Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Castelana, sincer si eu consider o bogatie mult mai mare faptul ca am vazut atatea locuri din lume, decat case cu etaje si cu orizontul mintii fff ingustat. Anul acesta visam si noi la Asia, dar criza asta bat-o vina ne-a dat planurile peste cap. M-am lovit si eu de clima cu mareeee umezeala in Florida - Miami(am plecat din hotel la plimbarica si am facut greseala sa oprim ventilatia, iar cand ne-am intors totul era ud in camera...oribil).
Eu sunt mare iubitoare de vacante si ma simt atat de "bogata" si norocoasa ca am vazut locuri frumoase si am amintiri pe viata.
Mor cand vad oameni cu scoala si cu "palate", dar isi petrec vacantele tot in Bulgaria si restul din timp strang bani.... E asa de relativ totul...in fine, fiecare le stie pe ale lui.
Pupici si vacanta placuta in continuare la tine acasa!
Am un prieten care a fost stewart pe Qatar Airlines si a vizitat mult Asia, iar Kuala Lumpur a zis ca-i fantastic!

7 +

Mergi la inceput

Fetelor nu mai stim nimic de : NeliaCris, Kossir, Nikole, Paps...or fi in vacanta?

7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Castelana, sincer si eu consider o bogatie mult mai mare faptul ca am vazut atatea locuri din lume, decat case cu etaje si cu orizontul mintii fff ingustat. Anul acesta visam si noi la Asia, dar criza asta bat-o vina ne-a dat planurile peste cap. M-am lovit si eu de clima cu mareeee umezeala in Florida - Miami(am plecat din hotel la plimbarica si am facut greseala sa oprim ventilatia, iar cand ne-am intors totul era ud in camera...oribil).
Eu sunt mare iubitoare de vacante si ma simt atat de "bogata" si norocoasa ca am vazut locuri frumoase si am amintiri pe viata.
Mor cand vad oameni cu scoala si cu "palate", dar isi petrec vacantele tot in Bulgaria si restul din timp strang bani.... E asa de relativ totul...in fine, fiecare le stie pe ale lui.
Pupici si vacanta placuta in continuare la tine acasa!
Am un prieten care a fost stewart pe Qatar Airlines si a vizitat mult Asia, iar Kuala Lumpur a zis ca-i fantastic!

7 +

Ei asa e dar nu toata lumea are posibibilate sa stii si uneori imi este rusine sa povestesc mai mult sa nu para lauda si stii cum e, poate altii nu pot plati factura la lumina si eu.... dau in ele...
Dar a visa e tare frumos si merita, nu costa si te face mai zambitor.
daca stai numai ncorat in problemele zilnice... risti sa nu iesi sanatos la minte din ele. Oricum o vacanta nu tine mereu numai de bani, si fiecare cum ii place si daca are posibilitatea sa o ia pe cont propriu.
Dar este, repet, fantastic sa te confrunti cu alte culturi extrem de diferite, sa inveti ca nu exista lucruri mai frumoase sau mai urate decat la tine in tare, sunt doar diferite si puse in valoare de oameni extrem de simpli, sa mananci din bucatele lor si sa incerci sa-i intelegi, sa te minunezi ca ei se bucura ca esti din Romania (nestiind majoritatea unde se afla), etc.
Ma bucur si eu cat pot si sincer de cand ma stiu cand vad un alt loc, fie el si la 20 km de casa, ma intorc acasa cu zambetul pe buze si mai bogata sufleteste.
Ultima oara cand am fost in Bucuresti (in mai-iunie) m-am surprins ca la 6-7 dimineata (era diferenta de fus orar de vina)am iesit su sotul la plimbare si am admirat cladiri, strazi pe care treceam poate zilnic, dar cile le vedea, etc.
Si de tara mea ma bucur mereu cand vin si fiecare minut petrecut nu mi-l inegresc cu comparatii inutile gen: cum e afara...
Esti si tu o norocoasa ca ai posibilitatea sa calatoresti si sa insuflii apoi la puiul tau dragostea pentru frumos, oameni, istorie, cunoastere.

te pup

castelana fericita 7+

Mergi la inceput

MSymo m-am uita acum pe prima pagina si am remarcat ca avea aceeasi varsta gestationalaaaaaaaaaaa!!!!
UM 02.07.2009!!!!!! asa a fost si la mineeeeeeeee!!!!!
suntem colege de banca as spune, nu?

castelana fericita 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Honey, sa dau cu ceva?Pana ajung la dr de fam....la voi imi e scaparea.

11+
Eu si bebe il iubim pe tati !

incearca cu tinctura mentolata de la farmacie. sau gel de arnica de la Plafar.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Mergi la inceput

Asa e Castelana, yupiii! Sper sa-mi sufli si mie cate o vorba cand e cazul!
E primul bebe si la tine?

7 +

Mergi la inceput

Castelana, tu ai fost la eco? S-a vazut bebe? Eu am fost de doua ori: o data la 5s3z si apoi la 6s si inca nu se vedea.

7 +

Mergi la inceput

Citat:

Asa e Castelana, yupiii! Sper sa-mi sufli si mie cate o vorba cand e cazul!
E primul bebe si la tine?

7 +

Da draga mea, e prima sarcina obtinuta ce-i drapt cu ajutorul unui prim si reusit FIV. incercam cam de 6 ani si nimic, medical nu s-a gasit nici-o problema dar... nu se lega treaga, am facut si punctie sa vedem cum stau trompele (erau normale, perfecte) am facut stimulari si nimic, am facut inseminari si tot nimic. Am cerut noi FIV pentru ca eu in dec fac 37 de ani si sanatosi sanatosi, tineri, tineri, dar in buletin e alta treaba.
Suntem extrem de fericiti, ma simt bine si dr pentru toate precautiile ma cheama sa vedem burtica saptamanal pana trecem de pragul critic de 12-14 saptamani.

tu? bine? semne? gretusi sau pofte?

te pup si sarcina usoara
ps: eu nu mai scriu mult pentru ca la mine e aproape 10 seara si imi este cam somnic sa stii!

castelana fericita 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danmin spune:

Azi a venit bunica de la tara si a adus o branza...nu mai puteam. A trebuit sa mananc cu cartofi prajiti si salata de rosii
Acum stau un pic in stres...branza de tara...listeria...
Fetele care ati mai avut BB, chiar nu ati mancat deloc produse
'de tara'?
Oricum, luni treb sa ma duc sa mi fac toate analizele, dar acum am un motiv in plus de stres.
Ma gandesc si eu acum - bunicile noastre oare cum mancau pe timpuri? Tot pasteurizat? Si analize la laborator non-stop?

Bun venit tuturor burticilor noi, sarcini usoare pana la 40 sapt si BBi frumosi si sanatosi.

6+

Mergi la inceput

Citat:

Castelana, tu ai fost la eco? S-a vazut bebe? Eu am fost de doua ori: o data la 5s3z si apoi la 6s si inca nu se vedea.

7 +

Da am fost de trei ori pana acum si l-am vazut cica... avem acum cele trei eco si ce crezi ca am inteles ceva? I-am ascultat si inimioasa, joi acuma la 6s6z avea 0,92 cm. speram sa mergem bine in continuare.
Bafta si tie si sa vezi ca-l vedeti direct dansand pe bebelusul vostru!
Doamne Ajuta!

te pup
castelana fericita 7+

Mergi la inceput