Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 5
Gaza22 spune:
aa mi-am adus aminte ce mai vroiam sa zic
Kea si mie mi-a trecut prin cap aceeas idee si chiar am incercat sa vad ce parere are gaza despre titzi, si mi s-a rupt sufletul sa vad ca nu a uitat de tot despre ce e vorba acolo desi stie ca bibele e locul de unde vine papa acum. cred ca si eu ma mai simt inca vinovata ca nu am facut mai mult. Acum o strang tare la piept cand ii dau sa pape la bibe si incerc sa o tin cat mai mult in pozitita asta si sa ne iubicim. acesta e felul meu de a incerca sa mai trec peste remuscari. Pupici
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem trei lunite
Ayla21 spune:
Aris, pai eu mai stiu? Ca dupa unele progrese este chiar peste 6 luni jumate, varsta bilogica
Dar sa stii, si precizez, parerea mea, dupa tot ce am citit si eu, si am analizat din ce am citit, ca, desi are unul sau mai multi dintisori, nu poti spune ca nevoile lui sunt mai mari, referitor la introducerea alimentelor. Adica toleranta tot pt varsta lui ar avea-o, nu stiu daca ma fac inteleasa. De ex unii spun ca bebe alaptat se diversifica la 6 luni, iar unul care papa formula la 4 luni. Pai de ce? ca toleranta stomacelului la a digera alte alimente e aceasi. explicatia ar fi referitor la enzimele continute in laptele de mama, etc, etc... In fine, eu desi am inceput la 4 luni jumate, cu bebe alaptat exclusiv, am introdus alimentele tot in functie de varsta, adica ce se da dupa 6 luni, nu am dat mai repede, si ce se da dupa 7 luni, unde nu am ajuns inca, nu am introdus pana acum.
Mie una mi-a fost tare frica si de alergii, mai ales fiind prematur, si de asta nu am grabit-o cu nimic. Nu cunosc caz real dar am citit povestea unei mamici care a grabit bebelusul, si a facut o alergie alimentara de si dupa multi ani are cu el probleme la multe alimente, nu doar la cel care ii declansa alergia. Asta ne-ar mai trebui.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
Ayla21 spune:
Ah, Aris, am mai vrut sa iti spun, poti sa incerci pe www.photobucket.com cu clipul, ca si ei permit clipurile, dar pana la o anume dimensiune (nu stiu care). Dar e simplu sa-ti faci cont, mie mi se pare ca merge cel mic simplu din toate site-urile de upload.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
ADA1974 spune:
Salutare fetelor, care nu dormiti.
Am aparut si noi, dupa 4 zile la Salina si 5 zile la Sulina
.
Nu am apucat sa citesc tot din urma (de fapt am citit pe sarite: prima si ultima pagina de la fiecare capitol
), si multumim pentru urarile de Sf Marie
.
Ieri am facut si noi 5 lunite
, si azi am inceput cu sucul de morcov (nu am vrut sa ma complic in concediu, asa ca am amanat pana acum diversificarea). De vreo saptamana nu mai papam titi, numai biberon, dar e OK. In concediu a fost super, dar Sophia a reusit sa raceasca ieri, si azi am fost toata ziua cu mucisori si tuse
.
Am sa pun si poze in zilele urmatoare, si am una speciala si pt Ayla
.
Kea spune:
Va rog, imi trimite si mie cineva parola de la yahoo, am vreo doua carti si nu stiu daca le aveti deja sau ba. Daca nu, le arat Aylei si vede ea ce-i de facut.
4 luni
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ADA1974 Salutare fetelor, care nu dormiti. Am aparut si noi, dupa 4 zile la Salina si 5 zile la Sulina Nu am apucat sa citesc tot din urma (de fapt am citit pe sarite: prima si ultima pagina de la fiecare capitol .Ieri am facut si noi 5 lunite , si azi am inceput cu sucul de morcov (nu am vrut sa ma complic in concediu, asa ca am amanat pana acum diversificarea). De vreo saptamana nu mai papam titi, numai biberon, dar e OK. In concediu a fost super, dar Sophia a reusit sa raceasca ieri, si azi am fost toata ziua cu mucisori si tuse . Am sa pun si poze in zilele urmatoare, si am una speciala si pt Ayla .![]() ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).POZE |
Ada, am atatea mesaje in PM ca nu iti mai puteam raspunde. Trebuie sa fac ordine dar din ele trebuie sa salvez prima data... cam complicat pt ora asta.
Deci, multumesc ca mi-ai amintit, iti dau PM cand trimit (saptamana asta sigur).
Multumim ca v-ati gandit la noi!

Vreau mai multe detalii, te rog, cand ai timp, despre Salina. Ai bagat-o si pe Sophia la salina? Ca mucisorii pot fi o reactie.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui aris26 gata filmuletul ![]() 25 martie 2009 |
Ce mortal e!

Clar, va trebuie o cada mai mare, pt viitor.
Sa-i pup barbita, asa drag mi-e de Alexandros.

gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui aris26 gata filmuletul ![]() 25 martie 2009 |
Cool!!!
Asta e puiul tau? Nu pot sa cred ce inotator e!!!Sa il bag si io in cada pe Piton? Nu se ineaca?
Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Intru repede sa mai raspund la ce am citit si dupaia fug la nani ca sunt franta. Oli ma bucur ca ai ajuns cu bine la Deva si te inteleg ce simti cu codita dupa tine mereu. Incearca sa nu te enervezi prea tare si sa o mai fentezi atunci cand poti. Leeloo super pozele de la mare, abia astept sa mergem si noi Lysbeth superba camera m-am indragostit pe loc mai ales ca albul e preferatul meu, iar tu esti fffff talentata la desen cand o sa am nevoie te chem si la mine gigelica super filmuletul. Pitonasul e o dulceata de baiat, iar eu m-am indragostit de vocea ta, ai o voce asa calda si dulce, se vede ce mult iti iubesti puiul. O sa fie un baietel ff fericit! Mai vroiam sa mai raspund cuiva dar am uitat pupici si mai vb maine. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem trei lunite |
Pupam 2 gaze frumoasa
Abia astept sa ne cunoastem personal...ca in poze ne-am tot vazut!Sa stii ca vocea e departe de cea reala...

Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

am incercat pe alte site-uri dar nu il primeste, poate pentru ca e facut cu un program demo...habar nu am. picasa 3 s-a instalat automat in greaca asa ca ma chinui groaznic. sotul se uita la meci deci nu are rabdare sa ma ajute
Sophia-Maria (18.03.2009) si
Ana-Gabriela (12.02.2005).