Gravidute prin FIV (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata,
Raluca 4 sept. nu este asa departe iar bebita ta este super ok la 3000 gr acum.
Evy, daca imi aduc bine aminte, tu ai zis ca nasti la Euroclinic, atunci nu iti trebuie mai nimic ptr.spital, de acolo primesti totul
Ellanik, foarte frumos ce ati filmat, ma bucur ca sunteti bine si sa dea DD asa sa fie pana la capat .
Hepilica bafta maine la dr., sa vii cu vesti bune.
Castelana sa ai si tu o sapt. placuta
Eu azi la 14,30 merg la dr., sunt tare nerabdatoare.
Fetelor o intrebare, am citit undeva insa nu mai stiu unde, ca se gasesc tampoane speciale ptr. lohii, stie cineva ceva despre acest subiect?
Va pup si va urez o sapt. linistita.

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Many bani eu am folosit in primele trei zile tampoane de la seni ..de fapt seamana cu un pampers mai finutz...nu se cunoaste..si sunt pentru incontinentza dar medicul a zis ca le pot folosi lejer....si chiar au fost bune...numai ca eu am trecut la tampoane obisnuite...foarte repede adica luni...operata fiind vineri....

tu faci cum vrei....otifolosi si vata de fapt depinde unde nasti....

Madalina de minunica Eva-Maria

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, doamnelor!

Many, trebuie sa intrebi la spital ce poti folosi, sunt unele unde numai vata e acceptata. Eu am luat si vata si ceva tifon si mi-a adus sora sotzului meu din It ceva tampoane speciale de la chicco.

Cu greutatatea la unguroaica sunt linistita, spuneam doar ca in 2 saptamani a luat 200 de gr si mi s-a parut putinel. Dr era insa relaxat. Chiar ma gandeam ce fain e sa ai incredere in dr, nu-mi mai bat capul cu nimic, daca imi zice ca e ok, il cred. M-am mai dus de vreo cateva ori la el, imi tremurau gladiolele de diverse griji si incepea, impreuna cu sotzul meu sa glumeasca de plecam de acolo ca o floare.

Si mai raportez o saptamana

Baby

38+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Many bani bafta la eco, sa vezi ce vesti bune primesti azi, e scris in stele!!!!

Ralu, felicitari pentru semnatura, imi place!
bebelina Natalia e marisoara si sa vezi ca o sa fie mine, mai e un pic pana la 4 sept, sa zice o saptamana, nu umblam cu fractiuni, da?
E fain ca ai un dr in care ai incredere si te linisteste, e foarte important, ce bine ca ai avut noroc sa-l gasesti! Sa stii ca mi te inchipui cu gladiolele tremurate, si apoi cum il vezi pe dr pac le trece. Bafta si aigrija de tine!!!

Ellanik, astept semnatura noua, cea asteptata de toate in primul trimestru!
Bafta la stat cioc in cioc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Castelana care semnatura?Aceea cu o anumita culoare a caruciorului???Hmmm!Eco mai am pe 26 sept insa o sa mai mergem sa vedem bebelul pana atunci.Iti dai seama ca imediat ce aflu va anunt.
Pupici la toata lumea .
Raluca felicitari unguroaicei pt disciplina.
Many iar incepi cu emotiile?

12+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Castelana care semnatura?Aceea cu o anumita culoare a caruciorului???Hmmm!Eco mai am pe 26 sept insa o sa mai mergem sa vedem bebelul pana atunci.Iti dai seama ca imediat ce aflu va anunt.
Pupici la toata lumea .
Raluca felicitari unguroaicei pt disciplina.
Many iar incepi cu emotiile?

12+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Draga mea, semnatura de 12 saptamaniiiiiiiiiiii!!!!!
nu ai schimbat-o azi? asa mi se pare, daca nu... scuze, oricum felicitarile le mentin!!!

te pup

castelana fericita 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

salutare . o saptamana minunata va doresc.
eu am inceput-o cam apatica, nu sunt in apele mele .sper sa-mi treaca

Raluca felicitari pt noua saptamana . mai ai un pic pana pe 4
Many , era la inceput atunci . Medicul meu lucreaza la Elias si acolo voi naste . de aceea o toto intreb pe Raluca diverse
astept vesti de la eco, insa cu siguranta totul va fi perfect .
Castelana, Ella, Hepilica
Eumada cum te simti ? ce face micuta Eva ?

nu mi-au iesit inca analizele , cred ca mai aman vaccinul pe saptamana viitoare . off ma tin mai mult in emotii .

Evy 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

many_bani, si eu am folosit tot tampoane de la seni in spital, e ok iti dau voie la filantropia cu ele, in a 3a zi am trecut la cele normale iar acum imi mai pun doar un protect slip care de multe ori este curat toata ziua...la cezariana mai lejer cu lohiile.

ralu, felicitari pentru inca o saptamana !!! este foarte bine unguraoica ta acum la 3000 gr, eu am nascut-o cu atat si a fost in regula...vb dr meu cand ma stresam pentru ca nu lua buburuza in greutate am vazut niste postalai la 4000 gr...

castelanac, noroc cu mama ca se ocupa cu tot ce mai trebuie facut in casa...
Eu, exclusiv cu buburuza care azi noapte de la ora 1-4 s-a chinuit saracuta cu durerile de burtica de nu mai stiam nici unul ce sa-i facem...o pasam de la unul la altul si dupa ce a obosit a adormit scancind in somn de durere...si cand ma gandesc ca la unii dureaza pana la aprox 3 luni...ma apuca disperarea
Dar trecem noi si peste asta ...

Klu mami fericita de Maria-Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ellanik emotiile fac parte din mine, asa sunt eu, uneori pot sa le controlez, alteori nu.
Evy, pai daca ai schimbat spitalul, atunci trebuie sa-ti faci temele, mai bine zis, sa te inspiri de la Raluca, eu asa am facut cu Klu, am zapacit-o cu intrebarile mele, noroc ca ea a fost foarte rabdatoare cu mine.
Mada multumesc de raspuns, chiar asa se numesc "tampoane"marca seni?
Klu , spune-mi te rog, ai folosit chilotii de unica folosinta? sa stiu daca imi cumpar.
Castelana multumesc de urari, da a fost ok la echo. va povestesc imediat .
Bebeloiul meu este intors cu capul in jos, cu spatele spre dreapta si ce simt eu miscoteala in stanga, loveste cu piciorusele. Toate masuratorile sunt ok, pastreaza avansul, care azi a fost de o sapt. si 2 zile si are 1589 gr. Dr. a zis ca este bine dar ca trebuie sa tintim 37 sapt.ptr. a nu fi prematuri. Nu mai inteleg nimic legat de placenta mea, in sensul ca azi a avut gr. 2 ceea ce "cica" este bine ptr. varsta pe care o avem, este tot jos dar a eliberat orificiul cervical, deci nu este cazul de previa. Am discutat iar de nastere si dr. a zis ca sa mergem pe cezariana, eu care cochetam din ce in ce mai mult cu nasterea naturala. Azi a fost zi si de analize, ptr. streptococ, ce o mai fi si asta, joi am rezultatul. Urmatoarea echografie pe 14 sept. si apoi din 2 in 2 sapt, cat o mai fi
Bineinteles ca azi am primit iar un "porc" gras pe fisa de gravida, m-a certat ptr. kg. insa am adopat tactica lui Klu, am bagat capul in umeri si am zis ca atat am putut face.
Ca asta a fost ziua de azi, sunt linistita acum, dar vorba sotului, pana cand?
Va pup.

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

many_bani, felicitari pt eco super buna. bb e ok, asta e cel mai important. hai ca trece timpul si maine poimaine te programezi pt nastere. sanatate multa tie si bebelului.

h.

36+ - Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput