Burtici fericite de septembrie-octombrie (160)
Raspunsuri - Pagina 6
ramsan spune:
Aida suntem fete serioase, scriem, nu glumita.
Ia spune tu ca stii sigur: eu la 1000 mesaje trec de la stadiu junior la matur/senior?
Ramona
Tudor Gruia 33+
AMR 7 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
monica_dicut spune:
Am vorbit din nou cu Ralu, i-au rupt apa, e bine, vesela, in verva, e cu epidurala si rade la contarctii ca e tare distractiv cum se intareste burta si ea nu simte nimic .
A zis ca data viitoare ne mai suna sau ne da sms cand naste. Desi a zis ca are chef de povesti acum
SI Feteleeeeeee
GO RALU GO
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
aidaciolac spune:
iooooi deja vine?
haaaaai Raluuuuukuuuu
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
ramsan spune:
Tulibu iti promit ca maine vei gasi pe emailul comun ditai materialul despre anesteziile astea doua cu avantaje si dezavantaje si recomandari.
HAI RALU!! Vine... vine ... vine pe lumeeee si in viata voastra!
Ramona
Tudor Gruia 33+
AMR 7 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
carinablanca spune:
Felicitari Starchi
De emotie cand am incercat sa trimit mesajul l-am sters asa ca recompun.
Sa-ti traiasca bebelina!
SI cand ma gandesc ca te-am vazut in listuta cu acelasi DPN ca si al meu..........
Bineinteles ca am uitat ce am scris in celalalt, dar trimit as.
37+ cu
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramsan Aida suntem fete serioase, scriem, nu glumita. Ia spune tu ca stii sigur: eu la 1000 mesaje trec de la stadiu junior la matur/senior? Ramona |
la 1500 fatoooo , asa ca treci la butonat mai des
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
monica_dicut spune:
Ramo, acum sunt si eu direct interesata de info despre minunatele anestezii. Asa ca ti-as ramane pe veci indatorata daca ti-ai face mila de noi si ai pune pe mailul comun info-urile
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
cristina_ana spune:
Hai Raluca!!!!!!!!!!!!!!
Hai Stefan!!!!!!!!!!!!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 36+ cu ( Emma Ioana )
POZE