Burtici fericite de septembrie-octombrie (160)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

no comment la articolul scris de Alice Nastase despre concediul de maternitate...
din cate inteleg, ea este mama care a fost nevoita sa renunte la privilegiul de a sta cu copilul acasa pentru ca de ea depinde bunastarea familiei...iar cele care stau nu-s neaparat mame mai bune ci mai norocoase ca are cine sa le intretina...dne ce aiurea suna ! cum i-o fi trecut prin cap sa scrie asa ceva?!

nu-s deloc buna la filozofii dar in lumea in care traim uneori suntem nevoiti sa actionam altfel decat ne dorim..dar de aici si pana a merge in extrema...
nu cred ca exista vreo mama careia i-ar conveni sa piarda momente importante din viata copilului pentru un loc de munca oricat ar fi el de placut si pentru "bunastarea familiei"..sigur ca de la un anumit nivel ai niste standarde la care nu iti e usor sa renunti...dar sa reusesti sa stai in ziua de azi acasa cu bebe 2 ani, sa te bucurii de fiecare clipa mi se pare cel mai frumos si mai minunat lucru! sa-l poti educa asa cum iti doresti, sa te simta acolo langa el ...sa nu depinda de o bona care il da cu capu de pereti sau care il lasa cu mucii in nas toata ziua...dar are tone de jucarii si tot comfortul material...
m-a enerveaza maxim parerile astea radicale si nu stiu daca mai sunt coerenta...asa ca renunt sa mai zic ceva...

38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Melania chiar acum de ziua lui sa-l doara capul? Ce pacat... Insanatosire grabnica, pentru ca vei avea mare nevoie de el ! Auzi, oare n-o fi si asta un semn al nasterii?

31+

Raluk ,ma doare burta de la cat m-ai facut sa rad...dar tot e de bine,ca e si asta un semn al nasterii Multi

Alecsxa,multumesc

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 38+, cu -Razvan

_

AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Aida, degeaba m-ai visat, nu vezi ca vin nasterile astea total pe dos?? cine vrea si e aproape de termen nu naste, si cine mai avea de asteptat, se grabeste.....asa ca si Luci poate sta linistita, ca vad ca o tot viseaza lumea ca naste

ia sa citesc si eu articolul cu concediul....banuiesc ca se pot pune si comentarii la el, nu? fetelor, dati un copy-paste la ce ati zis aici si pe blogul ei

Alecsxa, sa speram ca te ocoleste de data asta draguta de otitta...

Raluk multumim de vestile proaspete...cine se baga la modficat listuta?? eu dupa ce am patit cu capitolul nou, nu ma mai bag

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

offfffff...astia din Tg mures asa fac...anestezie generala..ca asa m-as baga la una locala...
Si imi este foarte frica...daca nici acum nu o sa ma pot misca, nu o sa pot respira...nu o sa pot spune nimanui????????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Hai sa ma bag intai la facut capitol nou. Dar sa stati cumintele, ca eu nu-s asa rapida ca Aida . Deci aici puteti scrie, dar dincolo numai dupa ce va chem . Vezi, Selen ca si mie mi-e frica de ceea ce ai patit tu?

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui septoct2009

161 va asteapta!

Raluk16.

Eu voi mai sta sa editez datele despre noul bebe. Intai voi calcula fix in cate saptamani era Ralu

raluk .. sterge tu capitolul tau .. facusem si eu .. cu modificari in lista si tot tacamul!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

va rog intrati aici caci e capitol cu modificari in listuta!

multumesc!

raluk pls nu te supara ..

CAPITOL NOU

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

si noi cu cine votam? hac

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Eu cred ca am apucat sa scriu la cel al Ralucai.....

----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Pana la urma puneti linkul final unde putem scrie?

----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput