Clasa a patra, anul scolar 2009-2010

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

La multi ani! Sa aveti parte de tot binele din lume, liniste sufleteasca, bucurii, sanatate, prosperitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

LA MULTI ANI 2010 si tot binele din lume.

Andreea mersi mult!
Ramona, so nice to see you here! te astept si in 2010.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nici nu-i 2010 si m-am intors deja sa va urez la multi ani, un an bun si mult succes pentru toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Un an plin de satisfactii si sanatate va doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

La multi ani pentru 2010! Un An Nou cu sanatate si plin de bucurii si realizari!

Noi sintem bine, sanatosi, ne bucuram din plin de vacanta Am fost la sanius, patinaj, filme, etc. Am avut si fost in multe vizite. La ski nu am ajuns inca din cauza ca vremea s-a stricat exact cind am fii putut sa mergem (a plouat in loc sa ninga ), dar spreram sa ajungem macar in week-end-ul care vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

La multi ani si tot ce va doriti sa se implineasca !

Sa vaeti copilasii sanatosi si studiosi!

Ma bucur ca v-am regasit, sper ca sunteti bine sanatosi, sper sa pot zilele astea sa citesc si eu din urma... nici nu-mi aduc aminte de cat nu am mai citit subiectul, m-am gandit la voi la inceperea anului scolar si ... imi pare rau ca nu am ami putut scrie.

Numai bine in noul an !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Lamultzi ani 2010 si numai bucurii si note bune!

Cu o zi intarziere.......

[blau]La multzi ani Victor de Ana71![/blau]
Sa fii sanatos. numai note bune si bucurii! Ana71 sa va traiasca si sa va umple sufletul de bucurii!

CristinaT ma bucur ca ai revenit, sper ca suntetzi bine si tu si Oana si asteptam vesti despre voi si ce atzi mai facut in ultiele luni!

Noi am revenit ieri dupa o sapt. superba la Barcelona. Am vazut un oras extraordinar si am avut o vreme superba (doar in prima seara a plouat putzin) in rest cca 18 grade. Aseara cind am aterizat erau -1 Gr. la Frankfurt, iar acum avem zapada de citziva centimetri.

De maine Bianca av merge in Hort pt ultima sapt. de vacanta de iarna.

Dorim un inceput de an bun tuturor copiilor care de maine reiau scoala si vacanta placuta celor care inca se mai bucura de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani cu sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

La multi ani Bianca!
Sa ai parte de tot ce poate fi mai frumos si mai bun in viata, sa ai noroc, sanatate si multe bucurii.
Andreia, sa-ti traiasca fata, sa creasca mare si ai ai parte doar de bucurii dupa ea

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

BIANCA

Andreia , sa-ti traiasca printesa

april ,ati inceput scoala ? Fetele mele aveau niste emotii dimi, de parca incepeau anul scolar

cristinaT, bine ai revenit ! nici noi nu am fost prea active anul acesta.

Mergi la inceput