Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 16
castelanaC spune:
oanaiacovita, dyanara, honeybaby, samaria, selina_d, multumesc de primire 

Ellanik, multumesc pentru primire, esti tara dragalasa, la cate enegii pozitive emani... ajung pana la mine!!!!
Imi pare rau cu ce ti-a aparut pe pleoapa, sper ca rezolvi cat de repede sa nu te streseze, mai mai mai. Am tot citit din urma si mama lor de greturi... sa le bat?
poate asa se sperie si pleaca, ca la mine n-au vrut sa vina...
Oana, ce emotie sa vad filmuletul vostru, sa va traiasca parinti fericiti ce suntetiiiiiii!!!! ma gandesm ca nu mai este mult si pac incepem sa jucam si noi in primul film! faelicitari di inima!!!!
Caorimami, draga mea, lasa depresia, crei sa se supere bebe?
Sa-ti spun o chestie eu sunt operata de la varsta de 25 de ani si au scos-o total (acum ma apropii de 37 de ani), substitui absenta ei cu pastiluta si de fapt nu e ca este perfecta viata mea ca inainte de operatie: obosesc mai repede, dar m-am obisnuit, constipatie, aici am devenit expert in nutritie aproape si in asocieri, am grija de cela trei: cartofi, fainoase, dulciuri si prajuturi, care le adorammmmmmm, le-am mai rarit si am grija sa nu exagerez, mai bine zis imi pun asa in minte si cand un aliment nu-mi este indicat el dispare treptat din alimentatie si incet incet ma autoeduc si sincer nu-mi mai place. E o chestiune si de vointa si autocontrol.
Acum de cand sunt insarcinata am inceput sa revin la vesnica mea [roblema cu constipatia si piete uscata ca pantalonii negri saman pe interior plini ca dati cu faina. Dr mi-a mai marit doza de substituient , deci se face tratament si pe perioada sarcinii.
Oricum dr imi masoara TSH, free T3 si freeT4 se face obligatoriu in caz ca mama nu sta bine cu glanga tiroida.
Incearca sa faci analizele si sa-ti cunosti corpul si sa stii care alimente sunt de evitat.
Bafta si capul sus, trebuie gasite solutii, nu e timp de plans.
sanatate!!!
Anca, bafta sa fie cu ochi!!!!!! facem galerieeee!!!!
mihaelagrosan, concediu placut si nu te obosi, relax si sa te bucuri sa razi si sa iasa bebe sanatos, plimbaret si vesel!!!
vb cand te intorci! vacanta placuta!!!
Selina, multumesc de intrebare, da cred ca voi naste aici, ma tot gandesc sa vin sa nasc in Europa dar... 12 ore de zbor si dupa 25-28 de saptamani companiile aero nu te mai accepta, sa stau 3 luni fara sotior nu mi se pare o idee buna. Ne tot gandim si cugetam, cum e mai bine la bebe si pentru mine. Apoi sa vin doar sa nasc si repede sa ne intoarcem...
Eu stiu destul de bine cum e cu zborul, in general venim acasa de 2-3 ori pe an si calatorim la greu in Asia, dar zborurile lungi si diferenta de fus orar sunt din ce in ce mai cumplite, am inceput sa le suport greu. vedem, cum o vrea Dumnezeu, nu?
Unde stau eu este foarte modern si-mi convin conditiile asa ma ma ghidez si dupa asta.
Te pup

Fetelor va pup si sa aveti un sfarsit de saptamana fantastic de frumos!!!!!
castelana fericita
7+
dayanara spune:
castelana eu n.am stiut ca nu esti in ro si acum m.am uitat la semnatura si am cautat Borneo, concluzia e : IA-MA LA TINE!!!
tu ce tsh ai in sarcina?
roxana
6+ si
ivan (2.12.2006)
andra_s spune:
oana concediu placut si neaparat cand te intorci nu uita de muzica!!!
ella poti incerca cu unguent de galbenele, acoperi cu un strat generos bubita. incearca, face minuni unguentul asta!!!
offf, ce ti-e si cu tiroida asta, am vazut ca va da batai de cap ... nici la mine nu functioneaza cum ar trebui, la inceputul lunii sept ma duc la endocrinolog, sper sa fie totul bine.
va pup pe burticutze
!!!
11+
MSymo spune:
Vai Castelana, in ce capat de lume stai...dar e un colt de rai, nu? Am cautat putin pe google sa vad ce-i cu Borneo, frumoase peisaje, mult verde!!! Si caldurica tot anul, e pe gustul meu...
.
Sa ai o sarcina frumoasa!
7 +
Rebiana27 spune:
Nu tin pasul la citit
intru cat sa nu ma dati disparuta! ![]()
About me... greaaaaaaaaataaaaaaaa si stari violente de voma dar nu zilnice, slava Domnului. Am intrat in saptamana a 10-a si sper sa se mai indure simptomele astea rele si sa ma mai lase. Pana atunci insa sunt pe baricade.
Bun venit noilor burtici
sarcina usoara si nastere la termen!
Kisses... 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
floricika spune:
va pup fetelor tare harnicute sunteti la scris!!
noi am sarbatorit ieri la restaurant, de mancat nu prea am putut manca pt ca eram f balonata si ma simteam full!!
oana, super filmul!!
noi plecam in we la tara asa ca probabil o sa ne mai auzim luni....
9+
floricika spune:
revin cu rugamintea sa ma treceti si pe mine pe listuta ![]()
UM 12.06.2009
DPN 20.03.2009
voi naste la CMU Regina Maria cu dr. Indiana Pelin
mai am un bb de 3 ani acasa David Gabiriel nascut pe 15.09.2006
merci!
9+
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara castelana eu n.am stiut ca nu esti in ro si acum m.am uitat la semnatura si am cautat Borneo, concluzia e : IA-MA LA TINE!!! tu ce tsh ai in sarcina? roxana 6+ si ivan (2.12.2006) |
Draga mea... am jungla la 3 km, locuiesc in Kuala Lumpur si iti jur ca este un oras al viitorului. Borneo este parte din zona insulara a Malaesiei, e fantastic de frumos, am fost acolo de cateva ori tare mi-a placut.
te iau, te iau, facem gradinita de copii sa stii!!!!!
E cald intr-adevar tot anul dar e umd, ploua zilnic inundabil, cae o ora si mai mult de nu vezi pe partea opusa a straziiii!!!
M-am obisnuit rapid si ce mai mare surpriza sunt oamenii: serviabili, vorbesc cu voce basa, nu ridica tonul, zambesc non stop, pe strada nu auzi clacsoane, sunt ei un pic lenti dar extrem de gentili. Vorbesc engleza peste tot si asta te face sa poti comunica usor, aici sunt malaezi, chinezi si indieni si traiesc in pace fara mari probleme intre ei.
Daca ai ocazia merita o vacanta in partile astea.
In jur sunt multe de vazut: Indinezia cu bali cu tot, Tailanda, Cambogia, Vietnam, Laos, China, Hong Kong si Macao... ce sa mai pozitionata excelent sa vezi cat mai mult.
ca sa-ti raspund la intrebare ultima data aveam valorile astea:
TSH= 2
FSH=3
freeT3= 3,9
freeT4= 15,8
te pup si sarcina usoaraaaaaaaa!!!!
castelana fericita
7+
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Vai Castelana, in ce capat de lume stai...dar e un colt de rai, nu? Am cautat putin pe google sa vad ce-i cu Borneo, frumoase peisaje, mult verde!!! Si caldurica tot anul, e pe gustul meu... Sa ai o sarcina frumoasa! 7 + |
Da, da da, ai dreptate, e chiar un colt de raiiiiiiiiiiiiii!!!!!
Ai niste insule idiliceeeeeeeeeeeee: Perhentian, Redang (berjaya-redang), Tioman, absolut fantastic, cu o viata marina de vis. Gandeste-te sa inoti pe plaja din fata resortului si sa gasesti pesti de o frmusete fantastica si testoaseeeeeeeeeee!!!!
partea de est este inca una din cele mai virvine de pe pamant.
Cald mmm mmm, e ume draga mea si e greu de suportat sa fiu sincera, iar soarele extrem de puternic. dealtfel aici am invatat ca mai bine sa te imbraci cand e cald rau afara cu maneca lunga si panta lungi, crede-ma ajuta mult.
nici nu visam sa-ti spun sincer sa ajung aici si sa-mi pot realiza visul meu: sa calatoresc, mi se pare cea mai mare bogatie a omului.
deci merita sa visezi... cine stie intr-o zi unde te poarta destinul...
te pup si sarcina usoara
castelana fericita
7+
Beatrice1982 spune:
am intrat sa va salut si pe voi..............
pe prietenele mele, care ma bucur din suflet ca au ajuns la o noua odiesee............
dumnezeu sa va ajuta sa treceti cu bine..........
rebaiana.................10 sapt.....doamne ce trece timpul..................
nicole..................
si ioanact.........................doamne ce bine ca ai reusit..............
si grija de voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
va pup pe toate.............
onaiacovita concediu palcut si sarcini usoare si la termen la toate fetele!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea
19+ cu
Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!