Gravidute prin FIV (48)
Raspunsuri - Pagina 8
Fragutza spune:
Hello,
Hepilica, nu prea avea cum sa conduca cu viteza pt ca era super aglomeratie de DN1 si bineinteles coada la pod la Baneasa.
Am fost la medic dimineata, fetitza e bine, nu a mai luat in greutate prea mult, are aproape 3000 gr si nici n-a mai crescut prea mult fata de acum 2 saptamani. De fapt am si observat ca burtica mea a ramas cam la fel la marime de ceva vreme. Colul este lung, inchis, nu sunt semne de nastere. Mai merg pe 31 august la un control si in principiu pe 4 sept va fi cezariana. Asta in caz ca nu se grabeste ea![]()
So, mai e ceva timp, mai cumpar un biberon, o lenjerie ceva![]()
Baby
37+
Natalia
Fragutza spune:
Happy Hepilica, felicitari pt inca o saptamana! Tot inainte pana la 40! Am retinut bine, pe 25 mergi la control?
Baby
37+
Natalia
marriam spune:
Mutumesc mult fetelor pt raspunsuri.M-ati mai linistit un pic.acum, o sa asteptam cu rabdare ca trebuie sa vina si vremea noastra...
Va pup pe toate! cele care se apropie de marea intalnire sa fie la temen la toate si cu o nastere cat mai usoara! multa ,multa rabdare pt bebici fetelor...ca sa creasca cat mai mari si frumosi la mami in burtica!!!!!!!!pupici ,pupici si pt bebici si pt burtici!!

18
castelanaC spune:
Evy, eu chiar voiam sa te felicit pentru rochita, oricum poti sa o mai porti cred si dupa ce nasti, nu?
Many bani, merci, stiu ca-s norocoasa, asa zic eu mereu despre mine. Acum cu sarcina chiar asa e, nici-un deranj, unica mea preocupare e sa nu ma constip...parca parca am mai rezolvat si cu asta, daca nu bag ceva apica calda la fundulet (nu vrea sa faca, pac bea apa calda, ceeeee, e dupa el? putina disciplina se impune, nu?)
Asa asa, pune mana si coase sa, e buna si capapeaua, orice numai sa stai. Eu astept sa-mi mai zica dr ca pot din saptamana 12 sa fiu mai activa, ca de atata stat...mi s-a latit si fundul.
he he he aveti si saltelute, patut, si pilota, ce sa mai poate sa vina si toaman de acuma cu bobocii ei cu tot.
sarcina usoara si ai grija de tine!!!
Marriam felicitari pentru eco, he he he creste posibila printesica, creste! Stai calma, vin vin si fluturasii, sa vezi tu cum o sa fie de nazdravana, vin si fluturasii!!!!
Ellanik

pup burtica!!!!
Raluca, saraca de tine, cate emotii, si ce plastica esti in povestiri, ca-n filme. Esti simpatica, cred ca zici acum in gandul tau: la ce dureri erau, numai de simpatica nu-mi ardea...
AMR usor si tie putere sa rezisti pana la urmatoarea eco.
Hepilica, ce semnaturaaaaaaaaaaa, asa asa, felicitariiiii!!!! acum esti superhepilicaaaa!!!!
Kluce mamica activa, cu atata treaba si preocupari isi mai face timp sa ne scrie... 

fetelor, burticilor, va pup si aveti grija de voi!!!
castelana fericita
7+
Evy30 spune:
Raluca prin cate ai trecut . Esti curajoasa . Noroc ca au fost ok la spital si te-au trimis linistita acasa. Chair ma intrebam cum reactioneaza daca nu e dr R pe acolo . eu cu paranoia mea ..bineinteles .
Ma bucur ca sunteti bine . Oau nasti aproape de 40 de sapt . super
Hepilica felicitari pt cele 36 de sapt .
.spor pt a ajunge la 40.
Castelana multumesc . da merge si dupa nastere . m-am orientat bine

Ella ma bucur ca sunteti bine .Mi-a placut filmarea voastra diresct de pe ecranul ecografului . Cu ce medic vei naste si unde ?
fetelor ma apropii de ziua de injectare . vineri ma intep cu vaccin-ul pt rh negativ . emotii mari ... bine sa fie , restul nu conteaza
Evy 27+
ellanik spune:
Evy eu nasc la Cta cu dr Lutescu Ioana.Ma bucur ca ti-a placut filmuletul.
11+
Eu si bebe il iubim pe tati !
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Evy30 Raluca prin cate ai trecut . Esti curajoasa . Noroc ca au fost ok la spital si te-au trimis linistita acasa. Chair ma intrebam cum reactioneaza daca nu e dr R pe acolo . eu cu paranoia mea ..bineinteles . |
Sunt f ok cei de la spital, s-au purtat bine de tot. Si n-am dat niciun ban nimanui.
Baby
37+
Natalia
hepilica spune:
raluca, vestile tale sunt imbucuratoare. fetita e super ok la 3000 gr.
4 septembrie nu e chiar departe. mai sunt 2 saptamani, dar stiu si eu cum este. eu deja am 36 si ma gandesc ca voi naste pe la 38+...asa cum au facut-o majoritatea fetelor de pe aici - deci peste vreo 2 saptamani... nici nu imi mai iau reper 40 sapt, cu toate ca mi-ar parea bine pt fetita sa stea cat mai mult. daaarr, cand iti iei un reper si nu se intampla nimic...., ufff inca 2 saptamani ti se par atat de luuunnngi...
4 septembrie este in saptamana 40 la tine. iti pumnii sa fie totul bine pt tine si fetita.
da, eu merg la control pe 25, adica marti. acum nu stiu daca voi face si eco pt ca dr mi-a spus ca pe 25 august fac un control + analize sange + secretii (ihhh, urasc analizele astea), iar pe 4 septembrie m-a programat pt eco. asa ca nu stiu... mi-ar placea sa-mi vad fetita si sa mai aflu vesti despre ea... vedem...
deocamdata ma simt foarte bine, iar gandul ca sunt atat de aproape de marea intalnire ma face, vorba castelanei "happyhepilica"
castelana, evy, ella, many - 
h.
36+
- Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.
ellanik spune:
De fiecare data cand citesc saptamanile fiecareia dintre voi imi aduc aminte de perioada de inceput.Ce emotii!Cate asteptari!Bucuria unui beta pozitiv si mare, apoi emotia fiecarei ecografii, morfologii de sarcina si uite ca acum emotia cumpararii unei hainute.Minunile din viata noastra , copiii pe care ii asteptam si pt care respiram ....mie nici nu imi vine sa cred ca sunt
.Probabil ca si cand voi tine puiul in brate voi avea senzatia ca visez.
Fetelor care asteapta "dezlegarea sacului" le urez sanatate si putere.

12+
Eu si bebe il iubim pe tati !
castelanaC spune:
Buna dimineata burticilor!!!!
Va urez un inceput de saptamana bun, usor, ca doar e luni.....
Sa auzim doar vesti bune si saptamana asta!!!!
va pup
castelana fericita
7+