Burtici fericite de septembrie-octombrie (160)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

deci.... raluk, am avut dreptate, sunt total pe langa, cred ca ar trebui sa ma mai informez si eu, ca am ramas la stadiul de bustean

Ioana 30+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui tulibu

din cate am inteles eu, ar fi cam acelasi lucru, se fac in acelasi loc, si epidurala si rahianestezia, atat ca ori e o alta substanta ori mai adauga ceva. Cred ca te-am lamurit bustean!

Ioana 30+
bebe

rahi e diferita de epidurala. Dar epidurala pentru ceza cu epidurala pentru naturala cred ca e acelasi lucru, doar mai multa substanta, sa nu mai simti nimic.

Rahianestezia se face in alt loc decat epidurala. A dat Ramo cred un post foarte lung despre toate anesteziile.

31+

merci mult fetele pentru lamuriri...mi-e tare teama de moment

Uka, fericita 35+
Printesa noastra asteptata cu drag! Poze noi.

Daca bebe va fi sanatos, si tu la fel, eu cred ca vei uita orice, si vei ignora orice dureri!

Hai Ralu!

Hai Stefan!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Tulibu epidurala si rahianestezia sunt diferite prin locul in care se injecteaza anestezicul in coloana. La ambele amortesti de la jumatate in jos, dar rahidiana actioneaza mai rapid cu unele riscuri hemodinamice, epidurala actioneaza in timp, mai lent si esti mai stabila hemodinamic (adik nu tu palpitatii, tensiune oscilanta ... chestii de genul).

Daca e nevoie, voi trimite documentul pe care il am despre anestezii pe emailul comun. Este vorba despre sfaturile unui medic anestezist cu multa experienta mai ales in Franta.

Ramona

Tudor Gruia 33+

AMR 7 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Stachi bine ai venit!

Uka bine ai revenit!

Hai bb Stefan!
Hai Raku nastere usoara!

Monica ma bucur ca te-ai mai linistit si ca abia saptamana viitoare te intalnesti cu bb!

Fetele din pacate ma retrag si eu la.Asa ca ne vom auzi maine la

la toate si noapte buna!

Laura 30+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

vai de mine cat am de recuperat

hai ralucu

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Laura Ramonica mica face nani dejaca este cam tarziu...
Rares de exemplu sta cu ochii mari cat cepele, se joaca cu cuburile de construit (nu dati cu rosii ca doar azi naste Raluca si de aia stau eu, sta si copilul treaz)

Mai am putin si fac mia de mesajeeeee! ce va scrie oare acolo... voi primi vreo decoratie speciala??

Ramona

Tudor Gruia 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

GO RALU, GO!

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tulibu

deci.... raluk, am avut dreptate, sunt total pe langa, cred ca ar trebui sa ma mai informez si eu, ca am ramas la stadiul de bustean

Ioana 30+
bebe

Cel mai important e ca "stii ca nu stii" . Dar uite ce bine ne-a lamurit Ramo, deci am tinut eu bine minte cine ne spusese data trecuta.

Acuma m-a sunat Ralu!!! I-a rupt apa si contractiile sunt foarte puternice (dar ea nu simte nimic) si urmeaza sa vina minunea . A stat la povesti cu doctorita. Si am intrebat-o daca sta doctorita cu ea pana la sfarsit, si a zis ca sigur.

Hai Ralu!

Hai Stefan!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

ramsan ti-as fi recunoscatoare, nu de alta dar am ratat se pare momentul in care a mai fost un link, si sincer eram convinsa ca sunt cam acelasi lucru, nu stiu de ce. dar asta e, noroc ca nu trebuie sa imi fac anestezie singura ca cine stie ce as face.

Ioana 30+
bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Laura Ramonica mica face nani dejaca este cam tarziu...
Rares de exemplu sta cu ochii mari cat cepele, se joaca cu cuburile de construit (nu dati cu rosii ca doar azi naste Raluca si de aia stau eu, sta si copilul treaz)

Mai am putin si fac mia de mesajeeeee! ce va scrie oare acolo... voi primi vreo decoratie speciala??

Ramona

Tudor Gruia 33+

Poate faci mia de mesaje cand ne dai vestea cea mare despre Ralu!

Hai Ralu!

31+

Mergi la inceput