Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Seara buna de la noi

Oamneni buni, eu am ajuns sa cred ca imi platesc pacatele din toate vietile anterioare...

azi, adik ieri, ca la mine e deja 4 a.m ...deci aseara am iesit sa mancam in oras, eram lihnita de foame,si aveam pofta de mancare japoneza, traditionala...sanatoasa, gustoasa, combinatie perfecta si gandita de ingrediente...am comandat ceva destul de asemanator cu pestele lui Vladi, doar ac sosul era pur si tipic japonez

a meritat toti banii, ce mai...ei, la cateva ore m-a luat un rau, Doamne, nu stiu voi cum sunteti, dar eu intru in panica cand mi se face atat de rau, efectiv incep sa tremur, ma sperii, nu suport varsaturile si pace, sunt din cale afara de exagerata

si inca mi-e rau...au trecut de atunci 8 ore, si eu ma dau pe aici de ceasul mortii, o stare de greata ce pleaca-vine dupa bunu-i plac, nici Cola nu o mai sperie

abia am reusit sa-i fac copilului baie, si sa raspund la cateva mail-uri...

schimband macazul, vazui ca doar Gabi a avut mila d emine, numai cat mi-am imaginat ciorba aia de burta fada si dulce, ca mi-a si trecut...

Vladi...sa pui poze de la echo, sa-l vad pe bb luptator, neaparat
Eu am o nelamurire vis a vis de hematonul asta a mataluta.
Afecteaza dezv lui bebe??
Ptr ca eu, din primele postari, intelesesem ca nu afecteaza bunul mers al sarcinii, adik e total inofensiv, insa...sangele ala trebuie sa iasa si el pe undeva
de ex. eu inca am sangerari maronii,si contractii, dureri crunte cateodata, insa in cazul meu sangerarile sunt date de contractiile uterului, care la randul lor, nestapanite, pot duce la o mare nenorocire.

Lavinia...m-am gandit mult daca sa-ti trimit pm sa te intreb cum esti, sau nu...
am decis sa nu o fac, crezand ca ...oi fi in plus, si eventual , poate pe undeva te intristez.
forta si...sa fii sigura ca bb va veni la mami a lui cand va considera ca e momentul oportun.

Felicitari si noilor gravidute care au intrat in hora, sa nu iesiti pan'la 40 saptamani

nopate buna Romanie

Nikole, mami lui Albastrel si fericita 8+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nikole, te rog spune.mi ce iei pt contractii, eu zilele astea mi.am dat seama ca am contractii si n.am zis la medic, nici nu stiam ca pot aparea acum!
iar sunt speriata....

roxana 6+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

burticuze, ce mai stiti de uta_ciun, nu a mai postat de mult si nu cred ca mi-a scapat mie din vedere vreun mesaj.

ella ce iti face bubita? te mai supara?

nikole, iti inteleg starile, eu azi-noapte la 1.30 " ma rasteam la buda" si dupa aceea imi era frica sa adorm, ca nu cumva sa vomit in somn...

somn usor tuturor

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

IoanaCt- Clar catelul nu e pentru tine. Nu ma referam la tine si in general. Concediu placut in continuare . Asteptam poze din calatorii.

Denisa, 7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Ok.
Multumim! Voi reveni si cu poze, dar cand vom ajunge acasa (aici nu le putem descarca).

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 5+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Stati cumintele, ma apuc sa fac capitol nou!

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Bubita mea e tot acolo insa am pus putin rivanol si nu ma mai mananca.Maine avem eco de I trim.Am emotii.Doamne ajuta sa fie bine masuratorile.

11+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

O noua fila de poveste...

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput