar sa stii ca o dorada ai putea sa maninci si tu, ca e usoara tare, si nu prea miroase a peste (mai ales daca indepartezi de la inceput tot ce e maro si bej ca si carne, valabil la orice peste, ca aia "pute a peste").
O mica consolare pt tine, ce am mincat ieri seara, reteta simpla si tare buna: frisca batuta de noi in casa cu mixerul din2 cutii mici de frisca lichida (smintina dulce, am uitat ce scrie pe ea) LA Dorna, cu nu prea mult zahar pudra incorporat, mincata cu o tona de zmeura proaspata, ca e plina piata aici (30 lei kg la mine in Floreasca). Nu e asa inventiv, dar tare bun a fost!!
vladimirescu spune:
Scuze, am uitat sa zic ca la tava mea cu somon trebuie sa acoperim totul cu felii groase de rosii si apoi punem cimbru si busuioc, era important dar am uitat ca deja se pune in farfurii si ma duc sa maninc!!!
Pup!
9+
oanaiacovita spune:
Vladiii
m-ai omorat.
Care fata stie sa imi faca si mie o lista cu ce fel de peste am voie sa pap? Parca as incerca un pastrav. Ce ziceti?
Oana
12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
MSymo spune:
Si mie imi place pastravul f mult. Am fost acum 2 luni la o pastravarie pe langa Sibiu - Albota, unde se mananca pastrav proaspat, sub orice forma: afumat, gratar, prajit...o nebunie. Tot acolo au branza, lapte...totul bio, este de vis...si peisajul si mancarea si locatia in sine (paraul in spatele camerei). Sper sa mai ajung curand.
Pofta mare tuturor!
6 +