Burtici fericite de septembrie-octombrie (160)
Raspunsuri - Pagina 19
monis5 spune:
FELICITARI RALUCA!!! SI BUN VENIT PE LUME BEBE STEFAN, sa de D-zeu sa fii sanators, fericit si plin de noroc
Neata tuturor
Lutoniana - ce faci azi? Am visat ca ai nascut... . M-am trezit cam incurcata... eu parca trebuia sa fiu in alt film... ala de nov.dec . Cred ca am intrat in filmul vostru...
monis 28
acum si cu poze
cristina_ana spune:
Raluk, de azi esti la loc de cinste in telefonul meu, pe tine te anunt cand nasc! Mi-a placut la nebunie cum ai fost tu pe metereze pe forum tot travaliul Ralucai si ne-ai tinut la curent cu ultimele vesti!!!!
Si Aida a fost super la nasterea Iulikai, dar ea are acelasi DPN cu mine, deci pica varianta asta!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 36+ cu ( Emma Ioana )
POZE
raluk16 spune:
Neatza!
Va scriu rapid inca un sms primit azi-noapte, pe la 2:22:
"Stefan s-a grabit sa ne cunoasca, azi la 1.30 a plans pt prima data. 2830 g, 48 cm, Apgar 9. Suntem ok amandoi"
Poate deja v-a fost transmis, nu stiu, din moment ce nu am citit inca. Banuiesc ca a transmis la mai multa lume. I-am raspuns la sms si apoi m-a sunat daca a vazut ca sunt treaza. Era tare fericita, tare tare fericita . Tot zicea cat e de frumos, si cat i se pare de micut fata de Adina, dar ca o sa-l faca ea sa creasca . Se masa pe burtica si abia astepta ora 6, sa-l vada pe bebe Stefan din nou. Ca il dusesera la caldurica, nu oxigen si din alea, doar caldurica. Era foarte foarte fericita. E ca un drog sa vorbesti cu o proaspata mamica fericita la telefon!
Citesc din urma si revin. A, a lasat oare cineva un caffe latte rece cu gheata pe aici?
31+
crocodana spune:
neata fetelor!
ce dimineata frumoasa si numai cu vesti bune!
Bun venit pe lume Stefan! Sa fi sanatos si cuminte! Bravo mami!!!!
si acum ar trebui scris jos in colt,..."aceasta a doua nastere in direct nu ar fi putut fi transmisa asa de frumos fara concursul unor fete minunate carora le multumim tare si pe care le imbratisam cu drag!"
toate mamicile de pana acum au facut ca nasterea sa para cel mai minunat si mai usor lucru din lume si sunt deja convinsa ca asa este!
38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
angelli spune:
Ce dimineata superba cu asa multe vesti minunate!
Bebici superbi si sanatosi cu mamici fericite!
Sa ne mearga tot asa!
Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis
Roxxy80 spune:
FELICITARI, MAMI RALUCA!!!!! BINE AI VENIT PE LUME, STEFAN!!!! SA FII SANATOS, NOROCOS, MANCACIOS SI NECOLICOS!!!!
Ce frumos ca vine Lisa acasa . De abia asteptam vesti despre intalnirea cu surioara cea mare.
Si la Universitar te externeaza cand are bebe 2 kilograme, cu conditia sa fie el sanatos, sa-l vada ca suge si ca ia in greutate.
Raluk, eu nu am citit articolul respectiv, dar vreau sa-ti spun punctul meu de vedere (de mamica care sta deja de 2 ani acasa si va mai sta cel putin 1 an). Eu sunt mandra ca am putut fi alaturi de Matei zi de zi si clipa de clipa in tot acest timp. Am plans si am fost mandra de fiecare evolutie a lui, am fost alaturi de el la durere, boala. Nu as da anii astia pt nimic in lume. Crede-ma ca au fost momente cand ne-a fost / si inca ne este cumplit dpdv financiar, dar ne-am chinuit si nu m-am intors la munca. O viata intreaga voi munca ca un sclav, dar momentele astea nu le-as mai fi primit.
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+
AMR 2-3 SAPTAMANI
Fragutza spune:
Neatza tuturor!
Raluca, felicitari pt bebe Stefan! Sa fie cumintel si sa va aduca numai bucurii!
Raluk, esti tare tare dulcica!
Baby
37+ Natalia
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta neata dau si eu o .. iara am pierdut actiunea de azi-noapte .. uff .. nu rezist fetelor .. ma doboara somnul .. starchi felicitari pentru bebelusa! sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata! am ramas paf cand am vazut ca ai nascut .. bine ca e ok piticuta! dar cum de v-au dat drumul din maternitate la 2000g .. eu stiam ca doar cand face bb 2500g ii da drumul acasa. raluk nu stiu ce a apucat-o pe alice nastase sa scrie asa ceva ... nu o recunosc .. oricum, foarte urat .. fiecare mamica decide ce e mai bine pentru puiul ei si cum e mai bine ptr familia lor. nu are dreptul nimeni sa te critice .. si daca stai acasa .. care e problema? doar ai platit si ai cotizat la stat ca sa-ti meriti banii, nu? camy eu am facut anestezie generala la prima cezariana si vreau sa-ti spun ca nu am avut nicio problema dupa aceea. nu m-a durut capul, nu am ametit .. totul a fost bine. stai linistita si nu-ti mai face ganduri negre .. da? sunt sigura ca o sa fie totul bine de data asta. sabina azi vine bebica acasica! ce bine! abia astept sa ne spui cum e cu doua bebeline .. mai ales mie .. sa stiu ce ma asteapta, mai ales ca erica e un pic mai mare ca eva. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
eu ma refeream la exact momentul cand iti revii...eu nu ma puteam misca deloc, eram constienta si nu puteam respira, nu puteam sa spun cuiva ca nu pot sa respir...nici nu puteam sa misc un deget, apoi am simtit cum ma dezintubau...brrrr...mi-e groaza...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
raluk16 spune:
crissbebe puiule, lasa-ne balta pana dupa cununie, nu te stresa tu cu noi, cu recuperat si din alea. Nu ma refer doar sa te stresezi numai cu organizarile, dar trebuie sa fii in forma acolo, si trebuie sa-ti faci somnul de frumusete
Camy si eu am avut doua anestezii generale. Pai sentimentul e, stii doar, ca parca a trecut o secunda de cand ti-ai inchis ochii pana i-ai deschis. Se poate sa-ti fie rau, sau nu, depinde de anestezist. Dar de ce iti face generala? Si cum adica te simti rau?
Sabina ce veste buna ne dai si tu . Oare in euforia asta o s-o tinem de acum inainte? Numai vesti bune? Doamne ajuta!
Uite ca si Nela ne da o veste buna!!! Succes la gasit un apartament perfect! Si te rog, e vorba de Ana manechina, nu Ana strutza
Uau, hatsumono multumim de descriere! Multe lucruri noi, de care nu stiam
Delia, Nela, Lucia, Selen, Aida, Melania, Ramo, Cristina, Croco, Raluca Multumesc mult, fetelor, ma emotionati de numa, a fost o mare onoare sa dau vestea!
Moni sa speram ca nu modifica nimic. Tinem pumnii sa iasa toate bine azi acolo!
Aida si tu tineai acolo de baricada, si Melania tot imi spunea sa nu adorm ca sta cu mine.
Melania chiar acum de ziua lui sa-l doara capul? Ce pacat... Insanatosire grabnica, pentru ca vei avea mare nevoie de el ! Auzi, oare n-o fi si asta un semn al nasterii?
Ramona eu am avut noroc ca al meu dormea . Am fost o echipa super, si vorba ta si a Luciei, si mie mi se pare ca avem o odisee minunata!
Elle deci sa nu ma simt o ratata din cauza a ceea ce a zis. Roxxy multumesc , asa ziceam si eu. Adica am impresia ca daca nu sunt un adevarat Einstein, sa raman asa in ochii lumii dupa ce nu voi mai fi, noi de fapt cu un servici de zi cu zi nu realizam lucruri extraordinare. Singurele minuni pe care le facem si raman dupa noi sunt copiii nostri!
Cristina ma voi simti onorata!
Acuma ma pun si eu sa pap . Ca si Ramo, trebuia sa intru intai pe aici, mai ales ca aveam inca un mesaj de la mamica pe care nu vi-l transmisesem...
31+
alecsxa0208 spune:
Neatza! dupa inca o noapte aproape alba,nu stiu cat mai rezist in stilul asta,si greul inca nu a inceput.
Am trait si eu retroactiv evenimentele de azi noapte.
FELICITARI MAMI RALUCA SI BUN VENIT PE LUME BB STEFAN!!
Cine se pricepe sa il puna pe bebicul nou venit in capul listutzei acolo ?
Mary07,pt sotziorul tau!
Bun venit acasa Lisa de Sabina
Luhtien ai parola pe PM!
Puteti intra pe emailul comun ca am trimis materialul ala despre rahianestezie si peridurala (epidurala), asa cum am promis de ieri.
Ramsan,te rog,da-mi si mie parola
Fetele care ati facut anestezie generala,mie mi-e groaza de faza cu intubatul,si cu de dupa.O fi chiar asa rau?
Azi vreau sa merg si eu la ultimele cumparaturi pt bb,si sa ma programez la ultimul consult inainte de "the big day"
Dar deocamdata ma mai bag la un si stau cu urechile bandajate cu rivanol,ca ma paste iar o otita dragutza care m-a chinuit si prin luna a 4-a si vad ca are de gand sa-mi dea iar tarcoale
37 sapt+ cu Irina Maria