Gravidute prin FIV (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello,

Many, foarte bine ca ai facut cumparaturi, spre sfarsit e din ce in ce mai greu sa te misti.

Evy, e baiat, cum sa-i placa la cumparaturi

Eu am lenevit de dimineata in pat si acum ne pregatim sa mergem la parintii sotului meu la Snagov..ne-au chemat la un gratarel. Am bagajul cu mine, evident

Va pup, o zi faina!

Baby

37+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

hepilica, iubita sa ma fac inteleasa...cu o zi inainte sa mi se rupa apa...aveam o secretie abundeanta apoasa si am crezut ca pierd lichid...l-am sunat pe dr si am ajuns la camera de garda...dar era alarma falsa; abia adoua zi mi s-a rupt apa si crede-ma ca a curs vreo ora...am ajuns la spital si eu eram cu rochia uda, in masina mi-am luat un prosop de baie mi mi-am pus sub fund si era plin cand am ajuns...va spun toate astea sa stiti ca nu se poate rata momentul de rupere a apei, asta daca veti ajunge pana acolo si nu veti programa nimic asa cum a vrut dr. meu.

ca plange piti !!!

Klu mami fericita de Maria-Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marriam spune:

Buna fetelor! va pupic pe toate! bun venit pe lume la noii prichindei.noi am tot fost plecati in ultimul timp si nu am mai apucat sa va scriu, dar de urmarit v-am mai urmarit.astazi am citit tot ce pierdusem.
la ultimul ecograf aveam 15s+4z si am facut morfologia de trim I +TRIPLU TEST care au iesit bine,totul este in regula.la vizualizarea sexului a cam stat cu picioarele incrucisate si nu s-a putut vdea cum trebuie dar mi s-a spus probabil sex feminin.deci probabil o sa avem o printesa.de vazut s-a vazut doar o galma intre picioruse care, spune dr ca s-ar putea desparti in doua si sa formeze labiile.imi va spune mai sigur data viitoare ,adica pe 24 septembrie cand vom avea 22s si 4zile.Totusi eu sunt putin speriata sau este doar paranoia...maine facem 18sapt. si eu nu am simtit inca fluturasii....nu stiu ..este normal asa?? ma bate gandul sa ma mai duc la un eco caci sunt cam ingrijorata...voi ce parere aveti? ati mai asteptat atat fara sa simtiti bebelul?
Va pup pe toate si va urez din suflet numai bine si numai bucurii!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

many_bani, foarte bine ai facut cu achizitiile pentru bebe. cam astea le-am luat si eu prima oara, iar mai tarziu, chiar de curand, am luat biberoane, tetine, suzete, sterizator, termometru, pampersi, cosmetice..etc

klu, gata am inteles acum. oricum ai fost originala si simpaticuta cu "suc de nuca de cocos".
iti multumesc din suflet ca ti-ai facut timp sa-mi explici. te pup si abia astept sa ne mai spui o povestioara frumoasa cu fetita ta finuta.

raluca, hi,hi...tb sa iei de acum bagajelul peste tot cu tine. succes maine la dr si sa ne dai vesti.

h.

35+ - Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

marriam, vei simti fluturasii cat mai curand. eu i-am simtit prin saptamana 17+ si foarte vag. daca nu eram lungita in pat, nici nu cred ca ii simteam. iar a doua oara am simtit dupa alte vreo 2 saptamani. eu nu i-am simtit ca niste "fluturasi" ci mai degraba le-am asemanat cu bulele dintr-un pahar cu apa acidulata.

daca tocmai ai facut eco si bb e bine, nu te ingrijora, vei simti si primele lui miscari.

h.

35+ - Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Marriam si eu am fost exact ca tine .
mai ai rabdare . la mine la 19 sapt si trei zile am simtit bine primele miscari . o sa astepti cu sufletul la gura insa nu vor fi foarte dese . e micut ...sau micuta ...de unde forta .
stai linistita .
toate trecem prin emotiile astea .

fetele care au nascut , ce imi trebuie in prima zi la spital pt bebe ? imi cere ceva de acasa sau nu ?
si nu am inteles ...unde se da cu lioton gel ? pe taietura de la burtica?

astazi pt prima data l-am simtit pe bebe sughitand . saracutul de el . am mancat si eu ciorba de fasole cu ceapa , nu m-am putut abtine si cred ca de la asta l-a luat sughitul . dupa ce am venit de la cumparaturi toata ziua s-a jucat in burtica , si acum se mai joaca . e un dulce .
Evy 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Am fost si noi azi la eco si-s toate bune.Am facut morfo de trim I si masurarea de translucenta nucala .Aceasta din urma este de 1,3 adica super ok , stomac , prezent, inima cu 156bpm,col inchis de 3 cm , placenta inalta(su ceva de genul asta).Deja mi-a dat schema de reducere a utrogestanului si estrofemului si in 2 sapt scap de ele.Am dat sange si pt DT si vineri am rezultatul.Bebe e super voios .daca doriti sa il vedeti e aici
www.youtube.com/watch?v=dn0KQ-HkdcM&feature=channel" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=dn0KQ-HkdcM&feature=channel

11+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ella, felicitari petru rezultatele bune de la echo!

Mara, e inca devreme sa-l simti pe bebe, pe la 19 sapt am simtit ceva, vag, apoi dupa ceva vreme am realizat clar care sunt miscarile lui. Dar stresul ca nu-l simti e normal

Asa, sa va povestesc ce-am facut azi! V-am zis ca plec la Snagov, n-am mai facut gratarel ci am mers undeva sa mancam.. si ha ha ha hi hi hi, m-au luat durerile de burta. M-am pastilat dar tot nu treceau. Am plecat spre Bucuresti, pe drum am crezut ca nasc...Stiti filmele alea in care tipele sunt gata sa nasca, respira sacadat si stau cu picioarele desfacute? Asa eram si eu
Ne-am oprit direct la spital, m-au pus la un aparat sa-mi monitorizeze contractiile si sa-l monitorizeze si pe bebe. Bebe e bine, eu nu aveam contractii..habar nu am de unde erau durerile alea de burta. Apoi mi-a facut si control sa vada colul, este lung, deci nici gand de nastere. Nu in noaptea asta cel putin M-a vazut dr de garda, nu l-am mai sunat de dr meu ca nu mai avea rost.
Aaa, si mi-a facut o asistenta ceva injectie cu scobutil si nu mai stiu ce.

Acum sunt ca o floarea, fara nici o durere, unguroaica misca intr-una..

Ma duc la somn acum si ne auzim maine!

Pupici cu sclipici!

Raluca

Baby

37+ Natalia

Mergi la inceput

Raluca, esti super tare. Mi-a placut comparatia ci tipele din filme si mi te si imaginam...., doar ca alea in acelasi timp isi bombane si sotii care conduc cu disperare..... de cele mai multe ori fara motiv...

Totul e bine cand se termina cu bine. Daca acum esti ok si dr a zis ca si bb e la fel inseamna ca mai stai pana la...40 saptamani

Te mai duci azi si la controlul programat la dr tau?

Noi azi am facut 36 saptamani!

h.

36+ - Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

ellanik, felicitari pt morfo.

moni, ce-ti mai fac printesele dragutele? cum te descurci?

h.

36+ - Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput