Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Bogdana, da pe asta il stii? Doamne, mi-e rau! Cum poate fi atat de inconstient?
Clipul ala socant ce l-am pus de dimineata l-ati vazut?

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

il stiu de mult pe asta

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Anunt mare raru a servit azi cu deosebita placere suc de morcov. Eu cred ca, copchilu nu manca ca nu avea scaun de 300 lei.....

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Super!
Bravo Raru!
Asa mami, mai lasa supa aia, ca noi avem copii de 2009.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

bravo raru...
mami treci direct la sarmale..ca e in trend
vei vedea ca va accepta mai usor dupa cateva zile si sucul de mar

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

fetelorr sunt rupta!! dupa ce in ultima luna va ziceam eu ca a inceput sa se trezeasca de 2-3 ori pe noapte aseara bebelina a ajuns la treziri din 2 in 2 ore chiar si la 1 ora sa pape cate putin laptic iar eu nu mai pot
voi cum reusiti sa-i faceti sa doarma mai mult noaptea ca la noi parca e din ce in ce mai rau off , oare la noapte mai are rost sa incerc sa dorm?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

sunt 2 explicatii..ori nu se satura..ori e agitata ca ies dintisorii...

Poze gemeni

Povestea noastra

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Anunt mare raru a servit azi cu deosebita placere suc de morcov. Eu cred ca, copchilu nu manca ca nu avea scaun de 300 lei.....

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Sigur asta era motivul

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Monica, ma gandesc ca nu ai reusit sa vezi mesajul meu de mai sus...Vroiam sa stiu si eu cum v-ati descurcat la mare, caci nu am reusit sa mai intru pe forum sa vad ce ati facut...

Si noi am fost la mare si a fost super! Imi era frica, ca bebe va face urat la noul mediu (pensiune) si ambianta (mare), de aceea cazarea n-am achitat-o de la inceput pentru tot sejurul. Dar bebe s-a adaptat foarte bine, dormea la plaja in sunetul valurilor sau se juca cu noi, noaptea in patul mare intre noi (eu ce ma mai trezeam sa ma uit daca nu da tati peste el), baita sub dus, bebe la tati in brate si eu il spalam, daca mai caram si carucior, patut, cadita, oale (pentru fiert apa de baita si sterilizat biberoane) dupa noi innebuneam, il hraneam cu san si cateodata biberon, puneam 4 doze de lapte praf in biberon si 120 ml apa fiarta fierbinte in termos si le amestecam la plaja sau la terasa unde il prindea foamea. Diversificarea inca nu o incepusem, iar cerealele am inceput sa i le dau dupa ce ne-am intors, ca sa nu ma complic in vacanta. Pe drum a fost OK, l-am pus pe tati la volan iar eu m-am asezat in spate cu el, dormea in scoica sau se juca cu mana mea, cand ii era foame il puneam la san. De cateva ori am oprit ca sa-l mai scot afara la aer. Atunci i-am dat prima oara apa, (Humana, multumim Ayla!), la sete a baut, dar dupa aceea n-a mai vrut..

Elena, mami de bebe Ianis (04.04.2009)

Poze la:
http://picasaweb.google.ro/Ela783/PicasaElenaTurcanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Monica, ma gandesc ca nu ai reusit sa vezi mesajul meu de mai sus...Vroiam sa stiu si eu cum v-ati descurcat la mare, caci nu am reusit sa mai intru pe forum sa vad ce ati facut...

A! si am uitat! Stateam pana la max. 12 la plaja si mai reveneam dupa 4. Iar pe el tot timpul l-am tinut sub umbrela. Si ca sa fiu sigura ca nu se arde pe drum spre/de la plaja, il dadeam cu creme de protectie FSP 50+ de la Klorane speciala pentru bebelusi, iar pe cap obligatoriu palariuta.

Poze la:
http://picasaweb.google.ro/Ela783/PicasaElenaTurcanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Hm treaba cu saturatul nu cred ca este pt ca din 100ml in biberon papa 40-50 si gata ,nu mai vrea, adoarme imediat la loc cum o pun in patut si peste 1-2 ore se repeta povestea (asta noapea ). pana sa adorm eu se trezeste dinnou...

Cu dintisorii ce sa zic de 1 luna tot trage de gingii si baleste la greu dar...inca nimic la orizont. Pediatra s-a uitat marti si zice ca inca nu apar.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Hm treaba cu saturatul nu cred ca este pt ca din 100ml in biberon papa 40-50 si gata ,nu mai vrea, adoarme imediat la loc cum o pun in patut si peste 1-2 ore se repeta povestea (asta noapea ). pana sa adorm eu se trezeste dinnou...

Cu dintisorii ce sa zic de 1 luna tot trage de gingii si baleste la greu dar...inca nimic la orizont. Pediatra s-a uitat marti si zice ca inca nu apar.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

alina curaj, si mutzunelu' meu a facut la fel vreo 2 saptamani; nici urma de dinti, nici o schimbare fizica, nici o schimbare la caca.... pur si simplu nervi ziua intreaga cu maraieli si crize de plans si stat numai in brate, si papa noaptea la o ora; sper sa dureze mai putin la voi, ca eu dupa 2 saptamani ma taram efectiv prin casa; nici la plimbare nu am putut sa ies 2 zile; dar uite ca in a treia saptamana a mai rarit-o, mai prindea 4 ore de somnic seara-noaptea, mai statea ziua o ora-2 fara maraieli... si am progresat incet incet si am revenit la bebelusul fantastic de simpatic; azi nu am simtit ca am copil; a stat cumnatelul meu cu el vreo 2 ore si a ras p[ustiu non stop; in rest a stat absolut cuminte, s-a jucat, a zmotocit tot ce a gasit; la noi doar vreo 2 ture de 15 minute maraie pana adoarme ziua la mine in brate (ca altfel nu vrea ziua, doar eventual la tzitzi)
asa ca multa rabdare, o sa treaca si asta, si eu simteam ca cedez, ca e greu cand nu esti obisnuita sa te treaca dintr-o data la programul asta; te inteleg perfect, o sa cam fi zombi vreo cateva zile

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

Mergi la inceput