Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 19
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samaria Fetelor,m-am intalnit cu o prietena care mi-a spus ca a citit ca s-ar fi prelungit durata concediului pentru sarcina si lauzie la 156 de zile.Stiti ceva despre asa ceva?A mai auzit cineva despre asa ceva? Spunea ca ar fi fost aprobata legea in iunie,anul acesta. Maria 8+Mami de Sammy |
Daaa?
Pai in cazul asta m-as incadra si eu, fara sa ma m intorc la servici pt 1 luna.
Tb sa ma intreresez daca e aprobata legea.
Ar fi super
.ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
5+ - IUSTIN/IUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Nik0le spune:
Ioanact, FELICITARI!!!
Ma bucur enorm pentru tine ca ai reusit asa repede! Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc din suflet! Multi
tie si micutei printese!
Nico
de
Isabela si
14+
Ioanact spune:
Nikole multumesc mult!

ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
5+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui ellanik Sa inteleg ca daca s-a prelungit concediul prenatal la 156 de zile putem intra mai repede in el?Oare cum se impart zilele ca stiu ca o parte trebuie inainte de nastere si o parte dupa. 11+Eu si bebe il iubim pe tati !Si impreuna cu mami emanam energii pozitive!Gratis!!! |
Banuiesc ca dupa nastere tb sa avem tot cele 42 de zile, numai ca inainte vom avea m mult (adica 114 zile, nu 82 cat era inainte). Din asta rezulta cam am intra m dvm in concediu prenatal (cam 6 luni jum).
ALBUM
POZE RECENTE
8
ALINA
de
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui andira Si link-ul mai jos: http://www.newsiasi.ro/eveniment/comunicate/durata-concediului-de-maternitate-va-creste-la-6-luni.html |
In cazul asta, nu ma incadrez
, tot ar tb sa lucrez.Mie mi-ar tb zile inainte de nastere (per cand face Ioana 2 ani si pana in mom nasterii bb 2).
Vom vedea ce va fi.

ALBUM
POZE RECENTE
8
ALINA
de
Ioanact spune:
Am rasfoit capitolele trecute, si am vazut ca ati scris de animale in casa, eu una nu sunt de acord, sa stea in casa si mai ales sa doarma si in pat.
Cainele sta in cusca, de aia este facuta, iarasi e parerea mea.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
5+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
oanaiacovita spune:
Fetele, am intrat sa va zic ca o sa imi lipsiti enorm de mult.
Cand ma intorc sa citesc numai de vesti bune, bebei miscatori la ecografe si voi fara greturi.
Aveti grija de voi si de minunile din burtica.
Pupici multi multi.

Oana
13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Oana- Concediu placut. Sa va distrati si relaxati cat puteti.
Ioanact- Cine nu vrea un caine nu isi cumpara, dar sa-l ia si sa-l tina inchis intr-o cusca mi se pare lipsa de respect pentru o fiinta vie.
Denisa,
7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui honeybaby Ioanact- Cine nu vrea un caine nu isi cumpara, dar sa-l ia si sa-l tina inchis intr-o cusca mi se pare lipsa de respect pentru o fiinta vie. Denisa, 7+http://picasaweb.google.com/deni757/Noi# Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() |
Corect!
Dar eu nu as putea sa stau cu cainele in casa, fiind si insarcinata si mai ales cand tb sa mananc el sa se perinde pe langa mine, + ca m are si un miros, ca deh e animal..dar e parerea mea, fiecare face cum crede si ce vrea.
ALBUM
POZE RECENTE
8
ALINA
de
honeybaby spune:
IoanaCt- Clar catelul nu e pentru tine. Nu ma referam la tine si in general
. Concediu placut in continuare . Asteptam poze din calatorii.
Ma duc sa ma bag in pat la un film. Ma doare un rinichi daca stau pe scaun. Noapte Buna!!
Denisa,
7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !