Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Ancadragoman, ai facut testul? stiu ca de mult timp munciti la bb2.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

nu l-am facut ca imi este teama sa il cumpar ...parca atunci cand il cumpar CM stie si vine sa ma surprinda...femeie nebuna

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

ANcuto, cate zile ai intarziere??? Hai ca poate e bb acolo si ne tii in suspans...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele, am dat de ceva interesant la Gravidute prin FIV:

Bebelusul tau are nevoie de muzica

Ascultarea muzicii clasice de catre bebelusul tau poate activa caile neurale responsabile pentru numeroase abilitati intelectuale. Abilitati generale cum ar fi creativitatea si abilitati specifice cum ar fi inteligenta spatiala, abilitatea matematica, lingvistica si inteligenta emotionala sunt dezvoltate de efectele ascultarii muzicii. Multe functii fizice si mentale sunt de asemenea afectate de ascultarea muzicii clasice. Bebelusul tau nu este constient de toate aceste procese complexe. El este complet invaluit de experienta simpla a ascultarii muzicii lente care il inconjoara, provocandu-l, starnindu-i curiozitatea si o varietate de emotii.

Muzica contribuie la recuperarea copiilor prematuri
Un studiu efectuat in Florida pe 52 de bebelusi cu o greutate mica la nastere a demonstrat ca ascultatul muzicii a contribuit la cresterea rapida in greutate a acestora si a scurtat durata ramanerii lor in spital in medie cu 5 zile (in comparatie cu bebelusii in conditii similare ce nu au primit stimulare prin muzica).
Muzica ajuta la ameliorarea durerii si imbunatateste starea de spirit
Creierul produce substante relaxante naturale, numite endorfine, ce pot reduce durerea si crea un sentiment de buna-dispozitie natural. Cercetatorii de la Centrul de Cercetare a Dependentelor din Stanford au descoperit ca ascultarea muzicii permite corpului sa produca aceste substante, astfel imbunatatind starea de spirit.
Muzica si sunetele pot creste rezistenta imunitara
Oamenii de stiinta explica faptul ca un anumit tip de muzica poate produce o experienta emotionala profunda, ce duce la secretia unor hormoni ce intaresc rezistenta imunitara. Aceasta contribuie la o reducere a factorilor ce cauzeaza boli.

Cand ma intorc din comcediu promit ca o sa trimit pe mailul comun muzica de ascultat in sarcina si nu numai. Am destul de multa si e tare frumoasa. Cea mai speciala e muzica de delfinasi, care te linisteste instant.
O sa le trimit imediat ce vin acasa, plus alte carti adunate de pe la alte forumiste deja mamici.

Oana 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Oana am vazut filmuletu, tare miscaret e bb tau
Si am aruncat un oki si prin poze, faini blugi ti-ai luat, sa-i porti sanatoasa!
Ma bucur tare mult ca bb e bine, tu esti bine, sa dea DD sa fie asa pana la capat.
Acuma am o intrebare: de ce mai mergi numa la 22 de saptamani? Pe mine ma Ildi ma chema tot la 4 saptamani.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ralu, m-a chemat la 4 saptamani de la TT (pentru ca atunci imi face si eco si a considerat ca nu mai e necesar sa mai merg si la ea)
Oricum eu TT-ul o sa il fac in sapt 16, imediat ce vin din CO, deci o sa merg la ea la 20 de sapt.
Nu scapa ea de mine.

Aaa si e in concediu de pe 5 pe 19 sept.

Pupici.(azi nu pot intra pe mess)

Oana 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cori , eu iau euthyrox 50, e un trament pt toata viata exact cum si la selina, dar dupa ce mi l.au depistat la analize mi.au facut multe teste, ecografii, gamma cu contrast si au despicat firul in 4 cand au auzit ca sunt din romania si faza cu cernobil....dar pana la urma s.a dovedit ca e ceva post partum, caz intalnit la destle femei dupa nastere
regim nu am, deorece nu m.am ingrasat cine stie ce

symo, tu cum esi cu simptomele?
eu am greturi, dar nu tot timpul, insa cand ma apuca sincer nu ma pot misca de rau, ma ia cu dureri de cap cu tot

roxana 6+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Salutari tuturor!
Vin si eu cu vestea cea buna: am fost ieri la eco si am prima poza cu gagalicea mica.
De fapt probabil ca se vede doar saculetul la 6 sapt, insa dr. mi-a spus ca sarcina este bine fixata, fara decolari. (Ca doar nu e aeroport, zic si eu) Mi-a dat totusi tratament de sustinere: Duphaston, No Spa si vitaminele Centrum Materna. Voi reveni la control peste o luna si jumatate cu analizele de sange facute.
Asadar ma alatur si eu fetelor de ieri care au poze sau filmulet.

6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Dayanara, ma dor sanii de zici ca am pietre in ei, capul cand si cand, mananc mai mult si uneori chiar imi vine sa vomit. Am mancat mai devreme o salata taboule (de patrunjel cu rosii) si ultima inghititura eram gata-gata sa o dau afara. Iar azi noapte am visat ca eram intr-un autobuz cu un boschetar care mirosea urat, ei...ce sa crezi, iubi al meu a fost intr-un pub sa vada meciul aseara si cred ca a ramas impregnat fumul de tigara in parul lui, iar eu toata noaptea am simtit mirosul ala....chiar si in vis....
Abia astept ziua de luni sa merg la eco....sa stiu si eu ceva.
Tu nu trebuia sa schimbi semnaturica?

7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Am uitat sa va spun ca in rest ma simt bine. Nu am greturi, nici pofte. Doar un pic de dureri in burta si uneori insomnie noaptea. Iar ziua ma simt cam molesita, dar nu cat sa pot si dormi.
Va pup
PS: Bun venit celor noi! Sarcini usoare si la termen tuturor!

6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

azi am 6+6, maine o schimb , eu la eco merg pe 28 septembrie, asta daca totul merge bine si nu ajung iar la urgenta, unde deja am 5-6 ecografii de m.am saturat

vladimirescu tu cum esti? cum n.ai plecat la birou ma gandeam ca esti ocupata cu retetele

intreba cineva de la alta odisee de uta_ciun, stiti ceva? si eu ma intrebam mai demult ce e cu ea

roxana 6+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Anca , am o idee..iti cumperi testul si inainte de a-l face intri pe odisee si ne "aduni"..si in cele 5 minute de asteptare, noi iti vom face galerie......Ce zici..asa prinzi mai mult curaj?

Anca
11+

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput