Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Dana n eu te-am admirat in poyele de pe contul comun,dar acum am vazut si albumele de la semnatura.Esti incredibil de frumoasa

Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 24+

Ramona, multumesc si tie.

------------------------
29+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Camy, chiar asta voiam sa iti spun si eu, de ce nu face anestezie doar locala???
Ca sormea la 3 cezariane a avut anestezie locala, adica auzea tot ce se spune, discuta...Si cica e muuult mai bine. Ca pe urma ea a mai fost operata la gat la glanda tiroida ca ii iesisera niste noduli si a fost anesteziata total, si a zis ca oribila senzatie dupa..si dureri de cap, si nu a mai dormit normal noaptea vreo luna de puternica ce fusese anestezia...
Chiar asa, fetili priceputili, cum zicea si Ramonika, cam cat material trebe la o lenjerie, si din ce material?? bbc 100%banuiesc, da o fi avand vreo denumire..gen finet..etc..ca nu ma prishep... Asta ca sa imi fac o socoteala cat ma costa mat, sa intreb la o croitoreasa cat ia, si sa trag linia sa vad ce e mai rentabil...
La o adica mai am varianta -are cumnata mea masina de cusut, sper sa ma pricep macar niste tivuri sa trag, si poaate asa ies mai ieftinache.

Proaspata Doamna!

Laura, 28+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Pai,fetelor cred ca trebuie adunate dimensiunile patutului (pt cearceaf),pilota si pernuta..si adaugat o marja de siguranta...

Dankutza sunt de acord si eu cu tine : barbatii nostri nu au ce cauta in sala (poate asa inainte de a ajunge pe masa,dar la momentul "X" nici vb)...al meu a si zis ca nu vrea sa vaza ,asta dupa ce a vizionat cateva filmulete pe net...

miany
28+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

[quote]citat din mesajul lui Ramonika

oare cat costa metrul de material pt. lenjeria lui bebe? si cati metri sunt necesari pt. o lenjerie: cearceaf, fata de perna si fata de plapuma.
[\quote]

Pai de pe la 6 lei pana pe la 13 lei - depinde cat plastic are in el . Auzi dar de ce te gandesti tu la perna acuma? ca perna se foloseste mult mai incolo.... Cati metri ai nevoie intrebi pe oricine stie sa coasa, ca depinde de felul in care e materialul in val, adica dublu-lat etc...

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Dana n eu te-am admirat in poyele de pe contul comun,dar acum am vazut si albumele de la semnatura.Esti incredibil de frumoasa

Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 24+

Ramona, multumesc si tie.

------------------------
29+ David

Albume foto

Dana au dreptate fetele ...esti beton!
Eu te propun "miss Odiseea Noiembrie-decembrie"

miany
28+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

asa ma...ca locala e mult mai ok decat cea generala..ca nu are rost, daca copilul e ok, sa faca anestezie generala....existand riscul sa-l adoarma si pe el..ca doar anestezia generala trece prin sange..nu?..nu e ca aia locala, prin coloana....

zic si eu ca tuta.....dar, totusi, Camy..poate afli motivul pt care astia prefera generala.....

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Camy, chiar asta voiam sa iti spun si eu, de ce nu face anestezie doar locala???
Ca sormea la 3 cezariane a avut anestezie locala, adica auzea tot ce se spune, discuta...Si cica e muuult mai bine. Ca pe urma ea a mai fost operata la gat la glanda tiroida ca ii iesisera niste noduli si a fost anesteziata total, si a zis ca oribila senzatie dupa..si dureri de cap, si nu a mai dormit normal noaptea vreo luna de puternica ce fusese anestezia...

Proaspata Doamna!

Laura, 28+ Mara Teodora
poze

krelia 27+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

cui ii place TWWWWEEEETTTTYYYYY?

http://www.babycomfort.ro/produs_galerie.php?cod_produs=1162

Pfooooooai ce fain ii

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

fetele , la orice tip de anestezie trebuie monitorizate BCF-urile...

miany
28+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Krelia, e super lenjeria cu tweety! iar eu chiar am incredere in cei de la babycomfort pt ca am mai comandat de la ei si produsele sunt f ok!

24+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

cui ii place TWWWWEEEETTTTYYYYY?

http://www.babycomfort.ro/produs_galerie.php?cod_produs=1162

vai........ce frumoasa este....
vreau si eu....
oare cat costa?????