Burtici fericite de septembrie-octombrie (160)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Starchi, felicitari pentru bebelina ta!!! E o micuta luptatoare, sa dea DD sa fie mereu norocoasa si sanatoasa si voi sa va bucurati de ea!
Happy_uka, merci de informatii, o sa incerc si la farmaciile din alte orase, desi in mai se gasea si in Bucuresti, acum e problema!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 36+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Sunt curioasa daca lui Stefan ii place mai mult data de 19, sau cea de 20 august

Hai Ralu!

Hai Stefan!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Ramo, acum sunt si eu direct interesata de info despre minunatele anestezii. Asa ca ti-as ramane pe veci indatorata daca ti-ai face mila de noi si ai pune pe mailul comun info-urile

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Maine le gasesti acolo, promit solemn

Ramona

Tudor Gruia 33+

AMR 7 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

Fetelor, eu ma bag la somnic, ca ma simt cam rau, si maine ma duc iar la dr. Nici pe mama n-o vad atat de des, cat l-am vazut pe dr in ultimele 2 luni. VA pup si vorbim maine mai dupa nmasa.

Ioana 30+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

HAI RALUCA!

ce super tare e ca ne scrie in timp real!!!!

38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

starchi sunteti in lista

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

fetele, si eu ma bag la nani.
maine dimineaa merg la doctor, asa ca sa nu ma dati disparuta....
mi-e somn ca si azi m-am trezit devreme...si maine ma trezesc devreme....si ma mananca burta iar, de-mi vine sa ma urc pe pereti....

inca niste drace pentru raluca si stefan

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
AMR 6 zile - azi e ultima zi de miercuri ca 3in1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Nu mai suport sa stau si sa citesc si din acest capitol si sa nu fiu si eu in rand cu lumea.
Asa ca...nu stiu daca s-a intamplat minunea pana acum, dar...bag si eu o pentru Ralu De fapt nu numai una ci si speram sa treaca usor si repede.

Starchi ma bucur pentru vestile primite si de la tine si speram sa vina cat mai repede timpul sa va si jucati cu Rita, nu numai s-o admirati de la mica distanta. Sa fie papacioasa, sanatoasa si sa se faca mare.

Trimit si continui lectura... ca mie-mi da tot timpul fii-mea cate-un refresh la treburi prin casa...si ma apuca "orgasmul mental" cand scap cateceva pe jos si trebuie sa adun asa ca oricat m-as stradui, voi chiar daca sunteti la alergare usoara, eu bag joc de glezne...

Liliana, Andra-Maria & cu 30+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Lullaby acuma te-am citit din urma. Cum esti?

Tulibu noapte buna si fara probleme!

croco si mie mi se pare super ca in timp ce e in travaliu, Ralu se gandeste si la noi!

Hai Ralu!

31+

Mergi la inceput

techila somn usor si nemancacios de burta! Te asteptam maine cu vesti bune!

Hai Stefan!!!

31+

Mergi la inceput