Burtici fericite de septembrie-octombrie (160)
Raspunsuri - Pagina 3
raluk16 spune:
Dana multumim de capitol! sa fie plin de vesti bune!
Eu recunosc ca sunt cu calculatorul deschis sa vad cum sunteti si sa scriu vesti de la Ralu dar in rest, am facut azi doua ture mari de bulion si una de rosii cu ardei la borcan , bine a facut mami si eu pe langa ea. De aia am fost mai absenta de la alte discutii in afara de vestile despre Ralu scrise de Ramo si Moni
Moni vad ca ti-ai revenit bine de tot din stres, din moment ce deja te distrezi de magazinul nostru
crocodana ala e si dvd-ul meu, pare mai vechi si are 4 ore si ceva si 1.8 giga. E super!
Hai Ralu!
Hai Stefan!
31+
daciana.ilie spune:
noapte buna fetelor care s-au tirat la culcush !
tinem pumnii viitoarei mamici !
sa ma scuzati si pe mine, dar azi am depasit cu mult propriul record de a sta pe net si am cam hobosit , asa ca merg la culcush
sa auzim numai de bine! doamne ajuta!
daci
35+ cu Darius Alexandru
uve_got_mail spune:
Happy_uka, bine ai revenit!
Monica, ma bucur ca bebe mai poate astepta si ca sunteti bine!
Deci, asteptam un nou baietel!
32+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
Danutzu spune:
Salutare dragele mele!
In primul rand vreau sa ma alatur si eu incurajarilor pt Ralu !Doamne ajuta sa aibe o nastere cat mai usoara si un bebe cat mai sanatos!
Azi am fost la medic si am programat nasterea pentru data de 8 septembrie! Yupiii mai avem 3 saptamani :). Bebe are 3.3 kg si e ok.
Monica ma bucur pentru vestile bune, iti tin pumnii in continuare.
Pupici, noapte linistita!
Dana bebe de Carol 36+
danangie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Dana, sunt convinsa ca sunteti bine. Cat despre sistem... no comment, am ajuns a concluzia ca nicaieri nu e cum am vrea noi... nici nu stiu. Alessio ce face? Doarme? CUm mai esti cu moralul? |
Da, asa e...dar mi se pare ca un doctor in Ro e mai altfel decat aici.Aici....nu te urmareste ca-n Ro...nu-ti da nr lui de tel ptr nevoi.....
Alessio de cand i-a iesit a 4-a maseluta s-a mai linistit noaptea...numai ca acum nu dorm si am insomnii din cauza caldurii. Cu moralul.....cand mai bine cand mai rau....e si naspa situatiala mine......eu ar trebui sa ma mut...astia de la banca sunt 2 luni ca asteptam raspunsul daca ne da saunu credit...burocratia e de rahat...as vrea sa ma mut pana la sf lui sept dar sigur nu am sansa. Burocratia. Si cred ca ma prinde nasterea in apart asta cat o cutie de chibrituri......e tensiune mare in casa...dar o scoatem noi la capat.
DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
andraiulia spune:
Hai,Ralu!!!Sa nasti usor si repede!!
Eu o sa fiu pe-aici si abia astept mesajul de aparitie al bebelui Stefan...
A...si niste poze cat mai curand posibil.
Andrushca 36+
Sophie, my sweet baby
danangie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danutzu Salutare dragele mele! In primul rand vreau sa ma alatur si eu incurajarilor pt Ralu !Doamne ajuta sa aibe o nastere cat mai usoara si un bebe cat mai sanatos! Azi am fost la medic si am programat nasterea pentru data de 8 septembrie! Yupiii mai avem 3 saptamani :). Bebe are 3.3 kg si e ok. Monica ma bucur pentru vestile bune, iti tin pumnii in continuare. Pupici, noapte linistita! Dana bebe de Carol 36+ |
D-ne ajuta! Si cumnata mea are termenul pe 8 sept!
DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
happy_uka spune:
Am si eu o intrebare: epidurala este acceasi si in cazul cezarienei? sunt complet nestiutoare..poate fi doar aceeasi procedura?! uka=
Uka, fericita 35+
Printesa noastra asteptata cu drag! Poze noi.
raluk16 spune:
Noapte buna fetelor care merg la nani!
Danangie nu merge nimic sa mai racoreasca atmosfera? Ceva cearsafuri ude puse in geamuri, sa adie asa vantul prin ele... Imi pare tare rau ca si fizic iti e mai greu, si psihic exact acum se incapataneaza lucrurile si nu merg bine .
Moni clar mi-i iau, da aia mai ieftini, ca ala e un pret rezonabil cred ca am arata shic de tot
Hai Ralu!
Hai Stefan!
31+