Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 18
babyangel spune:
Castelana inseamna ca ai sanse marite de 
....eu totdeauna mi-am dorit gemeni...dar n-a fost sa fie...nici prima data, si nici acuma..
Oricum as fi foarte curioasa sa aflu "your life story"...cum ai ajuns in "Paradis"...
Anca
11+
MSymo spune:
Castelana, pana luni am fost cea mai plangacioasa de aici....nimic nu era perfect, nu ma durea nimic, nu aveam simptome, dar acum....de cateva zile nu mai pot de durere de sani, zici ca am pietre inauntru, usoare greturi, mai degraba sensibilitate la miros...si cam atat.
7 +
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danmin Azi a venit bunica de la tara si a adus o branza...nu mai puteam. A trebuit sa mananc cu cartofi prajiti si salata de rosii Acum stau un pic in stres...branza de tara...listeria... ![]() Fetele care ati mai avut BB, chiar nu ati mancat deloc produse 'de tara'? Oricum, luni treb sa ma duc sa mi fac toate analizele, dar acum am un motiv in plus de stres. Ma gandesc si eu acum - bunicile noastre oare cum mancau pe timpuri? Tot pasteurizat? Si analize la laborator non-stop? Bun venit tuturor burticilor noi, sarcini usoare pana la 40 sapt si BBi frumosi si sanatosi. 6+ |
Danmin , eu zic sa stai linistita ca nu se intampla nimik de la atata...e drept ca sunt riscuri cu produsele de tara, si trebuie sa fim precaute, dar nici sa devenim paranoice...Oricum , sa-ti fie de bine ca tare cu pofta ai povestit ce ai papat
...Anca
11+
nibi_niki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Castelana, sincer si eu consider o bogatie mult mai mare faptul ca am vazut atatea locuri din lume, decat case cu etaje si cu orizontul mintii fff ingustat. |
honeybaby spune:
Danmin- bunicile noastre aveau cel mai probabil imunitate din moment ce consumau produse facute de ei . Acum daca ai mancat asta e, nu te mai stresa , nu te gandi ca tot lasptele si toata branza are listeria. E bine sa ne ferim pt ca exista riscul. De acum inainte incerca sa te feresti, branza de la tara mananca doar preparata termic, sub forma de budica, sau placinta sau orice altceva ce-ti place tie.
Castelana- nu ne incanti si pe noi cu poze din calatorile tale ?
AM venit de la eco. Bebe e bine , ii bate inimioara tare -tare. La inceput mi-a dat emotii pt ca la eco abdominala nu se vedea nimc, dar la trasvaginala s-a vazut foarte clar.

. Ma declar fericita, desi iar ma doare capul din cauza emotiilor.
Cica ne vedem peste 3 sapt - o luna. S-o creada ea. In doua sapt sunt inapoi
.
Voi ce stiti de branza la cutie danish white, avem voie sau intra in categoria branzaturilor moi care sunt interzise in sarcina ? Am desfacut aseara o cutie si am mancat putin. Pe ea scrie ca e din lapte pasteorizat.
Denisa,
7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
danmin spune:
honeybaby, daca e din lapte pasteurizat nu cred ca este vreo problema.
eu sincer, nu stiu ce o sa ma fac...sunt genul care mananc branza cu orice..iar eu consum produse proaspete de tara(lapte, branza, oua) din totdeauna.Le prefer(am) celor din comert. Singurul, sa zic mai sigur ramane laptele, pe care il fierb ff bine, ouale de cand sunt gravida nu le mai suport, iar cu branza...am incercat zilele trecute sa cumpar din comert, dar nu mi-a placut sub nici o forma si am aruncat-o.
Daca nu e bine, pana la urma o sa renunt si la branza. Din momentul in care am aflat ca sunt insarcinata am renuntat la tigari(eu care fumam 2 pachete/zi), cafea, cola(2l zilnic). Mananc ciorbe acum, sucuri naturale de portocale, mere, pere, piersici..eu care nu puneam fructe in gura.
Acum o sa imi ia si branza
Orice sacrificiu merita puiul lu' mama
6+
arramari spune:
Buna la toata lumea. Sunt noua m-am inscris de o zi,sunt o mamica de fetita de noua ani(aproape), si acum o graviduta de 12 saptamani sunt fericita si as vrea sa stau si eu de vorba cu voi, sa va cunosc, sa stiu cum va descurcati pe parcursul sarcinii. Va doresc tot binele din lume sa aveti srcini usoare, copii frumosi si sanatosi. Va pupic pe toate.
vladimirescu spune:
DANMIN, si eu tot 2 pachete de tigari p ezi cu 2 l de Cola - cam cu asta traiesc la birou de ani de zile. Acum... o galeata de fructe zilnic (pe principiul: 5 fructe diferite in fiecare zi!), lapte cu cereale integrale dimineata... asta e! Sa zic ca fac si eu ceva pt puiul meu!
Acu', ce sa zic, la prima sarcina n-am stiut ca nu e voie sa maninci lapte nepasteurizat sau carne cruda, si prin luna a 2-a am fost vreo 10 zile la Paris unde m-am indopat cu stridii, fructe de mare crude, brinzeturi cu toate felurile de mucegai, foie gras aproape crud, sushi, biftec tartar... zici ca in dusmanie am facut, numai ce nu era voie am mincat... Dar sa stii ca dupa aia toata sarcina am regretat pentru ca de la inceput pina la sfirsit mi-a iesit listeria la un nivel "neconcludent", adica valoare mai mare decit normal dar nu destul de mare sa fim siguri ca boala e instalata... Am stat cu emotii pina la sfirsit. Copilul e bine sanatos... dar daca nu era, nu mi-as fi iertat-o niciodata ca n-am putut sa nu ma abtin si eu 9 luni de la citeva lucruri...
Asadar, cu brinza: unii zic ca orice brinza moale nu e buna - dar eu sincer nu cred asta, daca e din lapte pasteurizat si nu are mucegai, mi s epare foarte buna. Iar pt amatoarele de cas de la piata (cum sint eu), sa stiti ca mi se pare f rezonabil si gustos sa maninc in loc mozzarella (din aia cumparata la punga, cu zer linga ea), cu rosii, ulei de masline si frunze de busuioc proaspat... Pina si baiatul meu s-a invatat, cere zilnic sa manince "caprese", si l-am invatat sa inmoaie piinea neagra in uleiul de masline mai intii, si apoi sa bage in gur amozzarella, busuiocul si felia de rosie.... Bun si foarte sanatos, va recomand calduros!
INAIOANA: multumiri absolut speciale pentru tot - pentru ajutorul prin PM (m-am simtit mult, mult mai bine vorbind cu tine si cu Magghyc!! - si pentru lamuririle cu eco 4D - 3D - 2D. Esti foarte competenta, imi place tare de tine!
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
dayanara spune:
denisa felicitari pt eco!!
daca scrie ca e cu lapte pasteurizat e ok, si eu tot la asta ma uit
acum am fost sa.mi iau niste mezeluri speciale de aici, dar cum sunt crude tre sa le congelez 72 de ore si pe urma e ok, asta pt toxo
symo, ai dreptate si mie imi place sa calatoresc, mai ales partea aia cu miami puerto rico si dominicana
roxana
6+ si
ivan (2.12.2006)
Ioanact spune:
Va salut de la Pitesti!
Eu am in continuare usoare greturi
, i-am dat Ioanei sa pape in masina, iar mancarea am avut-o in lada frigorifica si cand am deschis-o, sa vars nu alta, asa de rau imi era,
Sper sa treaca aceste stari cat m repede,
Am reusit cat de cat sa citesc ce ati scris de ieri pana azi (16 pag
, aveti spor nu gluma).
Am vazut ca ati vb despre retete de mancare...pot manca numai in acele mom cand nu mi-e greata si daca ma i-a greata dupa, mai gust un pic de
.
Felicitari!
fetelor care si-au vazut bebeii si m-ai ales ca v-a si salutat.
oanaiacovita frumos filmuletul si bineinteles
. Ce bine ca v-ati gandit sa filmati, il veti avea ca amintire.
Vladimirescu ma bucur pt vestile bune, iar hematomul se va retrage.
selina-d
LA MULTI ANI, SOTULUI!
Multumim pt tort si
.
bb_yasmi sa fie cu noroc aceasta odisee, si sa ni te alaturi cat de curand.
castelanaC bine ai venit! Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos.
ancadragoman fii optimista! Te asteptam cu vestea ce mare.
Beatrice1982 multumesc mult!
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
5+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!