Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Ayla, a fost OK la salina (Prahova), am pus cateva poze (acum se incarca - sper sa mearga), am vazut un fluture albastru superb. Ne-am intors miercurea trecuta si vineri am plecat la Sulina . Mucisori sunt ori de la briza, ori de la curent . Nu am apucat sa citesc din urma .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetelor, sunt in urma rau ci cititul dar am si eu o dilema. vitamina al meu a inceput parca sa nu se mai sature cu humana1. in mod normal ii fac 180ml apa+6masuri lapte ies cam 200ml de lapte. nu ii ajung si mai fac 60ml apa+lapte. deci mananca vreo 250ml minim per masa. o sa-mi manance urechile...pe humana 2 scrie clar de la 6 luni....cereale mi-e frica sa nu se ingrashe....ce sa fac ce sa fac

am citit o gramada de mesaje frumoase referitoare la delifinul meu si va multumesc mult

mama denaturata ce sunt, a adormit in masina asa ca l-am lasat in scoica cu ushile deschise la mashina si eu pe calculator in camera de alaturi cu usile deschise....sunt cu capul?

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Ok, deci o sa incerc si eu branzica magica din lapte praf. Ce lapte praf sa iau, avand in vedere ca avem 6 luni jumate. Ca firma si ca etapa de varsta. Astept raspuns cat de repede se poate. Thanx!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele va trimit ceva..

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/27377/Daca-inghit/1.html

Posibil sa aveti dureri de burta dupa ce cititi!!!!

27+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Fetele va trimit ceva..

27+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

La inceput m-am intrebat de ce sa ne doara burta, doar n-o fi Simina atat de conservatoare de n-a facut niciodata sex oral... pana la capat.
Apoi mi-am dat seama de ce sa ne doara burta. De ras!
Simina, dar mie imi plac ochii verzi.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Fetele va trimit ceva..

27+ cu Maya Andreea

bebe

La inceput m-am intrebat de ce sa ne doara burta, doar n-o fi Simina atat de conservatoare de n-a facut niciodata sex oral... pana la capat.
Apoi mi-am dat seama de ce sa ne doara burta. De ras!
Simina, dar mie imi plac ochii verzi.

pai ce sa-ti spun??..SPOR LA TREABA!!

27+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

aaaaaa....apropo de "simina"........ pentru cine nu stie ..ma numesc Mariana.....asta pt "Marea intalnire" ca as vrea sa ne stim pe nume nu pe nikname...plus ca sotul meu nu suporta numele Simina

27+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

Neeee, Simina, nu functioneaza. Eventual cum zicea Don Luciano, daca tin carioca in gura.
Oricum e beton subiectul, chiar subiectul anului. Mai stiu si eu doua pe nu stiu ce site-uri (eram si eu mai mica pe atunci). Una era speriata ca a inghitit si se temea ca e insarcinata. Si altul (un el) care-si bagase un castravete in dos si se temea sa nu fi facut sida.

Mergi la inceput

I-a sa vedem...mi-am schimbat titulatura!!!!!!!
Se vede bine???

27+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Ayla, ti-am trimis PM referitor la Salina, am pus si poze, si:
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true#5372095051914857186

Mergi la inceput