Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Doamne, in ultima vreme ma grabesc sa va scriu si tot fac mici greseli de ortografie...si de fiecare data imi zic: sigur fetele astea ma considera falfabeta...iertare la aceasta ora tarzie din noapte...

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Neata!
La multi ani sarbatosritilor!
Kea imi pare rau pt cate necazuri ai avut, dar asa cum ti-a zis sotu era important sa fi si tu bine pt bebe, nu iti mai face procese de constinta,important e rezulatul nu? Pupam Keutu si pe mamica lui.
Dyana si eu patesc la fel cu Darius, cand mananca,...acum ziua suntem in greva mancam numai noaptea. Aprop e super mutunelul.
Nu stiu cine se palngea ca se trezeste bb noaptea..al meu se trezeste din ora in ora..trage 5 min si peste o ora iar sunt chiauna de somn...da ce sa ii fac.
Bubu bine ai venit pe la noi..mumoasa bb.
Ayla Clau pt povestioara si pe Luana iar. Inteleg perfect notiunea de renovare...noi schimba centrala, tevi calorifere, etc...deja mi-e scarba cand vad ce am in casa...si cand vine curatenia sa te tii.
Gigilica pap pitonu...e mortal...of ce rau imi pare ca nu il vad la munte....
Aris de clip de cand il asteptam.... e mortal Alex

Asa ma plangeam ca nu mamnca fimiu si ca a luat doar 20 gr, revin si zic ca tot nu mananca si a scazut in greutate..am sunat dr si a zis sa mai asteptam o saptamana si daca nu isi revine sa facem analize.
Ce dor imi era de spitale ....sper sa fie doar o toana totusi.
Ma duc ca s-a trezit...

super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)

http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Joannna tu ar trebui trecuta pe lista mamicilor eroine.
Chiar daca am avut asa o sarcina, o nastere si apoi statul in spital pana am avut si eu bebe adevarat, dar apoi am intrat incet in normalitate. Nu stiu cum rezisti si cum reusesti.
Doamne ajuta sa fie bine Darius si sa intrati si voi cat mai curand intr-o viata normala. (ca acum numai renovatul iti lipseste pe cap).

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Joannna tu ar trebui trecuta pe lista mamicilor eroine.
Chiar daca am avut asa o sarcina, o nastere si apoi statul in spital pana am avut si eu bebe adevarat, dar apoi am intrat incet in normalitate. Nu stiu cum rezisti si cum reusesti.
Doamne ajuta sa fie bine Darius si sa intrati si voi cat mai curand intr-o viata normala. (ca acum numai renovatul iti lipseste pe cap).

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

HE HE nu sunt singura "nebuna" de pe aici.
Parca ziceai ca te bagi la .
Eroina e mult spus....sunt altele care trec sau au trecut prin mult mai multe..in frunte cu tine.
Acum m-am obisnuit cat de cat nu mi se pare ca fac nu stiu ce mare lucru..oricare ar face la fel..atat doar ca lipsa de somn incepe sa isi spuna cuvantu.
Pt moment ii multmesc lui Dumnezeu ca bb e cat de cat bine si nu avem probleme iremediabile.
Cu renovarea nu am avut incotro, s-a stricat centrala si era musai...iar cu ocaia asta am scimbat caloriferele si tevile ca nu imi placeau ..si mobila in bucatarie si gresia si faianta in una din bai ..si etc ca cine n-are de lucru isi face
Am chef de vb ca astept urmatoare trezire..

super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)

http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali
Fetelor care le dati formula bebelusilor, cam cat mananca la o masa? De cate ori pe zi? Daca le dati cereale cate cupe le puneti si la cate mese? O gramada de intrebari.

1-Isabella pe langa san mai mananca 120ml formula
2-are 5 mese pe zi + 2 supturi pe noapte
3-la inceput dadeam 1 masa pe zi(acum ii dau 2).Isabella accepta astfel cerealele(la 120ml apa):
-cele cu lapte: doua linguri rase de cereale si 2 masuri de lapte
-cele fara lapte:4 masuri lapte si 2 linguri rase de cereale

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

a papat cu lingurita piure de supa..legune..i-a placut tare mult..mai mult k marul cu branzica..si apoi i-am dat la bibe zeama in care au fiert legumele..a baut 30ml si a adormit..cand se trezeste ii dau laptic..cat o mai vrea sa bea.
mai face vreuna din voi asa? supa cu lingurita apoi zeama?

pun poze de la mare:D

Eu ii fac piureul cu zeama de legume nu-i dau separatII place f mult.
Ieri am facut vaccinul de 4 luni si cantarul.Are 6,300kg ;62cm lungime-a luat 800g dupa inceperea diversificarii

Pentru a sta doctorita linistita mi-a dat trimitere si la alt medic pentru o evaluare(deoarece exista diagnosticele lui Bodo-care nu-s genetice,dar ...)Eu una-s multumita isi tine capul ,sta f bine pe burtica,e f prezenta si o iubesc de mor

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Ma tot uit pe poze si mi se pare ca aveti niste copilasi luuungi, lungi de tot. Cam cati cm aveti? Noi, doar 64.

mami de Silvia Ioana

Noi doar 62 cm. Cred ca e cea mai micuta la inaltime inca.

Noi tot 62cm dar mi se pare normala lungimea

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

pe numeleD-na de la Deva care a retinut toata pensiunea

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Buna ziua mamici!!!
Azi am fost la med de familie si mi-a dat sa fac n'spe analize, m-am plans de ameteli si mi-a dat Maltofer 1/zi, m-a laudat ca am luat doar 10 kg(si med gineco ma balacareste mereu), mi-a mai zis sa iau elevit ..da ma mai gandesc..etc

beleaua mare:
Ajung acasa, imi spune mama sa-i cer lu nasa oala cu presiune, sa fiarba si ea o gaina batrana de vreo 15ani....pun eu la fiert..si ma pune drak sa umblu la surubelul cu presiune.....si-n urmatoarea secunda am avut fantana arteziana cu grasimea pt supa mea...am reusit sa apas pe el(dupu vreo 3min) fara sa ma ard prea rau .....scoate gaina dupa ceva timp..face mama supa mea...ma roaga sa-i mai pun o data gaina la fiert ca vrea sa manace totusi carnea...drace....pun gaina iar....dupa 40 min opreste mama focul si-mi zice ca se duce sa stea un pic in pat....si ma pune drak sa umblu iar la oala...de data asta la capac.....mai si cand apas pe maner ...bubuie si tot aburul ala si presiunea pe mana mea....am paralizat de durere....am stat cu mana in gheata si creme si am plans 3 ore ....abia acum mi-a trecut..

27+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

UFFFFFFFFFFSiminina sper ca sunteti bine acum

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Ma doare burtica... Ce bine a mai fost 1 an de zile fara griji si dureri menstruale...offf, credeam ca sarcina o sa aduca o schimbare in bine, dar vad ca e a 2-a luna si nimic interesant... Mai mult decat atat...cand credeti ca imi vine luna viitoare??? Cine ghiceste???

E posibil sa-ti vina dupa ce nu mai alaptezi deloc sau luna viitoare,nici mie nu mi-a venit dar poate sa nu vina caci mai am de gand sa dau tzatze

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput