Burtici fericite de septembrie-octombrie (160)
Raspunsuri - Pagina 18
ramsan spune:
Buna dimineata dragelor!
BUN VENIT PE LUME, STEFANEL! Sa fii sanatos si papacios, sa cresti usor si sa le faci viata zi de zi mai frumoasa parintilor tai!
Raluca, Ionut si Adinutza va doresc crestere usoara! Tie mami iti doresc sa te refacfi repejor, sa vina lapticul si sa te bucuri de cele doua minuni ale tale! Esti curajoasa si puternica! Bravo!
Eu marturisesc ca mi-am luat un perdaf de la husband ca iar stau pe net pana la ore ciudate asa ca a trebuit sa inchid totul si sa trec la nanitza asa ca am ratat momentul magic. Raluca, cu mult bun simt, nu m-a sunat saraca ca sa nu deranjeze cumva, dar daca o facea sigur intram sa va dau vestea.
Raluk16 ai fost minunata si iti multumesc ca ne-am completata atat de bine cu trasnmisia in direct a evenimentului. Este grozava odiseea noastra!
Ramona
Tudor Gruia 33+
AMR 7 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
ramsan spune:
Monica si techila tinem pumnii pentru voi astazi la controale!
Melania multi ani cu sanatate (mai ales fara dureri de cap) sotului tau! Poate vrea bebelina sa vina de ziua lui, ca sa ii sarbatoriti pe amandoi odata!
Sabina yuuuupy ce bucurie sa o aveti pe Lisa acasa! Crestere usoara va doresc!
Ma duc sa infulec cate ceva ca ma roade stomacul... dar era mai important forumul si nasterea lui Stefanel decat stomacul meu.
Ati baut cafelutza? Luati de aici un calda
Ramona
Tudor Gruia 33+
ramsan spune:
Luhtien ai parola pe PM!
Puteti intra pe emailul comun ca am trimis materialul ala despre rahianestezie si peridurala (epidurala), asa cum am promis de ieri.
Ramona
Tudor Gruia 33+
Ellenuta spune:
neata
dau si eu o ..
iara am pierdut actiunea de azi-noapte .. uff .. nu rezist fetelor .. ma doboara somnul ..
starchi felicitari pentru bebelusa! sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata! am ramas paf cand am vazut ca ai nascut .. bine ca e ok piticuta! dar cum de v-au dat drumul din maternitate la 2000g .. eu stiam ca doar cand face bb 2500g ii da drumul acasa.
raluk nu stiu ce a apucat-o pe alice nastase sa scrie asa ceva ... nu o recunosc .. oricum, foarte urat .. fiecare mamica decide ce e mai bine pentru puiul ei si cum e mai bine ptr familia lor. nu are dreptul nimeni sa te critice .. si daca stai acasa .. care e problema? doar ai platit si ai cotizat la stat ca sa-ti meriti banii, nu?
camy eu am facut anestezie generala la prima cezariana si vreau sa-ti spun ca nu am avut nicio problema dupa aceea. nu m-a durut capul, nu am ametit .. totul a fost bine. stai linistita si nu-ti mai face ganduri negre .. da? sunt sigura ca o sa fie totul bine de data asta.
sabina azi vine bebica acasica! ce bine! abia astept sa ne spui cum e cu doua bebeline .. mai ales mie .. sa stiu ce ma asteapta, mai ales ca erica e un pic mai mare ca eva.
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac 'neata! NelaM felicitari pt mutare , wow ce reguli pe acolo Aida ... 35+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Daa, doamne fereste sa ai de a face cu autoritatile chinezesti! Nu de alta, dar sunt inca comunisti, cu reguli foarte stricte...
Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!
carinablanca spune:
S-a nascut STefanel! Felicitari Raluca sa iti traiasca feciorul sa fie papacios si necolicos si sa iti revii si tu cat mai repede.
Felicitari Sabina. De zi o sa va simtiti cu adevarat ca o familie!!!
ati trecut peste ce era mai greu. Acum vine partea frumoasa.
37+ cu
mary_07 spune:
Ramona,
Camy si eu prima data am avut anestezie generala si m-am simtit f bine dupa....adica nah,eram mai chiauna de cap in primele ore,imi era f somn si n-aveam voie sa dorm 2 ore dupa,dar in principiu a fost ok
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 38+, cu -Razvan
_
AMR 5 zile
Ellenuta spune:
monica ce ai facut cu salteluta ptr patut? uite, am intrebat eu la babycomfort si au spus ca se poate face salteluta pe dimensiunea ceruta (asta ptr ca spuneai ca are dimensiuni atipice).
si eu am avut aceeasi problema .. patutul are 125/55 .. am luat o saltea de 120/60 si am taiat-o .. eu am din fibra cocos, tip sandwich .. vreau sa spun ca e super .. dupa 1 an si 7 luni de utilizare, nu s-a lasat absolut deloc!
uite raspunsul de la babycomfort:
"Stimata Doamna,
se poate confectiona o saltea la dimensiunea dorita de dvs. dintro saltea cu dimensiunea de 140 x 70 cm. Va recomandam sa veniti la showroom BabyComfort( detalii in pagina home), unde acest lucru se poate face gratuit.
Cu stima,
I.L.Serban
www.babycomfort.ro"
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
papa bun
aidaciolac spune:
mary_07 si techila wow amr 5 zile ... asta ca voi stiti , dar cine nu stie!? ...
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Ellenuta spune:
gata .. am schimbat semnatura .. ca bagam lumea in eroare .. 34+ ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
papa bun