Clasa a patra, anul scolar 2009-2010

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nu am vrut sa opresc la jumatatea mesajului, nu stiu exact ce s-a intimplat.
Cu notele sta bine baiatul, a luat si locul trei pentru un proiect la istorie. A facut un film documentar de 10 minute despre evolutia avioanelor de razboi de-a lungul timpului, cu emfaza asupra celui de-al doilea razboi mondial.
Alt highlight este ca am descoperit ca are talent la scris baiatul. Am vreo doua compuneri care chiar m-au lasat masca. Scrie in termeni simpli, dar chiar te simti transpus in povestirile lui. M-am gindit la Cehov cind l-am citit.
Cam astea ar fi. Acum asteapta cu nerabdare Craciunul! A facut o adevarata obsesie pentru zbor si avioane. Are pe computer un joc "simulator de zbor" si viseaza la tot felul de add-ons pentru jocul asta. Nu i-am luat chiar tot ce vrea el, dar primeste memorie extra pentru computer (jocul asta e gigantic!), joystick sa fie mai usor de manevrat si am o multime de alte cadouri, ca m-a cam luat valul anul asta. In seara asta selectez ce primeste de Craciun si o parte le mai pastram si pentru alte ocazii. Ii dau sigur si un set de Lego, ca asta e alta pasiune de-a lui.
Va urez Craciun fericit voua si copiilor si mult succes in semestrul urmator. Sper sa ajung sa scriu si eu mai des.
PS Noi sintem in continuare participanti la Beestar. Mai folositi testul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ramonaj, ma bucur mult ca ai revenit printre noi si sper sa ramii aici. Mie tare imi place subiectul asta si cine scrie aici, asa ca ar fi pacat sa-l lasam sa moara.
Felicitari pt Alexandru. Chiar mi-ar place sa-i citesc cele 2 compuneri! Sper ca noul an sa-i aduca o invatatoare stabila si sa nu mai avetzi ghinionul de anul asta! Ma bucur ca a trecut usor peste gripa si ca nu v.a contaminat si pe voi. Pustoaica mai face gimnastica?!:-))

Cristina (cge), stiu ca ai mai scris tu ca Victor e pasionat de bucatarie! Sa vezi ce fericifre va fi pe nora ta cu un asa barbat Acum, lasind gluma la o parte, se stie ca cei mai buni bucatari sunt barbatii. La mine la scoala am avut un coleg care initial a fost bucatar, dar pt ca a avut mari si multe operatii la picioare nu a mai avut voie sa stea cu orele in picioare. Totusi, mai lucreaza cind si cind intr-un restaurant, ne-a gasit si acolo si la scoala si..........
Vacanta placuta si lui Victor si succes la ski! Si noi am avut in plan ski-ul pt Bia pe anul asta, insa, dat fiind ca exact de ziue ei pleca prietena ei la ski, eu reincep scoals i Bia nu a vrut sa fie departe de mine de ziua ei, am aminat pt la anul. Eu n-am voie la ski, dar pe ea as da-o. Oricum, am inteles ca e un sport care se poate incepe si mai tarziu (am o prietena care la 33 ani s-a pus prima dat ape ski-uri si acum e numai pe pistele dificile din Elvetia si Austria), cred ca nici la anul nu va fi f tarziu.

Ea se relaxeaza in vacanta. 2 zile a fost o prietena la ea (asta cu ski-ul) si a dormit aici, au jucat WII si s-au uitat la TV sau au jucat Nintendo si alte jocuri. Maine mergem la sora mea la masa, dupa ce, in noaptea asta parca vad ca va misuna dupa cadouri Pe linga cadourile din RO care sunt deja sub pom, ea va primi patine (asta si-a dorit cel mai tare si pe 6 ian. merg cu after school-ul la patinuar), DVD_uri si CD-uri audio ca ea numai asa adoarme seara ascultind povesti la CD player, jocuri si ceva de imbracat + o saptamina sper de vis, din 26 decembrie la peste 1200 km departare de casa.

Pt ziua ei isi doreste aparat foto digital, ca au toate prietenele ei si WII FIT PLUS. Aparatul am zis ca-l luam impreuna, Wii Fit Plus l-am achizitionat deja.

Dorim tuturor un Craciun Fericit si un An Nou 2010 cu multa sanatate si impliniri pe toate planurile!

Sarbatori Fericite!

PS Ramona, din pacate noi nu am mai avut timp anul asta de ex. alea la mathe, caci eu am fost zilnic ocupata cu scoala si examene (pe care le-am luat cu brio pe toate, asa ca la mine Mosul a venit de vinerea trecuta de cind am aflat rezultatele), mai am un hop in ianuarie, dupa care vrem sa le reluam, caci Bianca m-a intrebat destul de des cind le mai facem. (pb e ca eu trebuie sa-i traduc, altfel ar putea sa le faca si singura)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Craciun fericit!

Astazi s-a nascut Hristos

Astazi s-a nascut Hristos
Mesia chip luminos
Laudati si cantati,
Si va bucurati!

Mititel infasetel,
In scutec de bumbacel
Laudati si cantati
Si va bucurati!

Vantul bate, nu-L razbate,
Neaua ninge, nu-L atinge
Laudati si cantati
Si va bucurati!

Si de-acum pana-n vecie
Mila Domnului sa fie
Laudati si cantati
Si va bucurati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andreia ce scoala faci? Felicitari ca reusesti sa le faci pe toate.
Eu am invatat sa skiez in facultate si am facut o adevarata pasiune. Un sezon intreg n-am lipsit aproape nici un weekend de pe pirtii, am mers si in vacanta si furam cite o zi de cite ori puteam numai sa merg la ski.
Acum n-avem nici un munte pe aproape, n-am mai fost de multa vreme si cred ca nici nu m-as mai descurca.
Anuta e o zvapaiata, topaie cit e ziua de lunga. A invatat sa mearga pe doua roti cu bicicleta si e mare vitezomana. Am ajuns si la urgenta ca a cazut rau intr-o zi. Ma gindesc sa-i mai adaugam si inot, ca-i innebunita dupa apa.
N-am mai scris atita timp si acum nu ma mai opresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Craciun fericit si un an nou plin de bucurii si realizari !

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Craciun fericit si linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

La multi ani!
Sper ca ati avut un Craciun fericit, cu multe cadouri si bucurii.
Va doresc un An Nou cu sanatate si impliniri!

Noi intram in a doua saptamana de vacanta de vara si ne pregatim de clasa a 4-a. Raportul final a fost foarte bun. Mihai e fericit ca in clasa a 4-a va fi la invatatorul pe care si l-a dorit, si caruia i-a si spus, de altfel, in timpul programului de tranzitie, ca vrea sa fie la el in clasa. Cand l-am intrebat de ce vrea la acel invatator, mi-a raspuns ca la el au facut ceva interesant, nu au pierdut vremea.
Oricum, copiii mai au liber si toata luna ianuarie, dar vor sta singuri doar 2 saptamani.
Va doresc o vacanta placuta si odihnitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Va doresc un An Nou bun, cu sanatate, bucurii, fara nici o umbra sau necaz!
ma bucur ca topicul e pe prima pagina (Andreea ) chiar daca unele (adicatelea eu ) am chiulit la greu; am avut un inceput de an greu si am preferat doar sa va citesc, sa nu ma tot pling pe aici cu ofurile mele :((
Acum lucrurile par sa intre pe linie dreapta, Tudor s-a obisnuit cit de cit cu personalul (nou si total neexperimentat) si ne vedem de teme in ritmul nostru, incercind sa ignoram belelele si incompetenta invatatoarei si acompaniatoarei de anul asta; partea buna e ca nu e un an de debut de ciclu (aici ciclurile includ doi ani, anii impari fiind "inovatori" plini de notiuni noi si dificile, dupa fiecare urmind un an de sedimentare a cunostintelor; anul viitor va fi mult mai dur- de aceea e importanta invatatoarea- pentru ca la sfirsitul lui vor avea examenele de admitere la scoala secundara;
acum suntem in vacanta, a venit Mosul cu o multime de cadouri (masa de fotbal, abonament la clubul Pinguin pe internet, masina care sfideaza gravitatia, nintendo, etc) si profitam; ne mai vedem cu prieteni, iesim la filme sau zapada, incercam sa profitam si sa incarcam bateriile; de azi am inceput si ceva teme, doar sa nu-si iasa din mina , dar n-au fost proteste deloc, spre surprinderea mea.
Sa aveti o vacanta placuta, relaxanta si sa ne "auzim" din 4 ianuarie cu note bune si copii cuminti

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ana, ma bucur ca ai scris inainte de incheierea acestui an pt care vreau sa te felicit! Am citit si ma bucur enorm pt tine si sper ca vei trece cu mare usurintza examenele ptr treptele salariale:-)) Cit i-l priveste pe Tudor..........daca anul asta nu e unul de rascruce,. nu te mai enerva din caua invavatoarei. Sper sa aiba noroc in 2010 si sa avetzi numai rezultate bune!

Fetelor, mai stie cineva ceva de CristinaT si Oana?! Ca eu nu am mai vazut-.o de mult! Sper ca sunt bine amindoua si le mai asteptam la povesti!

Eu va doresc tuturor de la mic la mare un An Nou 2010 cu multa sanatate si realizari!

La multzi ani tuturor si sa ne reauzim cu bine anul viitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Va spunem si noi:"La Multi Ani in 2010 "
Sa fim sanatosi, sa ne bucuram de ce avem si ceva in plus !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput