Clasa a patra, anul scolar 2009-2010

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

La noi a fost super azi, soare si frumos. Am fost la coafor toata ziua cu fata dupa mine, apoi am pregatit pentru cele necesare pentru o mica petrecere. Sper sa nu vina vremea rea spre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Bucurati-va de vremea asta CristinaT. La noi viscoleste de azi dimineata si asa se pare ca va fi si maine si luni. Eu de 9 ani de cind sunt in DE nu am vazut asa iarna ca asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Luni o sa fie rau de mers la scoala. Mai ales daca nu ,merge transportul... poate te invarti cumva sa stai acasa cu fata. Ca in vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La noi dupa ce a fost destul de cald ziua acum ploua din nou. E foarte interesant numa organismul nostru sa l suporte azi au fost sigur pana pe la 15 grade maine vor fi in jur de 8 iar de luni un grad asta fiin valabil la mine in oras.

cristina-bucura te de soare ca maine poate apar ploile de pe la noi.

Am vazut ninsori la tv la stiri parca si in anglia daca nu ma insel.Cred ca e aiurea sa nu poti sa iesi din casa ta ma rog blocul tau din cauza zapezii..

Vreau sa va intreb daca v-ati vaccinat copiii impotriva gripei porcine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu nu am vaccinat. Alexandru a avut gripa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Nici noi nu ne.am vaccinat, desi la Bianca in clasa invatatoarea si inca 6-7 copii au avut gripa porcina, iar in scoala au fost ff multe cazuri. Ieri am auzit la radio spunind ceea ce mi-a zis pediatrul in octombrie, cind l-am intrebat de vaccin si anume, ca, daca te-ai vaccinat de gripa normala (si noi o facem anual) ajunge. Astia aici au ramas cu sute de mii de vaccinuri nevindute, cabinetele nu mai vor sa mai cumpere, iar producatorii se "tzin" de contracte, caci ei au produs si ce sa mai faca cu vaccinul:-((((

Pe aici s-au mai linistit apele cu gripa porcina, in oct.-noiembrie a fost tare rau, cca 100o cazuri/sapt.

CristinaT, sincer, daca nu va merge nimic, sun la scoala si nu o duc. Insa, nici ea si nici eu n-am dori sa se intimple asta. Acum circula tramvaiul iar, dar pt maine au anuntat iar ninsori.

Am vazut si eu stirile..........in Bulgaria au fost azi 20 grade, dar in vestul Europei ninge si iar ninge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Nevaccinati si noi.
Nici macar cu cel obisnuit de gripa desi eu sunt adepta vaccinurilor in general pe astea le-am sarit.

Ramona si Alina , bafta piticilor la concursuri

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumim mult de urari.

Referitor la vaccinuri h1n1, noi ne-am vaccinat toti 4. Si a fost ok, prima zi dupa mai aiurea, dar dup-aia a fost ok.

Am citit si noi despre iarna grea din alte parti, aici e frumos azi: soare, si s-a mai si incalzit. Pana acum nu e o iarna grea, decat o iarna normala.

Succes la concursuri !!

We placut,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

buna seara,

Nici noi nu ne-am vaccinat impotriva gripei porcine !
Dr. de fam. ne-a recomandat doar vaccinul sezonier impreuna cu pneumo 23 pe care le-am facut in noiembrie.

Sincer , pe mine nu ma sperie ,doar sotul meu este mai panicat.

Am visat eu sau a aparut si gripa ovina ?

andreia, ramona va doresc caldura

lala , am inteles gresit cred, fii-mea participa doar la evalauare in educatie si e tot sapt. viitoare -etapa a II-a.

mercedes , voi nu sunteti afectati de inundatii , nu ?

nb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri.
cge-vaccinurile la voi pentru copii sunt altele decat pentru adulti, ma refer la doze ,nu?

alina-suntem scapati de regula de inundatii desi ploua fff mult vb de oras in judet mai sunt locuri in schimb TM e afectata judetul ma refer foarte mul.

Mergi la inceput