Clasa a patra, anul scolar 2009-2010

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

va salut de prin nameti

Da ,Andreia la spital se blocheaza ca nu au banuti pt nota de plata sau ceva de genu' asta grava pb :)

Fetele o saluta pe Bianca

incerc sa-ti trimit niste pozici pe mail

si vacanta placuta ,cine are !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Alina, mersi pt atentionare. Luat aminte!
Andreia, vad ca pe amazon e vreo 800 mii in timp ce aici e in jur de 3 mil Iti dai seama ce diferenta.
M-am hotarat: nu-l iau. Va multumesc mult pentru promptitudine.

Noi am avut serbare saptamana trecuta si i-am si tinut ziua cu colegii avand in vedere ca a venit vacanta mai devreme. A fost foarte frumos.

Vacanta placuta dragi copii! iar pentru cei ce inca au scoala le urez sa treaca cat mai repede zilele ramase si sa vina vacanta mult asteptata. Odihna placuta! si un Mos Craciun plin de daruri!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alina, salutari si de la noi! Asteptam pozele! Unde v-atzi "inzapezit"?

Anto, ma bucur ca atzi petrecut frumos ziua Andradei! E la bunici acum?
si vb curind!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui helbi

Alina, salutari si de la noi! Asteptam pozele! Unde v-atzi "inzapezit"?

Anto, ma bucur ca atzi petrecut frumos ziua Andradei! E la bunici acum?
si vb curind!

Andreia

Andreia , gluma mea cu nametii s-a adeverit
Am stat 6 ore in trafic -doar 10 km

si nu am ajuns nici la petrecerea lui Deni de la scoala
incerc sa pun filmuletele (ca nu-s poze)in picassa ca pe mail nu le ia. ai alta ideie? fisier arhivat etc..

Mergi la inceput

Alina, n-am idee cum sa pui filmuletze.. Insa, imi pare rau de ziua de ieri din Buc. Am auzit ce a fost in trafic Azi a nins timid si aici. Nu se vede nimic pe jos, insa, e tare frig.

Mergi la inceput

La multzi ani, fericitzi Andrada!

Multa sanatate, succes la scoala, cadouri frumoase si o vacanta de neuitat!

Anto. sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii!

Noi suntem in vacanta de vineri. Am facut bradul, Bianca s-a bucurat azi si de prima zapada si s-a bulgarit si dat cu sania impreuna cu prietenii ei. Acum i-l asteapta pe Mos Craciun (la mine a venit deja de vineri cu cel mai frunos cadou: rezultatele la cele 4 examene date si pe care le-am luat cu brio) si vacanta in care vom pleca din 26 dec. in 2 ian. Din 4 ianuarie va mai merge o sapt la Hort si chiar atunhci isi va serba si ziua acolo. Cu colegii o vom face mai spre sf. lui ianuarie, la piscina, dupa ce eu termin si cu examenul oral, ca sa ma pot ocupa in linsite de pregatirea petrecerii!

Pe vacanta nu au teme, dar deja a citit o carte. In rest, a fost ieri la film cu o prietena, apoi a venit alta si a dormit la noi pina azi, dupa care am plecat noi la o alta prietena. Deci, relaxare, intilniri cu cei dragi............

Va dorim o vacanta de vis tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Multumim frumos Andreia.

Va dorim sa aveti sarbatori de vis, ninse de iubire si multe bucurii alaturi de cei dragi.

Craciun fericit!

Mergi la inceput

La multi ani , Andrada

Sa fii sanatoasa , sa fii optimista si sa ai noroc in viata !

April, sa va aduca numai bucurii deja domnisoara ta

Doresc tuturor sarbatori fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

In primul rand vreau sa va zic ca e tare bine in vacanta.

La Victor ultima zi de scoala a fost pe 18 dec., la mine ieri pe 22 dec.
Victor raporteaza in vacanta petreceri de Craciun cu prieteni dragi si lui si noua, odihna, citit carti, vizite la prietenul lui si prietenul lui la noi, joaca in zapada.

Maine mai facem ultimele retusuri si asteptam Mosul - Pere Noel.

Victor va primi carti.
Si un document scris de mine cu retete romanesti si traduse in franceza, caci pasiunea lui acum e bucatareala.

Apoi plecam in vacanta la munte, i-am inscris la ski pe amandoi copii.
Victor se joaca mult la Wii, mai face sport.

Noi am lasat picassa si am trecut pe dropshots pentru filme.

Craciun Fericit si Un An nou 2010 numai cu bucurii !!

April, La Multi Ani Andradei !!
Sa creasca mare, sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.

Cu drag,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Tii, de cind n-am mai intrat pe aici! Ma bucur ca mai exista subiectul. Am citit cite putin despre copilasi, ma bucur ca merg bine cu totii anul asta.
Eu am fost atit de suparata, ca n-am mai venit sa va bat la cap si pe voi cu necazurile mele.
Initial am avut noroc de o profesoara foarte buna, dar dupa numai trei saptamini de scoala au facut o clasa noua (cica erau prea multi copii) si au adus-o pe alta, care nu numai ca era mai nestiutoare, dar mai era si gata sa nasca. Deci dupa alte trei saptamini a plecat sa nasca si a venit inlocuitoare "pe termen lung". Cica! Dupa alte trei saptamini dusa a fost si aia, cica si-a gasit post permanent. Asa ca a venit alta, iar acum ca au mai trecut trei saptamini si-a terminat si ea misiunea si se pare ca se intoarce profesoara care a nascut, ca aici n-au atita timp liber dupa nastere.
Va imaginati cit de nervoasa am fost, m-am certat cu directoarea... In fine, m-am concentrat pe lucrul in plus de acasa.
Apoi Alexandru a avut gripa H1N1, alte emotii. Din fericire a facut o forma destul de usoara. L-am tinut in carantina (saracul) si noi nu am luat nicicare gripa.

Mergi la inceput