Clasa a patra, anul scolar 2009-2010

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

La multi ani sarbatoritilor! Sa fie sanatosi, fericiti si plini de noroc!

La noi e totul ok, trebuie sa imi laud copilul ca s-a calificat la olimpiada de romana cu cel mai mare punctaj din clasa , sunt happy, astept pe 14 sa vedem ce face la cea de pe scoala, sper sa fie ok.
La matematica urmeaza testul de calificare si in februarie, daca il ia, faza pe scoala.

Bafta multa scolarilor!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

felicitari ! participam si noi
LMA pt tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna si ma bucur ca v-am regasit ca sunteit vesele si petreceti.

Imi cer scuze ca intru rar si ca nu apuc sa spun mai nimic... dar trebuie sa rezolv odata si odata cu calculatorul.

vreau sa urez cu mareeee intarziere
La Multi Ani Andreea ! sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa.

La multi ani Victor, sa cresti mare, frumos si sanatos.

Ma bucur ca aveti rezultate bune la olimpiada si Felicitari!, noi nu am avut olimpiada inca.

Fetelor de bobocei, eu nu cunosc nici una din aceste scoli.
PS: multumim de urari, am avut petrecere ieri, vom continua si maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Felicitari olimpicilor!

Ramona, tineti frigul acolo, nu-l trimiteti la nord

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multzi ani Lala_D si felicitari lui Bogdan!!!!

Ana, Oana si CristinaT va astept de Paste cu.........altceva decat miel, ca nu.-mi place......dar, nu a mea a fost ziua ci a fetei mele, Bianca Oricum, multzumim tuturor pt gindurile bune si le intoarcem si noi!

Azi a luat sfarsit vacanta de iarna si aici, de luni la scoala pina de Paste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Andreia scuze, am vrut sa zic Bianca... dar nu stiu ce-a fost in mintea mea. La ea ma gandeam... dar a iesit altceva. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Acum vazui ca am scris si eu teleleu, Andreea in loc de Bianca. Asa-mi trebuie daca scriu la ore la care ar trebui sa dorm!

N-am avut chiar -20, dar in noaptea asta vor fi -12. Nu se mai termina frigul, vreo trei-patru zile n-am atins nici macar zero grade.

Ana please-please ia frigul inapoi!
Saptamina viitoare ne intoarcem la temperaturi de peste 10C, nu mai am rabdare!

Mergi la inceput

Lala, felicitari pentru Bogdan.

Pe 22 are si Alexandru concurs de Spelling Bee. Mission impossible dupa parerea mea, are un listoi de peste o mie de cuvinte. Jumate din ele imi sint complet straine si mie! Macar isi mai imbunatateste vocabularul cu citeva cuvinte noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Fetele, nu-i bai, eu am inteles la cine v-atzi referit

Ana, cred ca ai trimis iarna in toata lumea. Ninge la noi si e mai rau ca in RO; adica nu circula nimic. Daca o tine asa (si asa am auzit ca va fi pe WE) nu am cum sa o duc 5 km pe jos pe Bianca la scoala
Aci, cum da un fulg de zapada, cum gata s-a paralizat totulSi pe bune ca nu i-a luat pe nepregatite, ca de vreo sapt. ne tot ameninta cu vreme de-asta. Am avut si noi -18 grade brrrrr Mi-am amintit de copilarie

Ramona, mult succes lui Alexandru la concurs si, pt mine, oricine participa e INVINGATOR!!!! Nu are decat sa-i foloseasca mai departe o astfel de experientza! Sa ne tzii la curent!

Victor si Antonia, distractie placuta maine la castel!

Mergi la inceput

Am scapat "doar" cu -9 grade.

Distractie placuta la castel, mi-l amintesc si eu din pozele Antoniei, e foarte frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Si la noi este frigul Bobotezei azi (cu 3 zile intirziere ). Acum sint -19, si cu vintul simti -24. Pacat, pentru ca este un soare superb si vroiam sa mergem la ski...Sa vedem daca ne facem curaj si ne ducem totusi. Iarna grea peste tot

Mergi la inceput