Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

asa, deci..ti-am facut pofta de un vizit pana la picioru' podului?

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui krelia

cui ii place TWWWWEEEETTTTYYYYY?

http://www.babycomfort.ro/produs_galerie.php?cod_produs=1162

krelia 27+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Pfooooooai ce fain ii

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

mie imi place de tipul ala de acolo.....in sensul ca imi place cum explica..nu cum arata ....ca e trecut de 40 de ani ....dar e aas haios...parca-l si aud.."bebelusul creste, ridicam spatarul".. .....daca te duci pana acolo, o sa vezi despre ce vorbesc

eu vreau sa iau si salteaua de la ei...

Citat:
citat din mesajul lui Romanitza_31

Krelia, e super lenjeria cu tweety! iar eu chiar am incredere in cei de la babycomfort pt ca am mai comandat de la ei si produsele sunt f ok!

24+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Bun-venit noilor burticutze! Sarcini usoare si bb-i sanatosi!

simina_kin Imi pare rau ca ai patit asa de naspa...sper sa-ti treaca repede.

avalon Multam pt raspunsuri. Tu cat de des mergi la eco? Eu pana acum am mers o data pe luna (la 4-6 saptamani), dar ma gandesc ca e prea putin. Nu prea imi permit financiar sa merg foarte des...desi as vrea.

Mai am un stres mare...am luat ieri rezultatele de la analizele de trombofilie ereditara si mi-au iesit niste chestii pozitive pe acolo (factor V Leiden si MTHFR A1298C) si pana maine cand ajung la doctoritza mea cred ca o iau razna cu grijile, mai ales ca si la eco merg tot abia maine seara. Iar tratament nu fac decat cu aspenter deocamdata...nici simptome deosebite nu am, decat umflarea gleznelor.

21+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mai am inteles ca nu-s anestezisti..cica sunt doar unul pe schimb..ceva de genul...si atuni cand faci o anestezie trebuie sa stai langa pacient...
Offffff...nu vreau anestezie generala...vreau locala...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Deci.... avem unda verde la cumparaturi si noi,..... si am inceput sa cautam nume.... D-l doctor i-a aratat lui tati ca suntem baietel..... ... si tati nu a inteles nimic... dar l-a crezut.

Vad ca voi deja vreti sa construiti lenjerii.... mie mi s-a stricat masina de cusut ( de fapt mama sitie s-o foloseasca.... ) asa incat vom cumpara

In alta ordine de idei..... REVIN CU RUGAMINTEA SA-L AJUTAM PE ALEX... MAI ARE 3-4 ZILE PANA L;A OPERATIE DACA RETIN BINE.... CINEVA DE ACOLO DE SUS VA VA DA INAPOI INZECIT!!!!

24+
aniversarea nuntii noastre

sa-l ajutam pe Alex

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Deci.... avem unda verde la cumparaturi si noi,..... si am inceput sa cautam nume.... D-l doctor i-a aratat lui tati ca suntem baietel..... ... si tati nu a inteles nimic... dar l-a crezut.

Vad ca voi deja vreti sa construiti lenjerii.... mie mi s-a stricat masina de cusut ( de fapt mama sitie s-o foloseasca.... ) asa incat vom cumpara

In alta ordine de idei..... REVIN CU RUGAMINTEA SA-L AJUTAM PE ALEX... MAI ARE 3-4 ZILE PANA L;A OPERATIE DACA RETIN BINE.... CINEVA DE ACOLO DE SUS VA VA DA INAPOI INZECIT!!!!

24+

sa-l ajutam pe Alex

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

pentru donatie

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

N-ai pt ce, Camy! Eu pt asta am inteles ca suntem aici....sa ne sprijinim reciproc... sper sa nu am nevoie de banuti niciodata.... dar voi ati fost langa mine cand ma simteam singura.... si pentru mine a facut mai mult deca orice... sper ca banutii de la mine sa fie alaturi de ceilalti primiti folositori pentru sanatatea lui Alex... si sa ne trimiteti poze cu el alergand prin parcuri... si mergand la gradi... si asa mai departe

24+

sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

tinonino, Ancutza_Bro si eu plang cand le pun bebei pe burtica. Tocmai din cauza acestei emisiuni ma gandesc la nastre naturala si nu cu epidurala. Dar ce se mai chinuie, saracele.... Imi place emisiunea la nebunie. Dar in acelsi timp constientizez ca nu avem noi norocul sa gasim un medic ca aia, sau moase. La noi, cand ai ajuns la 7-8 cm, harst, te taie. Nu inteleg de ce. Daca te chinui de ore intregi, mai conteza, inca o jumatate de ora pana se mai mareste dilatatia?

Daca voi naste natural, o voi lua pe sora-mea in sala cu mine. Nu cred ca o sa ne refuze dr pentru ca si ea a nascut cu el (cezariana) si in plus si ea e medic. Pe sot nu l-as lua chair daca as avea voie. Sigur ar lesina. Lui ii creste tensiunea numai cand vii cu aparatul de tensiune sau seringa spre el. Pai, eu ce sa fac? Sa ma dau jos de pe masa sa ii dau primul ajutor? Plus ca in durerile alea, i-as reprosa toate alea. Desi eu am vrut copil, mai mult ca el, tot el ar fi de vina.
Si, in afara de asta, eu consider (e doar parerea mea, nu aruncati cu rosii), o femeie cand naste e urata. Se schimonoseste la fata, urla, face pe ea (nu iti mai poti controla pipi si caca), transpirata, nervoasa... Sa nu mai pomenim de faptul ca as innebuni sa vad ca se mai si uita daca si cand iese bebe. EL trebuie sa tina minte "randunica", asa cum o stie el, si nu "papusa Chucky". Mai bine vine omul, cateva minute mai tarziu, cand totul se schimba, o data ce ai pe bebe in brate. Repet, este doar parerea mea.

22+ moi si Cezarica

esti bestiala...m-am prapadit de ras ... asa ziceam si eu intr-un mesaj ieri ca nu as vrea ca sotul meu sa asiste la nastere...ar lesina saracul...la faza cu "randunica" eu cred ca nu ar mai avea ochi pt ea in sine ci pt bebele care iese de acolo...sotul meu a vazut cateva episoade si zice ca toti copiii nou nascuti sunt urati...si ca daca lui ii spune cineva in prima zi ca fetita lui e frumoasa il contrazice....e nebun la cap ...nu am cu cine sa ma inteleg ... o sa vada el atunci...sunt convinsa ca o sa se indragosteasca de fica-sa din prima zi si ca o sa fie cel mai frumos copil din lume pt el... si pt mine bineinteles

Anca 28+ Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:

cui ii place TWWWWEEEETTTTYYYYY?

http://www.babycomfort.ro/produs_galerie.php?cod_produs=1162

cat e de frumos! ... vreau si eu

Anca 28+ Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Citat:

[purple][font=Comic Sans MS]iar am dormit ca valiza in gara

buna dimineata, dragele!

dienutze, saru'mana de lamuriri ..noi ne gandiseram oricum la patut de lemn, sa fie mai solid. (auzi, da' di she vrei sa ti vezi separately cu dankutza, hait? [D])

Cu Dankutza e poveste vecheee: stam la o strada distanta si inca nu ne-am vazut, daca iti vine sa crezi!!!! Eu am un program de munca mai anapoda si libere rare.
Dar as vrea sa ne vedem mai multe!
E, ce ziceti?

25+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput