Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (82)
Raspunsuri - Pagina 3
ildyqo spune:
hello fetelor,
am citit un capitol intreg, de ieri de la ora asta, cand am citit pana la ultimul mesaj, s-a scris un capitol intreg. am vrut sa raspund la mai multe intrebari dar ..... am uitat. Hormonii astea.
Am vazut (inca de ieri ) ca sunt pe listuta. Merci.
Avalon - imi povestesti un pic despre PFA. In special, ma intereseaza, daca stii cumva daca se poate sarii peste postnatal si intra direct in cic. scrie ceva in lege dar nu stiu cui se aplica.
Camy-pus: am vazut ca te intrebai, cum e maternitatea din brasov. spune, exact, ce te intereseaza. cu cine nasti?
in legatura cu discutiile despre patut: mie mi s-a parut extrem de util un patut de panza, cu 2 etaje si cu masa de infasat atasat. am folosit masa de infasat pana la ultimul pampers, desi copilul era mare, ii ieseau picioarele dar nu o deranja si pt. mine era extrem de comod s-o schimb acolo. dar am cauta sa fie un pic mai latut. ala de 70 latime.
fetelor, nu va faceti pb. cu infasatul copilului, cu mani****tul lui. nu-i asa de greu, nu-s asa de fragili cum par. ganditi-va doar la puterea suturilor cu care va lovesc de pe acum.
www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)
A_driana spune:
multumesc fetele pt felictari
mie mi-a scris doctoru fier....Ferretab...ati mai luat careva asa ceva?
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
24+ David
strumfulet + poza strumfulet
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ildyqo hello fetelor, am citit un capitol intreg, de ieri de la ora asta, cand am citit pana la ultimul mesaj, s-a scris un capitol intreg. am vrut sa raspund la mai multe intrebari dar ..... am uitat. Hormonii astea. Am vazut (inca de ieri ) ca sunt pe listuta. Merci. Avalon - imi povestesti un pic despre PFA. In special, ma intereseaza, daca stii cumva daca se poate sarii peste postnatal si intra direct in cic. scrie ceva in lege dar nu stiu cui se aplica. Camy-pus: am vazut ca te intrebai, cum e maternitatea din brasov. spune, exact, ce te intereseaza. cu cine nasti? in legatura cu discutiile despre patut: mie mi s-a parut extrem de util un patut de panza, cu 2 etaje si cu masa de infasat atasat. am folosit masa de infasat pana la ultimul pampers, desi copilul era mare, ii ieseau picioarele dar nu o deranja si pt. mine era extrem de comod s-o schimb acolo. dar am cauta sa fie un pic mai latut. ala de 70 latime. fetelor, nu va faceti pb. cu infasatul copilului, cu mani****tul lui. nu-i asa de greu, nu-s asa de fragili cum par. ganditi-va doar la puterea suturilor cu care va lovesc de pe acum. www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06) |
nu nasc la Brasov...anul trecut baietelul meu a murit din cauza dobitocilor din Brasov..asa ca nu mai intru acolo nici macar in vizita...
nasc la tg Mures...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
miany75 spune:
credeam ca ati umplut deja cateva pagini....dar vad ca e liniste..
fetelor aveti idee din ce sunt facute acele aparatori pt. patut ? Sa fie ceva burete mai subtire ?
Ma gandeam sa le confectioneze mama acasa...dar nu stiu ce intrior au..
miany
28+ DAVID ANDREI
angel001 spune:
ufffffff
m-am indragostit de voi
de dimineata de cand am venit la serviciu citesc ce ati tot scris voi, la greu,........
nici masa de la ora 10 nu am luat-o
Corina viitoare mamica de fetita 27 saptamani
krelia spune:
io-s cu Maltofer Fol....nush ce sa-ti zic de asta....doar ca, poti sa te uiti in lista de pe site-ul ministerului sanatatii..sa vezi daca nu cumva e compensat....ca asta al meu este...e vreo 7 lei cutia..parca, la mine...compensata imtr-adevar 100% (nu cum erau povestile cu Utrogestan)...dar, nah, mai scutesti niste bani daca o fi si al tau compe'
citat din mesajul lui A_driana multumesc fetele pt felictari mie mi-a scris doctoru fier....Ferretab...ati mai luat careva asa ceva? toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 24+ David strumfulet + poza strumfulet |
EDIT: m-am uitat in lista medicamentelor MS si este bagat in sublista C3 - compensat 100%...deci, ti-l poate da dr. de fam., daca vrei
krelia 27+ si printesu' mic, Rares-Mihai
ildyqo spune:
imi pare rau camy sa aud asta. am inteles bine ca ai nascut la particular? cu ce doctor?
www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)
vias spune:
citat din mesajul lui ildyqo imi pare rau camy sa aud asta. am inteles bine ca ai nascut la particular? cu ce doctor? www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06) |
cretinul de Ionel Aurel....
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
miany75 spune:
citat din mesajul lui A_driana multumesc fetele pt felictari mie mi-a scris doctoru fier....Ferretab...ati mai luat careva asa ceva? toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 24+ David strumfulet + poza strumfulet |
Eu iau Ferrofolgamma...
miany
28+ DAVID ANDREI
monis5 spune:
citat din mesajul lui miany75 credeam ca ati umplut deja cateva pagini....dar vad ca e liniste.. fetelor aveti idee din ce sunt facute acele aparatori pt. patut ? Sa fie ceva burete mai subtire ? Ma gandeam sa le confectioneze mama acasa...dar nu stiu ce intrior au.. miany 28+ DAVID ANDREI |
Din burete. Exista de 1 si de 2 (si evident mai gros). Daca le faci acasa, ai grija ca inainte de a croi sa speli materialul, ca sa nu intre la apa si sa nu mai poti imbraca pernutele ulterior.
monis 28
acum si cu poze