Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (82)
Raspunsuri - Pagina 4
Andrecluj spune:
Buna dimineata cu intarziere, va citeam de dimineata dar am profitat ca nu doare burtix si am bagat o tura de Bila si stiti ce am vazut? OAMENI!!! wow wow Plus una bucata tatic cu bebe si carucior misto, n-am avut curaj sa ma apropiu sa vad de care e caruciorul ca tatic era botos.Asa, si acu reluari:Krelia, multumesc, neuronu' blond al fetii a priceput ca burtix e pe perna putin. Apoi pe mine ma doare burtix cand o pun pe perna. E tare perna aia si e in forma de banana. Cu explicatia ta plus cu ce mai gasesc pe net, niste poze, chestii, poate poate ... Smaranditza, scutecele din finet sunt bune la orice. Sa schimbi bebeul, sa il lasi la regurgitat. Zic si euce aud de la mamici. Simina, azi ce face mana?Laurairina, asa cum iti spunea si Monis, daca lenjeria nu ti-o cosi tu sau cineva apropiat, sa nu speri la economie mare, tot pe la 60 de lei vei iesi. Eu citisem la alta odisee ca exista ceva cearceaf cauciucat care e foarte util ca sa nu schimbi des lenjeria. Miany medicul meu va ajunge cosmarul mai multor fete de la odisee pana la final. Nu-ti doresc sa ajungi la el, dar daca Doamne fereste ai nevoie, te duc cu mare mare drag. Camy, nu se va intampla nimic rau daca ai incredere, iar tu acum ai. De ce sa faca anestezie generala la cezariana? 24 + Chiara Ada
A_driana spune:
aparatorile pt patutul meu sunt din mus...
din ce se fac si plapumele alea usoare dar f calduroase
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
24+ David
strumfulet + poza strumfulet
miany75 spune:
Monis asa ma gandeam si eu ,ca e vb de ceva burete...asta cu spalatul e de la sine inteles...Acu ,oare unde gasesc burete de asta "subtirel"?!
Andre sper sa nu am nevoie de "serviciile " d-lui prefect...apropo de vis cred ca mi-a ramas in minte postul tau vizavi de dr si de aia l-am visat,dar imi venea sa rad de una singura dimineata cand m-am trezit..
miany
28+ DAVID ANDREI
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 Monis asa ma gandeam si eu ,ca e vb de ceva burete...asta cu spalatul e de la sine inteles...Acu ,oare unde gasesc burte de asta "subtirel"?! Andre sper sa nu am nevoie de "serviciile " d-lui prefect...apropo de vis cred ca mi-a ramas in minte postul tau vizavi de dr si de aia l-am visat,dar imi venea sa rad de una singura dimineata cand m-am trezit.. miany 28+ DAVID ANDREI |
Eu am gasit la magazinul... 'universal', adica acolo unde aveau materiale de croitorie de tot felul... cum sa-i zic, la mercerie? . La Bucuresti e vorba de Obor...
monis 28
acum si cu poze
krelia spune:
uite soro...pe linku' asta http://www.bebelusul-tau.ro/detalii.php?cod=AR01
(scoate-i cratima, ca sa fie activ, ca asa, e reclama, fir-ar....)
exact asa doarme si fata...ori cu capu' pe ea, ori...trasa mai in jos, spre tzitzi...dar pozitia asta e ....si sa stii ca e moale si confortabila...si perna..si pozitia
citat din mesajul lui Andrecluj Krelia[/b], multumesc, neuronu' blond al fetii a priceput ca burtix e pe perna putin. Apoi pe mine ma doare burtix cand o pun pe perna. E tare perna aia si e in forma de banana. Cu explicatia ta plus cu ce mai gasesc pe net, niste poze, chestii, poate poate ... 24 + Chiara Ada |
krelia 27+ si printesu' mic, Rares-Mihai
Ramonika spune:
neata fetelor,
oare cat costa metrul de material pt. lenjeria lui bebe? si cati metri sunt necesari pt. o lenjerie: cearceaf, fata de perna si fata de plapuma.
dankutza - asta e si parerea mea despre femeile care nasc si sunt de acord ca taticii nu au ce cauta acolo, mai ales cei care nu au nici o tangenta cu medicina.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Andrecluj spune:
Merci, soro, vazui vazui, ca doar de aici comandai.[quote]citat din mesajul lui krelia
uite soro...pe linku' asta http://www.bebelusul-tau.ro/detalii.php?cod=AR01(scoate-i cratima, ca sa fie activ, ca asa, e reclama, fir-ar....)exact asa doarme si fata...ori cu capu' pe ea, ori...trasa mai in jos, spre tzitzi...dar pozitia asta e ....si sa stii ca e moale si confortabila...si perna..si pozitia 24 + Chiara Ada
krelia spune:
cui ii place TWWWWEEEETTTTYYYYY?
http://www.babycomfort.ro/produs_galerie.php?cod_produs=1162
krelia 27+ si printesu' mic, Rares-Mihai
vias spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Camy, nu se va intampla nimic rau daca ai incredere, iar tu acum ai. De ce sa faca anestezie generala la cezariana? 24 + Chiara Ada |
asa fac astia din Tg Mures.....niciodata nu fac anestezie locala...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
dana n. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
multumesc mult...m-am delectat vreo jumate de ora cu pozele tale...prima data lasa-ma sa-ti spun ca ai fost cea mai frumoasa miresica pe care am vazut-o...crede-ma ca nu fac complimente daca nu e cazul... chiar m-au impresionat fotografiile tale...ca sa nu mai zic de concedii... ... si evolutia burticii surprinsa in poze e o idee buna...poate o "imprumut" si eu :) Anca 28+ Daria |
Anca, multumesc mult draga mea. Apropo, nasii nostrii sunt din Piatra Neamt. Chiar am fost acolo in iulie.
------------------------
29+ David
Albume foto